Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 05:35:43
Strán: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 172 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marshall VS. Mesa Boogie  (Prečítané 522415 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #2025 kedy: 27. November , 2012, 14:16:00 »

to iste plati aj o tej ukazke na ten camerock, z ktorej este stale seriem kocky ze ako super to hralo v tej ukazke.. potom som pozrel video live z gitariady a vobec to nekorespondovalo s tym aky som mal dojem z nahravok..

zkousel si nekdy dublovat kytaru? jaky je to obrovsky rozdil ve vnimani zvuku? imho pro narezy naprosto zasadni.
btw kdyz da obcas Ola raw sound tak to nebyva zadna hitparada, prestoze dokaze jinak vytlacit poslouchatelny sound i maleho trandaku nebo nedavno z AXE. .... takze to bych rekl ze je ten hlavni rozdil (kdyz nepocitam to ze video z gitariady je na oficialnim videu mikrofon z kamery, a na mem zaznamu nahravadlo Tascam, no a taky bedny se zrejme T75, coz podle me neni idealni reprak na higainy, ukazka Camerock je samozrejme V30, ale sere pes, bylo to live, to proste nemuze znit jako studiova nahravka, tam jde o jine veci..... napr. proto ja nemam moc v oblibe live videa, chybi tam hodne vjemu a je to jenom slabsi odvar skutecneho zazitku.  

progac: ja jsem si toho ze HRAJES, jeste nevsiml, sorry
« Posledná zmena: 27. November , 2012, 14:20:45 od hyenik » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2026 kedy: 27. November , 2012, 14:26:11 »

progac ozaj... teraz mi to napadlo ked uz som v BA... dal by sa niekde otestovat tvoj hiwatt s mojou lespolou? ja som este hiwatt nazivo nepocul... ak mas nejaku miestnost kde sa to da vyhulit tak by som rad priniesol svoj LP a vyskusal to  Na zdravie!

ma miestnost kde sa das vyhulit.. uvidis  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2027 kedy: 27. November , 2012, 14:29:02 »

progac ozaj... teraz mi to napadlo ked uz som v BA... dal by sa niekde otestovat tvoj hiwatt s mojou lespolou? ja som este hiwatt nazivo nepocul... ak mas nejaku miestnost kde sa to da vyhulit tak by som rad priniesol svoj LP a vyskusal to  Na zdravie!

Momentalne je v spalni, ale v priebehu buduceho roku sa to mozno podari. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #2028 kedy: 27. November , 2012, 14:31:05 »

zkousel si nekdy dublovat kytaru? jaky je to obrovsky rozdil ve vnimani zvuku? imho pro narezy naprosto zasadni.
btw kdyz da obcas Ola raw sound tak to nebyva zadna hitparada, prestoze dokaze jinak vytlacit poslouchatelny sound i maleho trandaku nebo nedavno z AXE. .... takze to bych rekl ze je ten hlavni rozdil (kdyz nepocitam to ze video z gitariady je na oficialnim videu mikrofon z kamery, a na mem zaznamu nahravadlo Tascam, no a taky bedny se zrejme T75, coz podle me neni idealni reprak na higainy, ukazka Camerock je samozrejme V30, ale sere pes, bylo to live, to proste nemuze znit jako studiova nahravka, tam jde o jine veci..... napr. proto ja nemam moc v oblibe live videa, chybi tam hodne vjemu a je to jenom slabsi odvar skutecneho zazitku.  

vies, su dva typy zvukov. take o ktorych netreba moc debatovat, aj ked subjektivne mozno nesadne kazdemu, objektivne sa da uznat, ze je to kvalitny zvuk .. a potom take o ktorych je nutne napisat 14 stran.

Chyba ti pokora a nadhlad podla mojho vkusu  :)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2029 kedy: 27. November , 2012, 14:38:13 »

A co to ma spolocne s tym, ze Salvation mods simulacia Hiwatt nezneje ako skutocny? Žmurk

Prepac, ale vlastne obcas fakt neviem o co Ti ide. Chapem, ze chces spropagovat svoje produkty, len to robis nejako prilis mentorsky a az by som povedal, ze obcas aj trosku arogantne. Skor si robis v istom zmysle antireklamu a Tvoje Salvation mods skor ziskavaju punc istych "ceskych" vyrobkov a stanu sa (vlastne uz trochu su) dobrou a vtipnou krcmovou temou. Na zdravie!
Ja proti Tebe nic nemam, uznavam, ze vies dobre hrat a ze mas zrejme za sebou kopec hudobnickych skusenosti a nikdy by mi nenapadlo ich spochybnit... Tak pls bud trosku menej osobny na to, ze sa vobec nepozname... Žmurk
« Posledná zmena: 27. November , 2012, 15:40:10 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #2030 kedy: 27. November , 2012, 14:43:19 »

Momentalne je v spalni, ale v priebehu buduceho roku sa to mozno podari. Bavím sa skvele

kokos, to musi byt pecka vytavit si stary hiwatt doma v spalni, tak vecer pred spanim aspon na polku  Na zdravie!  manzelka to ako znasa ? sory ale vtipne si to napisal..  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2031 kedy: 27. November , 2012, 15:10:35 »

kokos, to musi byt pecka vytavit si stary hiwatt doma v spalni, tak vecer pred spanim aspon na polku  Na zdravie!  manzelka to ako znasa ? sory ale vtipne si to napisal..  Bavím sa skvele

Sak pedal dam skreslovaci skoro na nulu a ide sa.  Som frajer
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2032 kedy: 27. November , 2012, 23:06:59 »

Tie Mesacke krabice sa mi celkom pozdavaju. Znie to ako seriozny nakopavac a nieco by celkom stacilo aj na samotny drive + solo. :)

Nejake cca ceny sa vedia ?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2033 kedy: 27. November , 2012, 23:20:18 »

199$
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2034 kedy: 28. November , 2012, 14:23:56 »

Hento som nasiel na FB. :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #2035 kedy: 28. November , 2012, 16:29:20 »

Zatial v CR/SR nie su, ale distributor tvrdi, ze budu coskoro.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2036 kedy: 21. December , 2012, 15:22:33 »

toto modnute recto sa mi lubi..
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #2037 kedy: 19. Február , 2013, 16:06:30 »

Tie Mesacke krabice sa mi celkom pozdavaju. Znie to ako seriozny nakopavac a nieco by celkom stacilo aj na samotny drive + solo. :)

Kamoš jednu má,tuším  Mesa Boogie Throttle Box .Ale sťažoval sa že v niektorých nastaveniach sa to chová ako generátor.Piští a zavýja to podľa nastavenia...Další musel vymeniť napájací jack Bavím sa skvele

Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2038 kedy: 20. Február , 2013, 09:48:20 »

Perfektny zvuk nasraneho Maršala ! :) Aj tak mam pocit, ze velky podiel na tomto zvuku ma box.
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #2039 kedy: 10. Marec , 2013, 12:11:21 »

Bugera vs Dual
Zaznamenané
Strán: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 172 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.