styrioci
|
|
« Odpoveď #2205 kedy: 07. Máj , 2014, 17:40:05 » |
|
clocek by cakal, ze po tolkych rokoch v USA, pride o ten hnusny Gerglish prizvuk
|
|
« Posledná zmena: 07. Máj , 2014, 17:46:59 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2206 kedy: 07. Máj , 2014, 17:47:55 » |
|
gedaudaaa hieeer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #2207 kedy: 07. Máj , 2014, 18:04:56 » |
|
hra to pekne a hlane to pekne vyzera!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #2208 kedy: 07. Máj , 2014, 19:17:13 » |
|
kua to hraje skoro dokonale stock 8stovka tak dobre nehraje ani omylem a zminovat jcm900 je snad enom vtip...
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #2209 kedy: 07. Máj , 2014, 19:38:27 » |
|
kua to hraje skoro dokonale stock 8stovka tak dobre nehraje ani omylem a zminovat jcm900 je snad enom vtip... skus si zohnat 2205, 50 watt JCM 800 a uvidis ako to hra. 900vka nieje zla,ale potrebujes k tomu pedal aby to malo menej strko-piesku. AK toto ma byt napodobenina plexi, tak je to dost nepodarene.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #2210 kedy: 07. Máj , 2014, 20:14:31 » |
|
skus si zohnat 2205, 50 watt JCM 800 a uvidis ako to hra. 900vka nieje zla,ale potrebujes k tomu pedal aby to malo menej strko-piesku. AK toto ma byt napodobenina plexi, tak je to dost nepodarene.
praveze kolega ma 2205, tak to mam rekl bych dost naposlouchane a oproti tomu Bogneru me to prijde vic urvane a surove. Tady ten helios me prijde o neco vic kompimovany a celkove vyhlazeny a to sa mi paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2211 kedy: 07. Máj , 2014, 20:32:33 » |
|
skus si zohnat 2205, 50 watt JCM 800 a uvidis ako to hra. 900vka nieje zla,ale potrebujes k tomu pedal aby to malo menej strko-piesku. AK toto ma byt napodobenina plexi, tak je to dost nepodarene.
Presne, je to tenucke, vyskove, uplne ine ako dobry Mrsal. Len zas treba povedat, ze tych dobrych Mrsalov je od istej doby dost malo.
|
|
« Posledná zmena: 07. Máj , 2014, 20:34:06 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2212 kedy: 07. Máj , 2014, 20:39:30 » |
|
praveze kolega ma 2205, tak to mam rekl bych dost naposlouchane a oproti tomu Bogneru me to prijde vic urvane a surove. Tady ten helios me prijde o neco vic kompimovany a celkove vyhlazeny a to sa mi paci nech vymeni elektronky v preampe za mullardy a bude to hrat ako vino
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2213 kedy: 07. Máj , 2014, 20:55:02 » |
|
nech vymeni elektronky v preampe za mullardy a bude to hrat ako vino Tiez som na to myslel, ale som sa to bal napisat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #2214 kedy: 07. Máj , 2014, 21:06:23 » |
|
ta 2205 praveze hraje jak ma, tam neni potreba mic menit, ale taky to neni zadny buldozer. Ten problem Bogneru je v tom, ze to nema na sobe to spravne logo, do te doby to bude porad '' tenucke a uplne ine ako dobry marshall''.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2215 kedy: 07. Máj , 2014, 21:12:26 » |
|
Ten problem Bogneru je v tom, ze to nema na sobe to spravne logo, do te doby to bude porad '' tenucke a uplne ine ako dobry marshall''.
To nie, kopec Marshall klonov hra dobre a viac "marshalloidno plexinoidne" ako ten Bogner. Napriklad hociaky Metroamps, Cornell alebo Fargen.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #2216 kedy: 07. Máj , 2014, 21:25:10 » |
|
Ja toho Bognera vnimam spis jako jestli je to dobry aparat a nebo neni a ne jestli je to napodobenina toho nebo onoho. No a podle mojich usi to dobre hraje a vyvolava to u ma ''must have'' syndrom. To sa este zadnemu marshallu nepodarilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2217 kedy: 07. Máj , 2014, 21:26:38 » |
|
Mas iny vkus, to je ok. Ja mam zvukovo rad najma 60s Marshally a v tom pripade su lepsie ozajstne klony plexin ako som spomenul. Proste ten Bogner tak vobec nezneje a to je cele.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2218 kedy: 07. Máj , 2014, 21:39:39 » |
|
ta 2205 praveze hraje jak ma, tam neni potreba mic menit, ale taky to neni zadny buldozer. Ten problem Bogneru je v tom, ze to nema na sobe to spravne logo, do te doby to bude porad '' tenucke a uplne ine ako dobry marshall''.
ja hravam uz asi 10 rokov na stare marshally z 70-72. par som ich vymenil a zakotvil som pri tom, ktory mi znie najlepsie. mam zrejme iny vkus napr teraz som kupil kvazi boutique Valve 2-50 co je kvazi twin + JTM45 a tiez zapasim s tym ze to nehra ako moj marshall, hoci to tak nebolo koncepcne riesene. ani nepocitam ze bogner chcel urobit marshall, skor nejaku britsku odrodu s podobnym charakterom. ako s kazdou znackou, ze bud je to prave orechove, alebo nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2219 kedy: 08. Máj , 2014, 10:24:59 » |
|
Je to proste taka moderna nakopnuta higainova plexina bez objemu, hra to jednoducho tensie.
Ak Plexi soudn, tak toto: alebo hlavne toto:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|