johnzo
|
|
« kedy: 19. Máj , 2009, 15:53:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. Máj , 2009, 15:55:43 » |
|
cele vnutro vystikaj doriti a kup si tam elektronicky predradnik za 25 euro. nebude sa pri startovani rozblikavat a svetlo nebude mihotat. a vsetky vyvody tam budes mat seriozne oznacene. hentie starterove veci sa uz vobec nepouzivaju.
|
|
« Posledná zmena: 19. Máj , 2009, 15:56:09 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Máj , 2009, 15:57:02 » |
|
teda, kde pripojiť prívodné káble, fázu... cele vnutro vystikaj doriti a kup si tam elektronicky predradnik za 25 euro. nebude sa pri startovani rozblikavat a svetlo nebude mihotat. a vsetky vyvody tam budes mat seriozne oznacene. hentie starterove veci sa uz vobec nepouzivaju.
takto sa ťa spýtam, myslíš, že mám 25 evro? a myslíš, že chcem dať 25 evro niekde na poval, kde to bude svietiť dokopy hodinu za rok?
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Máj , 2009, 15:57:37 » |
|
Teraz fakt možno kokotina ale skús sa opýtať školníka v škole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. Máj , 2009, 15:58:35 » |
|
Teraz fakt možno kokotina ale skús sa opýtať školníka v škole
mám prax teraz, a mal by som to mať dneskaj spravené.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. Máj , 2009, 15:58:39 » |
|
normalne - tam kde je ten zltozeleny pripoj nulak, nalavo na svorkovnici pripoj fazu. zem pripoj na tu kovovu svorkovnicu na sasi. ak mate staru TNC sustavu, tak zem normalne prepoj s nulakom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. Máj , 2009, 16:01:28 » |
|
jo TNC sustava je stara ( 4vodicova ) cize 3 fazy a jeden PEN ( nulovaci aj ochranny zaroven ) cize mas pri jednofazovych spotrebicoch iba fazu a PEN. nova dnesna sustava je TNS a ta je 5 vodicova - cize mas 3 fazy, N a PE vodic ( cize nulovaci a ochranny je zvlast ) a vtedy mas pri jednofazovych spotrebicoch 1 fazu, nulak a ochranny ( zem, kostra...)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. Máj , 2009, 16:17:23 » |
|
teda, kde pripojiť prívodné káble, fázu... takto sa ťa spýtam, myslíš, že mám 25 evro? a myslíš, že chcem dať 25 evro niekde na poval, kde to bude svietiť dokopy hodinu za rok? ja sa len desim pohladu na hentake vrakovisko... nemas istotu, ze tam vsetko bude fungovat, je to splet spinavych kablov... takze siel by som cestou cisteho, bezbolestneho a overeneho riesenia... neviem, ci mas 25 euro, ani to nechcem vediet ale zoberem Ti pivo niekedy ked sem dojdes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. Máj , 2009, 00:28:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. Máj , 2009, 11:39:52 » |
|
kokos čo si mi nenapisal boha... 3 som mal doma nevyužite.... otec ich rozobral.. hadam by som ti vedel ešte tie konektory a tlmivky zachranit........ trubice už nie tie už su skoro mrtve mam doma aj taky reklamny menši west , svietidlo s dvomi menšimi neonkami :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 19. Jún , 2009, 08:41:12 » |
|
.....my sme starú neonku využili takto......
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 19. Jún , 2009, 09:58:36 » |
|
|
|