Cawte rozmyslam nad tymyto styrma ....a silno sa neviem rozhodnut .hram aj rock aj metal cize tak ....skreslenie mam rad take mesove ,take dualovske ,alebo 6505+ ,
62620 plusy(pre mna ) -cenovo na prvom mieste:) charakterovo by sa mi asi dost pozdavala ,proste tie 6l6ky su pre mna ,
ma presence a ked to je len taky maly plus ,alebo sa mylim? minusy(pre mna) - spolocny equalizer predpokladam ze ked pouzivam aj clean tak to moze narobit sarapatu co?
, nema master
volume ani prempinac dumping (ako 333) , cize neviem ako bude hrat pri nizkej hlasitosti-aj ked to az tak uplne
najdolezitejsie nieje ,ale sem tam potrebujem hrat potichsie
6262 plusy - zvukovo my sedi , ma pre oba kanaly rozdeleny equalizer , ma presence
minusy - cenovo je na poslednom mieste ale tych 50 eu hore dole cize to neva,
tento amp nema master volume ani
dumping neviem ci mi to bude chybat(sem tam asi budem potrebovat hrat aj pri mensich hlasitottiach asi)333 plusy - ma 3 kanaly ale zas si myslim ze dva mi stacia,
ma master volume prepinac dumping cize by mal hrat aj pri nizsich
hlasitostiach dobre ?? minusy - cena +30 eur ale to je len malinky minus , charakterovo mi sedi asi menej ako 6260 a 6262 ale zase viac ako valveking ,a
nema presence prepinac
valveking plusy - cenovo je na druhom mieste +10 euro (opat len male plusko),
ma prepinac A A/B ktorym som si stale neni isty
naco poriadne je:)), ma presence
minusy -
neviem podla mna sa z neho asi neda moc dostat te n klasicky hi -gain alebo sa mylim ,
charakterovo mi sedi asi najmenej
Skuste sa nejako vyjadrit pls aspom k cervenym riadkom dik:)