cubo
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 07. September , 2009, 13:21:37 » |
|
ty wole fullstack... to by som bral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 15. Júl , 2010, 09:15:26 » |
|
Dnes je ten den, kedy sa vsetko zmeni. ( ) Dnes ludstvo hudby pociti silu technologie, novych zvukov. Dnes vyssie sily tohto hudobneho sveta vstupili do mojej mysle a tela. Dnes sa to zacina. AXE FX vstupilo do mojho sveta zvanom RACK, kde temne steny obliekaju tohto maleho boha, ktory meni zivoty muzikantov inej dimenzie. Z RACKU poputuje signal do dalsieho maleho boha JT amp, kde budu tvorit bezkonkurencnu dvojku a spolu lepsie dobiju tento analogovy, staromodny, poddanymi a zavistlivymi otrokmi komentovany svet ! Poklakni a nasiakni tajomnou silou, ktorej si doteraz nerozumel (este sa divam na balik, nechce sa mi to rozbalovat )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 15. Júl , 2010, 09:20:57 » |
|
ehm,tak daj forku jankovej prace potom Cakam za tym viac, nez za jedlom. Inak dizajn bude fakt krasny ! Ale to bude zverejnene az vo finalnej verzii.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 15. Júl , 2010, 09:22:44 » |
|
Dnes je ten den, kedy sa vsetko zmeni. ( ) Dnes ludstvo hudby pociti silu technologie, novych zvukov. Dnes vyssie sily tohto hudobneho sveta vstupili do mojej mysle a tela. Dnes sa to zacina. AXE FX vstupilo do mojho sveta zvanom RACK, kde temne steny obliekaju tohto maleho boha, ktory meni zivoty muzikantov inej dimenzie. Z RACKU poputuje signal do dalsieho maleho boha JT amp, kde budu tvorit bezkonkurencnu dvojku a spolu lepsie dobiju tento analogovy, staromodny, poddanymi a zavistlivymi otrokmi komentovany svet ! Poklakni a nasiakni tajomnou silou, ktorej si doteraz nerozumel (este sa divam na balik, nechce sa mi to rozbalovat ) uprimnú sustrast a pevné nervy pri nastavovaní presetov / a pros atona nech má den 48 hodín,aby stihol občas niečo aj zabrnkat/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 15. Júl , 2010, 09:24:53 » |
|
nieze ti zabehne ked budes pazravo pucit merci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 15. Júl , 2010, 09:25:13 » |
|
Takze doslo uz k tej prevratnej vysnivanej udalosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 15. Júl , 2010, 09:27:07 » |
|
nieze ti zabehne ked budes pazravo pucit merci podla novej marketingovej strategie už dávaju k axe prezervatív
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 15. Júl , 2010, 09:33:40 » |
|
Dnes je ten den, kedy sa vsetko zmeni. ( ) Dnes ludstvo hudby pociti silu technologie, novych zvukov. Dnes vyssie sily tohto hudobneho sveta vstupili do mojej mysle a tela. Ja ze si zadovazil stareho Duala, tam by to sedelo Ale sny si treba plnit, takze gratulace.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 15. Júl , 2010, 09:42:16 » |
|
Ja ze si zadovazil stareho Duala, tam by to sedelo Ale sny si treba plnit, takze gratulace. Vdaka! U mna je jeden jasny Dual, jediny a jedinecny JT. Inak.. v skratke napisem, ze taky pristup k zakaznikom, aky ma Fractal Audio som nezazil u nikoho este. Opytat sa mailom zakaznika ako sa ma, aku hudbu hrava a tak.. nie je beznym javom. Kazda zmena je ohlasena a doslova je citit z mailu, ako je (konkretne Sussi) luto, ze sa posuval shipping. Samozrejme tam mam 10.01 verziu firmware-u, vymeneny ventilator a nove presety. Vazim si tuto firmu a budem jej hlasat dobre meno tak, ako sa to slusi a patri. A tak ako BKP.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 15. Júl , 2010, 09:47:42 » |
|
Vdaka! U mna je jeden jasny Dual, jediny a jedinecny JT. jediny a jedinecny dual sa nachadza konretne na hlave JT amps G50, jankov amp nie je dual, aj ked z jeho zapojenia vychadza . dnes dame shotout, tak som zvedavy
|
|
« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 09:48:13 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 15. Júl , 2010, 09:49:26 » |
|
jediny a jedinecny dual sa nachadza konretne na hlave JT amps G50, jankov amp nie je dual, aj ked z jeho zapojenia vychadza . dnes dame shotout, tak som zvedavy To je jedno, co to je, ale hra to lepsie jak Dual.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 15. Júl , 2010, 09:54:54 » |
|
ale hra to lepsie jak Dual. velmi zabavne tvrdenie. ja by som povedal, ze to hra rovnako dobre, len inak.. oproti '98 DR 2ch, som zvedavy jak obstoji proti '92 DR 2CH pre500
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 15. Júl , 2010, 09:57:22 » |
|
velmi zabavne tvrdenie. ja by som povedal, ze to hra rovnako dobre, len inak.. oproti '98 DR 2ch, som zvedavy jak obstoji proti '92 DR 2CH pre500 to pre500 sa mi lubi, taka spravna progrokerovska legenda.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 15. Júl , 2010, 09:59:50 » |
|
to pre500 sa mi lubi, taka spravna progrokerovska legenda.
hej taka moderna pivnicabovina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|