pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 15. Júl , 2010, 11:29:54 » |
|
gratulujem daj foto ked to bude komplet nech mozme prihonievat
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 15. Júl , 2010, 14:36:24 » |
|
....ale kde ja sa sním tiež úprimne teším, že to už konečne dostal aspoň bude vypisovať menej blbosti a viac točiť a prepínať .... ....gratulujem Ti a želám veľa splnených snov s AXE FX....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 15. Júl , 2010, 14:45:24 » |
|
gratulujem nech si spokojny a to merci v krabici je uplna parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 15. Júl , 2010, 15:01:29 » |
|
ti ebe sak navod ma 3 strany uz semish to vravel ked to kupil jedine co je v navode je v 20 jazykoch napisane: if you have no idea how to run this, then you are a noob and you are not worthy to witness the pure tone of the ultimate axe fx, go buy a bugera. Ano, poslali aj taky 3 stranovy navod, ale je tam aj normalny hruby manual (len ten som ja hned niekde zalozil a znova nasiel az neskor ). Potom sa aj tu uz opravil. Je to vazne velmi komplexna masina a ten hruby manual je fakt potrebny. A samozrejme aj ja gratulujem ! Snad budu aj nejake ukazky , nie ze ti len na to bude sadat prach ako mne .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 15. Júl , 2010, 15:20:30 » |
|
...aspoň bude vypisovať menej blbosti a viac točiť a prepínať .... ... mozes mi prist pomoct, vyhnes sa aj ty blbemu vypisovaniu jak to budes mat zapojene?
Gitara - axe fx - koncak - orange (pripadne 2*12) Takto vzdy a vsade.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 15. Júl , 2010, 15:37:10 » |
|
Zabava na rok minimalne... Som pri druhom presete a hram sa s delayom.. tolko nastaveni, ze az. U2 sound znie tak identicky, az sa mi nechce ani skresleny zapnut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 15. Júl , 2010, 15:39:19 » |
|
dajte mu na ban na ten rok, lebo tu bude po kazdom presete, kazde dve hodiny spamovat forum
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 15. Júl , 2010, 15:50:37 » |
|
Braňo gratulujem ti, od toho lepší pocit ani nie je, keď sa na niečo tešíš dlhší čas a konečne to máš, dúfam, že konečne nájdeš svoj pokoj a nebudeš musieť tvrdiť, že na jsx nakrútiš každý aparát, ale kľudne povieš na axe nakrútim každý aparát. Nhraj ale potom dáke ukážky, som zvedavý či to aj slovákom bude hrať dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 15. Júl , 2010, 15:53:51 » |
|
Braňo gratulujem ti, od toho lepší pocit ani nie je, keď sa na niečo tešíš dlhší čas a konečne to máš, dúfam, že konečne nájdeš svoj pokoj a nebudeš musieť tvrdiť, že na jsx nakrútiš každý aparát, ale kľudne povieš na axe nakrútim každý aparát. Nhraj ale potom dáke ukážky, som zvedavý či to aj slovákom bude hrať dobre. Diiiiiiiky ! Jasne, chystam sa buduci tyzden do studia spravit nejake ukazky, jak linkou, tak cez box (klasika, ako aparat). Pokusim sa prejst vsetkymi moznostami, teda od cisteho, cez crunch az po hi gain. Samozrejme to nezalezi len odomna, ci sa to podari. Teraz sa v studiu neustale toci, v podstate do konca roka su objednavky, tak dovtedy snad budu nahravky. Taktiez to zalezi aj od Janka, kedy spravi koncak, co verim, ze pilne pracuje.
|
|
« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 15:54:24 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 15. Júl , 2010, 15:59:22 » |
|
to ti akoze nejake kapely daju zakazku aby si im tam nahral solo ci ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 15. Júl , 2010, 16:09:43 » |
|
to ti akoze nejake kapely daju zakazku aby si im tam nahral solo ci ako?
Nie, tam tocia kapely.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 15. Júl , 2010, 16:12:30 » |
|
Nie, tam tocia kapely. jaj, som to zle precital
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 15. Júl , 2010, 21:42:43 » |
|
bump.. ci to sa nepredava este?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 15. Júl , 2010, 21:48:54 » |
|
to by chcelo samostatny popup banner kazdych 10s
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|