Voxik dosiel, je genialny a v porovnani s AC30tkou, ktora ma "stvordierovy" panel to hra lepsie, cistejsie, viac upratany zvuk.
Velmi dynamicky aparat, kde na totalne vytocenom gaine viem spravit fakt pekny clean. Suprovo si rozumie so singlami - tucny cisty zvuk, bez vseliakych tenkych štekancov, ktory ale na cistom zvuku od polovice gainu mierne skresluje.
TopBoost je s HB velmi pevny v basoch (EQ = malo basov, viac vysok, ktore kreslia + doupravene s ToneCut-om), krasne spevavy vo vyskach. Nehanbil by som sa s tym postavit bars aj v IronMaiden coverbande.
AC/DC pride jak na koni, ked clovek trosku jebne do gitary.
Momentalne tam mam dva Greenbacky, uplne super, nic tomu nechyba. Skusal som tom na 2*12 s V30 a paradoxne vela vysok, co som ale upravil EQ. Z coho som dost prekvapeny je fakt, ze na Orange 4*12 sa mi to velmi nepacilo. Ale je pravda, ze Vox velmi vysoleny nebol. Kazdopadne najviac sa mi to pacilo prave s tymi Greenbackmi.
Btw, asi po polhodke hrania aparat zrazu dost vyrazne ozil. Asi sa pomaly dostava do aktivnej polohy.
Ak niekto zvazuje kupu, tak vrelo odporucam. Dost kvalitativne vysokopostavene vsestranne kombo. Vaha 30kg zatial nebolí.