Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 14:29:51
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zapojenie 3 polohoveho switchu  (Prečítané 1672 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Marek
nováčik
*
Príspevkov: 38

« kedy: 23. Máj , 2009, 19:03:24 »

zdravim vymienam snimace a dosiel som na problem ze podla schemy http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=2h_1v_1t_3w neviem zapojit prepinac... mam takyto podobny http://www.banzaieffects.com/files/images_detailed/24981_1.gif no tak dajme tomu ze zlava doprava su konektory 1-8 ...takze kde zapojit kabliky podla schemy? dakujem
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #1 kedy: 23. Máj , 2009, 20:02:23 »

Netusim ako ma ten prepinac vyvedene vyvody. Ja by som to presiel merakom, co je v akej polohe zapnute a zistil by som zapojenie.
Zaznamenané

Marek
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 23. Máj , 2009, 20:31:16 »

http://www.sollerguitars.com/obchod/tmp/304200592447.jpg presne tento ak to pomoze ...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #3 kedy: 23. Máj , 2009, 21:11:10 »

Ten v scheme zo seymourduncan.com je ale klasicky 3-way, to co mas ty je ten Stratocasterovsky, ten ma 5 poloh. Takze budes musiet tie medzipolohy spojit s tymi standarnymi troma. Ja keby som nemal merak, tak si to vsetko pekne kreslim a skusam letovat zaradom po kablikoch :)
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #4 kedy: 23. Máj , 2009, 22:49:04 »

Skusat by to nebolo bohvie co. :) Kedze si to meni sam, tak snad merak ma. Ked nie je merak, tak sa da improvizovat. Napriklad beterka + led dioda + odpor.

Podla tej fotky, ako to presvita na tom plosaku tipujem, ze stredne su napevno a prepina sa medzi tymi dalsimi troma.

Nacarbal som zapojenie v malovani, ale to je iba co si myslim, kedze nemam prepinac v rukach. V medzipolohe su oba HB naraz.

Pokial to teda je 3 polohovy a nie 5.

* switchzap.JPG (15.64 KB, 406x441 - prehliadnuté 269 krát.)
« Posledná zmena: 23. Máj , 2009, 22:50:14 od mcmaros » Zaznamenané

mcmaros
stály hosť

Max for President!

« Odpoveď #5 kedy: 23. Máj , 2009, 23:10:20 »

Toto nakreslil niekto dobre curacky. Pekny gulas v tych farbach.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #6 kedy: 24. Máj , 2009, 09:39:17 »

vyzera to na 5 polohovy prepinac, letoval som ich uz vela. nemam s nimi moc dobre skusenosti... to si treba oskusat, co a ako kedy spina, ja si to uz nepamatam... treba si spravit nejaku pomocku, baterka, ziarovcicka alebo ledka a vypozorovat, ako uz bolo pisane... taketo schemy z netu su nahovno, to sa clovek iba dopletie a nemusi to v praxi sediet presne podla farieb kablikov... treba nad tym rozmyslat logicky...
Zaznamenané
Marek
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 24. Máj , 2009, 14:38:26 »

merak som nemal ani nic podobne no spravil som to tak ze som natiahol jednu strunu a zapojil na ladicku a niako sa mi to podarilo nakoniec to slo tak ze stredne dva out a pravy a lavy od toho cize logicky no:) a tak trochu som zabudol jeden kablik naletovat tak som to asi na 5x prerabal az som si to vsimol :) co uz ucime sa na vlastnych chybach :)
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.