br4nik
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. Máj , 2009, 21:18:07 » |
|
ale nerieste prosim tu b-52...radsej povedzte nazor na ten epi...rady sa zidu...dik...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 24. Máj , 2009, 21:19:12 » |
|
neviem co stale riesite ked sa nekomu ten amp nepaci ci je to vallamp alebo nejaky fabricky tak si to nekupujte nikdo vam nic na silu nenuka
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. Máj , 2009, 21:30:38 » |
|
neviem co stale riesite ked sa nekomu ten amp nepaci ci je to vallamp alebo nejaky fabricky tak si to nekupujte nikdo vam nic na silu nenuka ok valla pocuj co vravis na ten epi?inak ak by si mal zaujem poznam chalana co robi v reklamnej agenture spravil by ti pekne logo navrh na zosik a tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. Máj , 2009, 21:34:34 » |
|
ok valla pocuj co vravis na ten epi?inak ak by si mal zaujem poznam chalana co robi v reklamnej agenture spravil by ti pekne logo navrh na zosik a tak...
ja ti to poviem takto ked sa tebe paci ako ten zosik hra tak si ho kup najlepsie vies iba ty co je dobre neviem preco sa seci pytaju ci to je dobre alebo ci si to ma kupit,sak pridem do obchodu zapnem vyskusam a uvidim
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 24. Máj , 2009, 21:47:42 » |
|
ja ti to poviem takto ked sa tebe paci ako ten zosik hra tak si ho kup najlepsie vies iba ty co je dobre neviem preco sa seci pytaju ci to je dobre alebo ci si to ma kupit,sak pridem do obchodu zapnem vyskusam a uvidim ň presne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 24. Máj , 2009, 22:07:38 » |
|
ja ti to poviem takto ked sa tebe paci ako ten zosik hra tak si ho kup najlepsie vies iba ty co je dobre neviem preco sa seci pytaju ci to je dobre alebo ci si to ma kupit,sak pridem do obchodu zapnem vyskusam a uvidim tak ked sa nevyznas nechces kupit len to co sa ti paci ale radsej sa aj poradis...kupim si co sa mi v obchode paci a neskor pridem na to ze to stoji za hovno... preto sa teda pytam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 24. Máj , 2009, 22:32:59 » |
|
tak ked sa nevyznas nechces kupit len to co sa ti paci ale radsej sa aj poradis...kupim si co sa mi v obchode paci a neskor pridem na to ze to stoji za hovno... preto sa teda pytam ked vieš hrat bude to ok ked nie nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. Máj , 2009, 22:47:58 » |
|
ked vieš hrat bude to ok ked nie nebude tak nieco hadam viem....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wonder
nováčik
Príspevkov: 40
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 25. Máj , 2009, 06:02:15 » |
|
...podla ukážok ten Epiphone sucks ...to je aj na nejaký rock zbytočná investícia...akože má to ok zvuk vcelku, ale predsa len...za tie peniaze sa dá zohnať oveľa všestrannejší amp s lepšími zvukovými variáciami...aj zvukom a výkonom
|
|
|
Zaznamenané
|
Engl Powerball 100 Watt, Laney LX412 A,S Cabinets, Jackson Kelly KE3, Seymour Duncan Pickups (JB TB-4, Jazz SH2N HB), Dean Markley Strings
Ex-Necro Anatomy, Člen Doomed a Increasing Passion
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 25. Máj , 2009, 06:41:33 » |
|
...za tie peniaze sa dá zohnať oveľa všestrannejší amp s lepšími zvukovými variáciami...aj zvukom a výkonom
Napríklad?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 25. Máj , 2009, 08:57:26 » |
|
...podla ukážok ten Epiphone sucks ...to je aj na nejaký rock zbytočná investícia...akože má to ok zvuk vcelku, ale predsa len...za tie peniaze sa dá zohnať oveľa všestrannejší amp s lepšími zvukovými variáciami...aj zvukom a výkonom no napriklad?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 25. Máj , 2009, 09:10:49 » |
|
mapriklad? ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 25. Máj , 2009, 15:23:30 » |
|
ta prva dlha ukazka Epiaparatu je uplne v pohode, zaujimava farba na sola... cele trochu skomprimovane, ale co zase skumat na jutube... neviem, kolko to stoji, ani co vsetko to dokaze, ale mne sa to nezdalo zeby to hralo uplne napicu... to sa inak normalne predava aj v EU ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 25. Máj , 2009, 15:23:58 » |
|
...za tie peniaze sa dá zohnať oveľa všestrannejší amp s lepšími zvukovými variáciami...aj zvukom a výkonom
napriklad ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 25. Máj , 2009, 15:29:17 » |
|
podla mna to ma celkom zaujimavy zvuk... originalny a dost vintage... bodlo by to pocut nazivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|