Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 17:31:36
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SCHECTER ona alebo ona :)  (Prečítané 9572 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
FigoRebel
nováčik
*
Príspevkov: 49

« kedy: 02. Jún , 2009, 18:24:57 »

Zdravím všetkých,

prosím Vás pekne porďte mi. Už mi ide hlava prdnúť z rozhodovania :) Chystám sa kúpiť sedmičku od Schecter. Rozhodujem sa medzi dvomi gitarami medzi ktorými je ešte aj pekný rozdieľ :)
Prvý zvažovaný model je HELLRAISER C7 a druhý je C7 Diamond series..Do Hellraiser som sa zamiloval na prvý pohľad a jednoducho som ju "chtěl mít jenom pro sebe" :) Ale s odstupom času rozmýšľam kde nejako ušetriť, aj keď neviem či to nebude šetrenie na nesprávnom mieste. K veci:

Aký je váš názor na snímače DUNCAN DESIGNED Active HB-105 ? Má ich C7 Diamond. A celkovo: Váš názor na túto gitaru?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 02. Jún , 2009, 18:27:38 »

Mame tu z fora myslim, ze 4 Hellraisery.
Ja, Karol, JTakac a Karolov spoluhrac Misko myslim. :)

Ja som totalne uplne maximalne spokojny - po nastaveni je to poklad, hra to ovela tucnejsie nez prestige Ibanez 7.

Myslim, ze je jedno, co si vyberies z tychto dvoch. Obidva hraju ppc, ale tak HR je HR.  ha ha ha

Na zdravie!
Zaznamenané

FigoRebel
nováčik
*
Príspevkov: 49

« Odpoveď #2 kedy: 02. Jún , 2009, 18:54:42 »

no veď že HR je HR.Ja som nemal možnosť vyskúšať si ani jednu a možno preto bude ľahšie sa rozhodnúť  ?§!.
a s tými snímačmi spomínanými nemáš nijakú skúsenosť?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 02. Jún , 2009, 18:57:02 »

ja ti poradim.. nekupuj si gitaru z netu, spravis lepsie.. a uz vobec nie z gitarovych eshopov, pretoze ti nedojde to, co ma.. my sme si objednali gitary - bolo nam povedane ze do 10 dni dojdu.. potom nam bolo povedane ze nastala administrativna chyba a ze nebudeme mat model 2008 ktory sa mal nachadzat v nejakom sklade, ale ze si pockame asi mesiac na nove modely 2009 ktore este len musia byt vyrobene.. a ze nie je iste ci si nahodou nebudeme musiet priplatit.. potom nam bolo povedane ze 'kvoli krize' sa firma schecter rozhodla neposlat zasielku a ze tak spravia az o dva mesiace.. tak sme cakali dva mesiace.. povedali sme si ze ok, whatever urcite sa oplati cakat.. a este k tomu 2009 model super.. prisiel oznam ze gitary su na slovensku dosli sme po ne.. kukam.. model 2008..hrozne zostelovane.. dal som 70 eur za to aby ta gitara bola vobec hratelna.. struny na nej mali asi 2 mesiace, gitara nemala naladene oktavy, prehnutie krku nula bodov.. potom som sa pustil do patrania na nete a zistil som, ze sme boli tak trochu ojebani, lebo kazda gitara znacky schecter ma garantovanu vystupnu kontrolu  v USA.. to znamena - model sa vyrobi v korei resp cine, posle sa z tovarne do USA, tam chlapici spravia vsetky tie upavy za ktore som si ja jak koko*t  zaplatil extra a daju tam stempel ze je to vobec normalny kvalitny hratelny nastroj vo forme nalepky USA schecter. ja som sklamany, gitaru si cez net uz nikdy takto nekupim..ak je niekto zvedavy cez ktory ze to eshop to bolo kupovane napisem mu cez PM..  jo a pre uplnu kompletku aj s fajockou bavime sa o modeli c-7 hellraiser, konkrektne v bielej farbe
« Posledná zmena: 02. Jún , 2009, 18:57:37 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 02. Jún , 2009, 19:03:26 »

to s tou vystupnou kontrolou v USA by som nijak neprecenoval  Žmurk ked som robil v obchode, tak USA Fendre v kufroch boli ako - tak zostelovane, ale mexicke a ani nijaky ine v kartonoch neboli nastelovane ani len naznakom... nemylim, ze by to mali ine firmy nejako inac...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5 kedy: 02. Jún , 2009, 19:05:01 »

ja ti poradim.. nekupuj si gitaru z netu, spravis lepsie.. a uz vobec nie z gitarovych eshopov, pretoze ti nedojde to, co ma.. my sme si objednali gitary - bolo nam povedane ze do 10 dni dojdu.. potom nam bolo povedane ze nastala administrativna chyba a ze nebudeme mat model 2008 ktory sa mal nachadzat v nejakom sklade, ale ze si pockame asi mesiac na nove modely 2009 ktore este len musia byt vyrobene.. a ze nie je iste ci si nahodou nebudeme musiet priplatit.. potom nam bolo povedane ze 'kvoli krize' sa firma schecter rozhodla neposlat zasielku a ze tak spravia az o dva mesiace.. tak sme cakali dva mesiace.. povedali sme si ze ok, whatever urcite sa oplati cakat.. a este k tomu 2009 model super.. prisiel oznam ze gitary su na slovensku dosli sme po ne.. kukam.. model 2008..hrozne zostelovane.. dal som 70 eur za to aby ta gitara bola vobec hratelna.. struny na nej mali asi 2 mesiace, gitara nemala naladene oktavy, prehnutie krku nula bodov.. potom som sa pustil do patrania na nete a zistil som, ze sme boli tak trochu ojebani, lebo kazda gitara znacky schecter ma garantovanu vystupnu kontrolu  v USA.. to znamena - model sa vyrobi v korei resp cine, posle sa z tovarne do USA, tam chlapici spravia vsetky tie upavy za ktore som si ja jak koko*t  zaplatil extra a daju tam stempel ze je to vobec normalny kvalitny hratelny nastroj vo forme nalepky USA schecter. ja som sklamany, gitaru si cez net uz nikdy takto nekupim..ak je niekto zvedavy cez ktory ze to eshop to bolo kupovane napisem mu cez PM..  jo a pre uplnu kompletku aj s fajockou bavime sa o modeli c-7 hellraiser, konkrektne v bielej farbe
Zas nebud taky najebany.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Ja mam to iste co ty a idem sa zblaznit od radosti. :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 02. Jún , 2009, 19:05:26 »

potom mi ale vysvetli, ze ako si clovek moze vybrat kvalitny nastroj, ked uz do vyrroby to nie je zostelovane.. to nezistis, lebo brnknes do strun a povies ze: ach dpc ok neva ze to neladi, berem to a zostelujem..cize ani nezistis pripadne vady..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 02. Jún , 2009, 19:06:35 »

Zas nebud taky najebany.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Ja mam to iste co ty a idem sa zblaznit od radosti. :)

tvoju vyberal robko z viacerych kusov ze? cize je tu sanca, ze je ok ten nastroj... 
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #8 kedy: 02. Jún , 2009, 19:08:10 »

tvoju vyberal robko z viacerych kusov ze? cize je tu sanca, ze je ok ten nastroj... 
Bavím sa skvele

Sak pockaj... od koho si to objednaval?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 02. Jún , 2009, 19:09:32 »

povedal som.. ked tak PM..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10 kedy: 02. Jún , 2009, 19:14:14 »

povedal som.. ked tak PM..
... snad len tolko...

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

* Toto_je_len_zacatek.mp3 (365.12 KB - stiahnuté 139 krát.)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11 kedy: 02. Jún , 2009, 19:21:46 »

potom mi ale vysvetli, ze ako si clovek moze vybrat kvalitny nastroj, ked uz do vyrroby to nie je zostelovane.. to nezistis, lebo brnknes do strun a povies ze: ach dpc ok neva ze to neladi, berem to a zostelujem..cize ani nezistis pripadne vady..
Cize mi chces povedat, ze cela znacka Schecter je nanic, kvoli Tvojmu kusu Huh! To by si u mna velmi klesol, ak by si takto uvazoval, chapes...
Uz aj tak si nizko, tak daj si nieco pod kolena...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 02. Jún , 2009, 19:22:44 »

nie nie.. to som nepovedal.. len to ,ze nech nekupuje veci cez net, lebo vyjdu drahsie ako si mozno myslel..  dal som si pod kolena samrlik.. uz ti dosiahnem na pidizvika..
« Posledná zmena: 02. Jún , 2009, 19:23:59 od kaolko » Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #13 kedy: 02. Jún , 2009, 19:49:39 »

ja nemam Hellreisera, mam C7 Diamond s tymi snimacmi, co sa pytas a ked to porovnam s mojimi ostatnymi gitarami, tak zvuk je o poznanie tucnejsi, proste lepsi. A pravda je,ze gitara mi dosla upne nezostelovana, proste rozdrbana  :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 02. Jún , 2009, 19:53:57 »

aka farba?  (inak zvukovo som nadmieru spokojny.. len je to tak tvrdy a nepoddajny nastroj ze to az pekne nie je.. a nemam sancu to nicim kompenzovat)
« Posledná zmena: 02. Jún , 2009, 19:54:49 od kaolko » Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.