Naozaj veľmi pekná, vyvážený vzhľad... Tie značky sú dosť extravagantné, ale o to asi ide
akurat som si to musel v PC vodorovne preklopiť, nejak mi lavoruké gitary napohľad nesadnú
drevo alebo aspon typ dreviny je pouzite to iste.. brazilsky mahagon + vysokohorsky slovensky javor-krk laminacia, honduras-type mahagon (kridla), americky quiltovany javor top..
ako uz spominal Zakky, jediny tvarovy rozdiel je prechod krku do tela.. je mozne ze to ovplyvni trosku zvuk ale nebude to podla mna priliz vyrazna zmena.. ergonomia bola v tomto pripade prvorada..
vacsi dopad na zvuk bude mat zrejme ina kobylka.. nakoniec tam pojde "standard" pevna kobylka od Gotoh-Hosco.. ale nie ohnuty plech ale masivna ocel.. a struny cez telo.. to na modrej nie je.. spravidla to robi dost vela so sustainom..
budu aj ine ladiace mechaniky.. miesto autotrimov od Planet Waves tam budu Hipshot mechaniky.. vraj top of the top v ladiacich mechanikach..
snimace budu tie iste..
bol by som rad, keby tato nova gitara mala pribuzny zvuk ako ta modra.. lebo to bol zamysel
mat moznost rychlo vymenit gitary a netocit zbytocne s gombikmi koli zmene zvuku..