Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 07:17:50
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: transformatory  (Prečítané 7778 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
xixan
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 93

« kedy: 08. Jún , 2009, 11:32:12 »

1)hodte pls nejake obchodiky kde sa da kupit alebo dat  navynut (nebojte googlil som)....a hodte aj nejake odporucania

2 Ake parametre vlastne potrebujem vediet ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1 kedy: 08. Jún , 2009, 13:02:00 »

1. pise sa to navinut
2. torelec, vinuta, ZVS holding, ELsim...
3. ake transformatory ?
4. naco transformatory ?
5. potrebujes vediet napatia a prudove zatazenie na sekundaroch, aky chces typ, a napatie primaru. a ci 50Hz alebo 60Hz. u nas je 50Hz.
Zaznamenané

xixan
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 08. Jún , 2009, 13:24:05 »

ty máš stredú el.,na muzikery sa hádaš o trafách a nevieš ani aké parametre sú potrebné? To co bolo? červená-von

Mam a ziadnu low end:)strednu elektro ale the top(presiel som pre moje peken modre oci:)).....nehadam sa o trafakoch Si píš!!!!....len hovorim co mi hovorili mudrejsi ludia...viac studovani....sem tam poviem svoj nazor a opytam sa ci mam pravdu ....pretoze ja som elektrotechnicky kkt aj napriek tomu ze mam elektrotechnicku ......mam aku taku predstavu co musim vediet ake parametre ale radsej sa opyatam ....lebo ako som povedal som kkt
« Posledná zmena: 08. Jún , 2009, 13:25:29 od xixan » Zaznamenané
xixan
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 08. Jún , 2009, 13:44:34 »

1. pise sa to navinut
2. torelec, vinuta, ZVS holding, ELsim...
3. ake transformatory ?
4. naco transformatory ?
5. potrebujes vediet napatia a prudove zatazenie na sekundaroch, aky chces typ, a napatie primaru. a ci 50Hz alebo 60Hz. u nas je 50Hz.

1.dik za opravu ....
2 to boli tie firmy akoze?
3.do zosilnovacov napr. taketo nieco http://www.tubeampdoctor.com/product_info.php?cPath=27_46&products_id=98
4 . na kkt (neber osobne ja len vzdy ked sa ma niekto pyta naco poviem na kkt)....teraz vazne ....idem asi stavat mesu
5.dik..

6. Ten amp nejdem stavat sam tak sa hned nenavazajte(ze som kkt co nist nevi).....preto sa radsej pytam aj vas aj mojho partaka(co vie 100 krat viac nez ja)....a aj na nete hladam ....jak sa hovori 3 krat meraj raz rez

ps: odpovede typu duala nepostavis,nebude to hrat tak ako original(to viem ze to tak nebude hrat akop orig) atd  si nechajte ..viem ze mi chcete dobre ,...ale spolieham sa na to ze ak ho zacnem stavat pomoze mi v prvom rade partak ,aj vy(ked budete ochotny helpnut:)) ,aj net.Ked to nebude mesa tak to aspon bude nejaka mesa haluska new model :).....robim to pre zabavu Si píš!!!!schemu mam mozno(skoro urcite) budem mat par otazok:))
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #4 kedy: 08. Jún , 2009, 13:55:54 »

tak si kup rovno originaly do Dualu a budes mat najvernejsi zvuk. a neviem, ci zozenies vystupne trafo na 4x6L6 len tak lahko a navijaci predpis tiez.
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #5 kedy: 08. Jún , 2009, 14:03:06 »

inac vam poviem neni moc velky rozdiel medzi original trafom a neoriginal trafom podla mna to zie velmi podobne
nemam rad ked niekdo chce porovnavat original a kopiu to sa ani porovnavat neda treba porovnavat original a original alebo kopiu alebo kopiu o tom to cele je Zdravíčko
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #6 kedy: 08. Jún , 2009, 14:38:29 »

inac vam poviem neni moc velky rozdiel medzi original trafom a neoriginal trafom podla mna to zie velmi podobne
nemam rad ked niekdo chce porovnavat original a kopiu to sa ani porovnavat neda treba porovnavat original a original alebo kopiu alebo kopiu o tom to cele je Zdravíčko
podla mna, ked uz sa kopiruje, tak original, a porovnanim s povodnym originalom sa posudzuje ci je ta kopia vydarena alebo nie..  Na zdravie!
Zaznamenané
xixan
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 08. Jún , 2009, 14:44:21 »

tak si kup rovno originaly do Dualu a budes mat najvernejsi zvuk. a neviem, ci zozenies vystupne trafo na 4x6L6 len tak lahko a navijaci predpis tiez.

Chcel by som sa zmestit do urcitej sumy .....preto rozmyslam ze aspon vstupne trafo by som chcel zohnat lacnejsie .....lebo dat 220 eur za vst a 200 za vyst. tak to je troska moc na studentika:) ....a davam ju ako jedna z poslednych moznost....aku alternativu by stevideli vy Huh!?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #8 kedy: 08. Jún , 2009, 14:44:58 »

tu som nasiel nieco o tranformatoroch ..
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 08. Jún , 2009, 15:15:34 »

podla mna, ked uz sa kopiruje, tak original, a porovnanim s povodnym originalom sa posudzuje ci je ta kopia vydarena alebo nie..  Na zdravie!
original a kopia je neporovnatelna Zdravíčko
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 08. Jún , 2009, 15:22:29 »

preto sa to porovnava,aby sa ukazalo "ako daleko je este stavitel od cieľa" Bavím sa skvele
v ktorom zivote nebude Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11 kedy: 08. Jún , 2009, 15:26:46 »

Prosim Ta Karol, pod uz z prace domov, potrebujem s Tebou "rozpravat" a Ty sa tu hras na fore... Deti cakaju Si píš!!!  Smútim Bleee
Zaznamenané

xixan
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 08. Jún , 2009, 16:42:28 »

pekne presne take potrebujem :)
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #13 kedy: 09. Jún , 2009, 07:55:19 »

To z coho si si ty urobil taky mylny nazor ,nieje porovnavanie porovnatelneho,ale ojabavanie sa !
Vymen v hociaktorom zosiku (napr.Marshalle) origos a praskni tam to co chces porovnat s originalom a rozdiel tam najdes...jááák hovado...tomu ver,ale ak nie ,tak to uz je problem niekde inde  Beeee
Zaznamenané
Valla
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 09. Jún , 2009, 09:27:33 »

To z coho si si ty urobil taky mylny nazor ,nieje porovnavanie porovnatelneho,ale ojabavanie sa !
Vymen v hociaktorom zosiku (napr.Marshalle) origos a praskni tam to co chces porovnat s originalom a rozdiel tam najdes...jááák hovado...tomu ver,ale ak nie ,tak to uz je problem niekde inde  Beeee
hmm,ja som myslel ze to je tak Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.191 sekund, 23 otázok.