rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« kedy: 16. Jún , 2009, 01:23:59 » |
|
Takze na Brankov podnet: ja mam nitrocelulozny tiez na holom dreve (mahagon), priesvitny. prave preto, aby nesadol som ho nanasal strane husty, strasne vela a stetkou. robota jak hovado, ale dodnes (cca 16-17 rokov) ked sa prelesti je jak zrkadlo, bez naznaku sadnutia do porov. akurat je cely dobity a vnutri popraskany jak pavucina (od nizkych teplot ked sa necha v nekurenej skusobni v zime), ale to vidno iba pod niektorymi uhlami pohladu a je to velmi sexi Mohol by si nafotit Tvoju gitaru ? Chcel by som to vidiet, mozes aj detaily. je to fotene narychlo z ruky, snazil som sa s bleskom aspon trochu priblizit, ako ten lak vyzera, ako vidno praskliny. su to uplne neupravene fotky, gitaru som tiez necistil ani nelestil inak je to jeden kus tazkeho kubanskeho mahagonu, mozte si ho omrkat uplne zblizka gitara ma hrozne vela much a podivnosti, ale ja na nej cely zivot dodnes bezne hravam, aj nahravam a nic mi na nej nevadi... inemu by sa na nej hralo mozno divne, mozno nie, je mi jedno pohodlim a zvukovo mi pride lepsia, ako hocijaka ina, aku som drzal v ruke, ale to tiez asi nikoho nezaujima
|
|
« Posledná zmena: 16. Jún , 2009, 01:33:16 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Jún , 2009, 15:17:32 » |
|
vyzera velmi dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Jún , 2009, 15:20:23 » |
|
Dakujem ! Velmi specificke drevo na oko. Paci sa mi to. To si celu sam spravil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Jún , 2009, 15:27:07 » |
|
nie, krk je z Jolany, na vyrobu krku som nemal dost gule a ani dovod, ten Jolanovy je fasa, dokonca mam stale povodne prazce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Jún , 2009, 15:31:01 » |
|
mas ho pekny a zachovaly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Jún , 2009, 15:32:57 » |
|
mas ho pekny a zachovaly
Krk alebo telo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Jún , 2009, 15:34:53 » |
|
celeho mam na mysli..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Jún , 2009, 15:36:46 » |
|
Rasto, co to tam mas za snimace v strede a pri krku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. Jún , 2009, 16:01:58 » |
|
Rasto, co to tam mas za snimace v strede a pri krku?
momentalne SBS nebrumive, od Roberta. stredny je nejaky slabucky a krkovy je silnejsi, ale nie ako HB, je to singlovy zvuk. DiMarzio je klasicky HB zvukom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 16. Jún , 2009, 16:04:41 » |
|
Ale hmatník bol čistený ked krk bol este na tej Jolane čo?Ked som foto rozklikol tak pekne vidno tie nánosy pri pražcoch hlavne. A kovové časti už tiež prosia aspon o WD40 Ked je to tvoja láska tak ju daj trocha do pucu.Ale ty povieš-tak to má byť -čo? Alebo-nemám čas? A možno tie nánosy ju držia pokope
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Jún , 2009, 16:14:15 » |
|
je to moja gitara, na ktorej hram ja ta fotka je vacsia, ako original, takze vsetko vyzera horsie WD netreba, vsetko ide hladko, nedrhne, vracia sa, nehegla sa na tej gitare sa hra cely cas, ako je, neni cas ju pulirovat, to je pre gejov a nedelnych gitaristov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Jún , 2009, 16:17:24 » |
|
.....nepoznám rastisa, ale myslím si že tá gitara je taká akú ju potrebuje mať, a ak by mu na nej niečo nesedelo tak by to riešil.....či nie hlavne že vyhovuje majiteľovi.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Jún , 2009, 16:23:52 » |
|
je to moja gitara, na ktorej hram ja ta fotka je vacsia, ako original, takze vsetko vyzera horsie WD netreba, vsetko ide hladko, nedrhne, vracia sa, nehegla sa na tej gitare sa hra cely cas, ako je, neni cas ju pulirovat, to je pre gejov a nedelnych gitaristov Taku odpoved som čakal A vlastne máš pravdu.Už sa neoplatí pulírovať ju Ale zvuk ma dobrý-to je podstatné.A dokial sa ti prsty na nu nelepia ako na mucholapku tak je dobre Ale vážne.Pekná je a preto by zaslužila trocha vypulírovat
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Jún , 2009, 16:47:48 » |
|
lestia sa ine veci, nie gitara...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Jún , 2009, 16:57:02 » |
|
lestia sa ine veci, nie gitara...
potom ked si neumyjes ruku tak gitara sa lepi a radomir to nema rad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|