rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 24. Jún , 2009, 09:25:57 » |
|
Strasne mi to pripomina stary nabytok u mojej babushky ... nech hra ako chce ... je skreda aj ked , opacil by som ako sa na nej hra ... rastis bez urazky ty mas skaredy avatar, ty saso
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 24. Jún , 2009, 10:18:24 » |
|
ale mahagon hra vždy dobre
až tak dobre,že gibson musí nan nacapit javor,aby to malo aspon trochu prijatelny zvuk mahagon je taká obyčajna vrrrba-povedal jeden gitarar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wundrbaum
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 24. Jún , 2009, 10:23:23 » |
|
nech to hra hocijak nedotk bych sa toho ani desatmetrovym klackem....bez urazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 24. Jún , 2009, 10:25:22 » |
|
kto si este mysli, ze by som mu dovolil sa toho dotknut ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 24. Jún , 2009, 10:27:38 » |
|
ani kuknut cez nepriestrelne sklo za poplatok 10 e ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 24. Jún , 2009, 10:30:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 24. Jún , 2009, 10:34:06 » |
|
..a gitaru daruje muzeu v Sobranciach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 24. Jún , 2009, 11:53:18 » |
|
Ja som sa ho uz dotkol a zmenilo mi to pohlad na cely zivot.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 24. Jún , 2009, 20:25:14 » |
|
až tak dobre,že gibson musí nan nacapit javor,aby to malo aspon trochu prijatelny zvuk mahagon je taká obyčajna vrrrba-povedal jeden gitarar hlavne na SGčky lepia javor tie hraju najlepšia a su z mahagonu ,javor je tam na paradu a vrba? ? to je koko*t ten gitarar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 29. Jún , 2009, 00:57:02 » |
|
hlavne na SGčky lepia javor tie hraju najlepšia a su z mahagonu ,javor je tam na paradu a vrba? ? to je koko*t ten gitarar vyborna prilezitost na bezvyhradny suhlas, joe
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 29. Jún , 2009, 01:17:46 » |
|
až tak dobre,že gibson musí nan nacapit javor,aby to malo aspon trochu prijatelny zvuk mahagon je taká obyčajna vrrrba-povedal jeden gitarar Hej. SGcka, povodne Les Paul Customy, Specialy a Juniory zneju fakt na rit.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 29. Jún , 2009, 20:20:44 » |
|
No pani neviem ako a podla čoho to môžete porovnáváť vy ,ale ja mám dve gitary z Kubanskeho mahagonu a to jeden LP a jeden špecial ,ale vyzerá ako strakač. no a poviem vám že to hrá ako hovado ,a ked niekto tvrdí že mahagon je na hovn. .Tak ešte nedržal vpazuroch gitaru z Kubanskeho mahagonu.Mr. Redwine môže potvrdiť jeho bordový Lp z Kuba-mahagonu je tiež super špica kvalita .Ak niekto povie že je to material na ho...Figu ,tak je to bud provokater ,alebo nevie o čom je reč ,alebo je na drogach . No a to že Rasťo neleští každý den gitaru ho sice nectí ,ale ja by som radšej vymenil svoje leštenie za to aby som vedel hrať ako on. To je len môj osobný názor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 29. Jún , 2009, 22:13:41 » |
|
Ked si spomeniem alebo vypatram,kto to povedal,tak dam vediet. Zatial som objavil len toto: prispevok Predator- """" Mne sa najviac k tejto téme páčilo vyhlásenie jedného českého gitaristu a hudobného pedagóga v Muzikuse (nie som si istý, ale asi to bol Václav Veselý) - "Měl jsem posvátní úctu k mahagonu, ale pak mi jeden známy kytarář řekl - Ale vždyť mahagon, to je jenom taková vrba" ...."""" takže nie som sám,kto zaregistroval ten vyrok. Inač mne je srdečne jedno,kto ma aky nazor na mahagon,ktore drevo je naj. Pre mna je ovela dôležitejšie aby mi gitara vyhovovala a je mi fuk z čoho je vyrobená.
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2009, 22:31:47 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast