Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 23:57:49
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez RG350DX  (Prečítané 3726 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 01. Február , 2010, 12:18:47 »

jop... po vymene snimacov hraju japonske ibanezy vacsinou velmi v pohode.. ak je tremolo dostatocne tremolovite a drzi ladenie, tak pohoda... ak nie, treba vymenit za nieco lepsie.. ja som mal na japan 470tke gotoh a spokojnost, raz za tyzden sa jemne doladilo a bolo.. :)  hlavnym rozdielom korea vs japan je v kvalite prevedenia.. u japoncov je vacsia istota ze natrafis na dobry kus co aj hra ako gitara :)
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #16 kedy: 01. Február , 2010, 12:43:36 »

ja tu gitaru mam, snimace som vymenil za dimebagov set- bill lawrence.
gitara drzi dobre ladenie, treba vymenit pruziny vzadu a dobre zostelovat, ak sa v tom nevyznas, ani to nekupuj.
Je sice pravda ze ja som vymenil tremolo za origos floyd, ale to len preto ze som chcel Dtuna a ze tam idu lahsie fluttre.
Teraz je to super gitara, ale ta povodna je tiez dobra.  V porovnani hra INF4( neviem teraz ci INF3 alebo 4 je kobylkovy, ale na youtubej e video a normalne by si TONEZONE- Dimarzio a tento kobylkovy nerozoznal.)
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #17 kedy: 26. Február , 2010, 15:18:03 »

taky mám 350EX osobně jsem tam dal RM pickups Alniko Custom a Alniko Neck u prostřed jsem nechal origo singl  zvukově to není špatná kejta ale není ani ničím zvláštní spíše průměr chybí ji trochu attack ve zvuku podle mě je to tak trochu dřevem  neb mám jinou kejtu  z jasan/javor a ta kouše o poznání lépe
lazení je dobrý ale mám tremolo podložené takže jen jednozvratné zkoušel jsem ho i letmo uložené a taky to šlo nevyiděl jsem v tom zvláštní problém ale jak napsali mí předchudci kdo neví jak na to at si raději pořídí pevnou kobylu Zdravíčko
« Posledná zmena: 26. Február , 2010, 15:18:32 od kos99 » Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.