Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 11:44:54
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Triaxis Mesa/Boogie  (Prečítané 4744 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
marowak
Hosť
« kedy: 22. Jún , 2009, 10:58:58 »

Pani gitaristi!
Rad by som sa opytal, ci niekto z vas hravate a "vyrabate" svoj zvuk prostrednictvom Triaxis-u a aky koncovy stupen za tym pouzivate, pripadne ake su vase skusenosti s tymto geretom.
Ako vlastne funguje FX loop send/return? Nemam o tom ziadnu prestavu, lebo ja zatial obcasne pouzivam iba nemecky maly stary na vzhlad skaredy lampionik MV3 s 1x12" 8 Ohm, ktory tieto ficuriny nema a zvuk trocha prikrmujem POD2. Lopatisticke vysvetlenia su vitane. Dakujem za vase prispevky...Som frajer
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 22. Jún , 2009, 11:10:43 »

z uzivatelov to tu mal Branko davnejsie.. ide o rackovy preamp obsahujuci klasicke zvuky mark serie, cize by som to zaradil asi do zvukoveho spektra 80s-90s. Najcastejsie som to videl v spojeni s koncom mesa 2:90 pripadne s VHT 2:90:2. Pouziva to kopec ludi
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #2 kedy: 22. Jún , 2009, 11:12:24 »

Neviem či to nebude príliš velký skok-z uvedeného gearu Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 22. Jún , 2009, 11:21:29 »

Na velkost skoku sa nepytal. Bavím sa skvele
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 22. Jún , 2009, 11:25:06 »

Na velkost skoku sa nepytal. Bavím sa skvele
No ale velkost skoku je dost dôležitá :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 22. Jún , 2009, 11:27:52 »

No ale velkost skoku je dost dôležitá :)
Tak skoč k letovačke a dorob ten aparat.Nerad by som si na nom prvy krat zahral až ako 60-ročny. Bavím sa skvele
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 22. Jún , 2009, 11:38:59 »

Na zdravie! si ma pobavil, zaujimavy postreh.
Nie, neplanujem nic menit, pretoze si hram doma sam, ako pisem, obcasne. Navyse nie som ziaden brilantny gitarista a s velkou pravdepodobnostou hraniciacou takmer s istotou ani nebudem  Smútim, preto v sucasnosti skor riesim samotne hranie na gitare ako zvuk, aparat a pod.
Iba ma to zaujima cisto z toho hladiska, ze ja sa k takemuto dacomu v zivote tak blizko nedostanem a tak je nazor ludi, ktorymi to preslo cez ruky pre mna viac ako standardne kecy, co maju Mesaci na svojich web strankach o tom popisane. Proste, zaujimaju ma tieto veci, rad by som sa s tym trocha pozabaval, poskusal, nie je to vsak v ramci dosahu mojich moznosti. Chapte to skor takto.
Ak je niekto ochotny podelit sa so skusenostami pripadne postrehmi, to je pre mna velmi cenne. Preto rad citam aj vsetky testy a clanky na tomto portali, nech su o comkolvek, ta hudobna technika ma fakt zaujima z kazdej strany, aspon ako laika. Ibaze, niektore veci si bez skusenosti neviem predstavit, preto sa pytam...Som frajer
« Posledná zmena: 22. Jún , 2009, 11:45:25 od marowak » Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 22. Jún , 2009, 11:41:15 »

z uzivatelov to tu mal Branko davnejsie.. ide o rackovy preamp obsahujuci klasicke zvuky mark serie, cize by som to zaradil asi do zvukoveho spektra 80s-90s. Najcastejsie som to videl v spojeni s koncom mesa 2:90 pripadne s VHT 2:90:2. Pouziva to kopec ludi
kaolko, dakujem. Tie cisla asi nie su casovy udaj, ze?  Zdravíčko
Zaznamenané
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 22. Jún , 2009, 11:51:21 »

Na zdravie! si ma pobavil, zaujimavy postreh.
Nie, neplanujem nic menit, pretoze si hram doma sam, ako pisem, obcasne. Navyse nie som ziaden brilantny gitarista a s velkou pravdepodobnostou hraniciacou takmer s istotou ani nebudem  Smútim, preto v sucasnosti skor riesim samotne hranie na gitare ako zvuk, aparat a pod.
Iba ma to zaujima cisto z toho hladiska, ze ja sa k takemuto dacomu v zivote tak blizko nedostanem a tak je nazor ludi, ktorymi to preslo cez ruky pre mna viac ako standardne kecy, co maju Mesaci na svojich web strankach o tom popisane. Proste, zaujimaju ma tieto veci, rad by som sa s tym trocha pozabaval, poskusal, nie je to vsak v ramci dosahu mojich moznosti. Chapte to skor takto.
Ak je niekto ochotny podelit sa so skusenostami pripadne postrehmi, to je pre mna velmi cenne. Preto rad citam aj vsetky testy a clanky na tomto portali, nech su o comkolvek, ta hudobna technika ma fakt zaujima z kazdej strany, aspon ako laika. Ibaze, niektore veci si bez skusenosti neviem predstavit, preto sa pytam...Som frajer
Jasne :drink:Dá sa na tom hrat veci od Rammstein až po jazz.Ale ako pri všetkom platí,treba točiť,točiť....
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #9 kedy: 22. Jún , 2009, 13:13:41 »

Mal som TriAxis a mozem ho kedykolvek mat, je mi k dispozicii.
Zvuk je fakt nekompromisny, dynamicky, super reaguje na pravacku, sirokopouzitelny stroj.
Nevyhody: Display + vsetko, co k tomu patri, cize ovladanie, atd... celkovo krehkost tejto masiny... Mne osobne vadil cisty zvuk, ktory bol sice velmi tucny, ale maloco som ho pouzival. A jedna perlicka: Dost sumi, a myslim ze DOST. :)
Farbou je to niekde okolo JSX, kde som ho aj porovnaval.. myslim, ze v teme "Peavey JSX" som to opisoval, cekni to.

Na zdravie!
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 22. Jún , 2009, 13:17:06 »

Mal som TriAxis a mozem ho kedykolvek mat, je mi k dispozicii.
Zvuk je fakt nekompromisny, dynamicky, super reaguje na pravacku, sirokopouzitelny stroj.
Nevyhody: Display + vsetko, co k tomu patri, cize ovladanie, atd... celkovo krehkost tejto masiny... Mne osobne vadil cisty zvuk, ktory bol sice velmi tucny, ale maloco som ho pouzival. A jedna perlicka: Dost sumi, a myslim ze DOST. :)
Farbou je to niekde okolo JSX, kde som ho aj porovnaval.. myslim, ze v teme "Peavey JSX" som to opisoval, cekni to.

Na zdravie!
Ten šum-to je trochu divné,mal som ich pár k dispozícii a bolo to v pohode.Kamoš ho má a používa a ludia sú z toho paf ako mu to hrá ;DRobilo sa ich pár variant-mierne odlišnosti...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11 kedy: 22. Jún , 2009, 13:18:36 »

Ten šum-to je trochu divné,mal som ich pár k dispozícii a bolo to v pohode.Kamoš ho má a používa a ludia sú z toho paf ako mu to hrá ;DRobilo sa ich pár variant-mierne odlišnosti...
Moze to byt aj lampami.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 22. Jún , 2009, 13:20:39 »

Moze to byt aj lampami.
To jo.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #13 kedy: 22. Jún , 2009, 13:57:26 »

Pani gitaristi!
Rad by som sa opytal, ci niekto z vas hravate a "vyrabate" svoj zvuk prostrednictvom Triaxis-u a aky koncovy stupen za tym pouzivate, pripadne ake su vase skusenosti s tymto geretom.
Ako vlastne funguje FX loop send/return? Nemam o tom ziadnu prestavu, lebo ja zatial obcasne pouzivam iba nemecky maly stary na vzhlad skaredy lampionik MV3 s 1x12" 8 Ohm, ktory tieto ficuriny nema a zvuk trocha prikrmujem POD2. Lopatisticke vysvetlenia su vitane. Dakujem za vase prispevky...Som frajer

nekupuj si to je to p*čovina cely triax lepši je studio alebo Quad preamp.Vela penazi za malo muziky ,Predal som to Griglakovi aj s tym slavnym koncakom a som rad že  to nemam,Nikdy som to nepočul hrat dobre a vačšina čo to mali su radi že to predali Zdravíčko
« Posledná zmena: 22. Jún , 2009, 13:58:21 od joe » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 22. Jún , 2009, 14:02:11 »

nekupuj si to je to p*čovina cely triax lepši je studio alebo Quad preamp.Vela penazi za malo muziky ,Predal som to Griglakovi aj s tym slavnym koncakom a som rad že  to nemam,Nikdy som to nepočul hrat dobre a vačšina čo to mali su radi že to predali Zdravíčko

niekde som tu pocul posledne dva dni vyjadrenia, ze nikto u nas nema lepsi sound ako momentalne Griglak  Bavím sa skvele inak po kolko idu teraz asi hrane tieto masiny a ktora verzia bola naj? ta 1 alebo 2 alebo 2.1?
« Posledná zmena: 22. Jún , 2009, 14:03:30 od kaolko » Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.