Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 10:30:23
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Servis elektroniky - git. synth GR-20  (Prečítané 7206 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« kedy: 03. Júl , 2009, 12:38:55 »

hello, neviete niekto poradit nejakeho cloveka, co ma skusenosti so servisom elektornickych hudobnych zariadeni? mam problem s GR-20 - potak na navolovanie grup zvukov nevyspytatelne skace a ja sa necitim velmi na brlanie sa velmi v tom. ak viete o niekom v okoli ZH, dajte prosim vediet, dakujem

Zdravíčko

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 03. Júl , 2009, 17:02:43 »

Jedine, čo ma napadá, tak servis Rolandu ti asi môžu poskytnúť v On-boarde. Posielajú veci do Maďarska, kde má Roland základňu.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #2 kedy: 03. Júl , 2009, 21:17:18 »

Pre Roland robil-asi aj robí servis pán Julius Udvaroš zo Žiharca.
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #3 kedy: 03. Júl , 2009, 22:21:17 »

Pre Roland robil-asi aj robí servis pán Julius Udvaroš zo Žiharca.
to jo,ale to je oprava na strasne dlho,lebo ten ma tolko aktivit ze konec  Nechajte ma vydýchať
skus Andreja Andrasovana .. BA
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 04. Júl , 2009, 00:37:28 »

Udvárošovi by som nič nedával, už 5 rokov mi nevie vrátiť jednu mašinu, ktorým som si dal k nemu spraviť. Už ani neviem, či sa mám zlostiť, plakať, alebo mu tam ísť jednu vyťať.  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #5 kedy: 04. Júl , 2009, 07:55:43 »

Udvárošovi by som nič nedával, už 5 rokov mi nevie vrátiť jednu mašinu, ktorým som si dal k nemu spraviť. Už ani neviem, či sa mám zlostiť, plakať, alebo mu tam ísť jednu vyťať.  Bacha na vec kamo!
udvaros je fajn, akurat ta tvoja masina je davno vyradena z vyroby a tu suciastku zozenies iba tak ze kupis rovnaku ale inak pokazenu. to je cely problem. takze sa mozes aj zlostit aj plakat, ale nepomozes si.  Som frajer
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #6 kedy: 06. Júl , 2009, 07:14:35 »

hello, dik za tipy
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #7 kedy: 06. Júl , 2009, 10:35:07 »

udvaros je fajn, akurat ta tvoja masina je davno vyradena z vyroby a tu suciastku zozenies iba tak ze kupis rovnaku ale inak pokazenu. to je cely problem. takze sa mozes aj zlostit aj plakat, ale nepomozes si.  Som frajer

O čom hovoríš. 5 rokov mi to nie je schopný ani vrátiť.
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #8 kedy: 06. Júl , 2009, 10:43:09 »

O čom hovoríš. 5 rokov mi to nie je schopný ani vrátiť.

to je dobry argument pre opravarov, ked opravuju rok mozu ta utesit ze u udvarosa by si to mal 5 rokov  ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #9 kedy: 06. Júl , 2009, 10:53:54 »

On má toho asi dosť vela ;DAle čo má kamoš s ním skúsenosť/opravoval mu D-70/,tak to mal v priebehu asi dvoch týždňov hotové,aj cena bola super,ale treba ho troška bombardovať telefonicky :)
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #10 kedy: 06. Júl , 2009, 12:49:14 »

to je dobry argument pre opravarov, ked opravuju rok mozu ta utesit ze u udvarosa by si to mal 5 rokov  ha ha ha
Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
lerry
nováčik
*
Príspevkov: 65

Gwave

« Odpoveď #11 kedy: 09. Júl , 2009, 20:37:10 »

môžem sa ti na to pozrieť
Zaznamenané
lerry
nováčik
*
Príspevkov: 65

Gwave

« Odpoveď #12 kedy: 09. Júl , 2009, 20:38:25 »

to ma este to štúdio ha haa ja sa poseriemmm
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #13 kedy: 09. Júl , 2009, 23:44:05 »

to ma este to štúdio ha haa ja sa poseriemmm

Má a je jak bez chrbtovej kosti. Niektorí ľudia ti tak dokážu strpčovať život..  Bleee  Už som mu za tie roky volal aj 200x, keď to spočítam, minul som aj za telefón dosť. Nie je schopný raz zavolať a povedať sám od seba, sorry ešte to nemám a pod.. Len keď mu volám, že nech skúsim budúci týždeň. Pár krát som už na neho zvýšil hlas, ale mi príde byť taký mumák, že je mi to hneď aj ľúto. Ale takto to ďalej nejde. A pritom nejde len tak o srandu, ale o mašinu za 50000,- SK.
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #14 kedy: 10. Júl , 2009, 15:28:42 »

pitu si mu to mal po 20 telefonate zobrat. mne skor pride ze si makky ty, ved s tebou uz zamaval klas, tento...  ha ha ha co sa seres. chod si preto a daj to inemu  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.