Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:53:23
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moj home/hand made stratocaster..  (Prečítané 11992 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
ragr
nováčik
*
Príspevkov: 52

« Odpoveď #30 kedy: 27. Júl , 2009, 16:52:37 »

No ja mam HW tak napoli nulak mam grafit graphtech, machaniky gotoh a uvazujem este nad kobylou nejakou lepsue a nejakym snimacom prikobylu pri krku nech je co chce...keby som nefrezoval otvory na smica ako prve krkovy snimac ani nebude:)no s tym lakom asi napisem sivcakovi ci by sa nieco nadelo poriesit...a este jedna nasiel som jednu foto kde je jelsovy strat namoreny na cerveno a nalakovany ja som chcel iny odtien ale aj tak si nemymslim ze to vyzera zle  Beeee
http://www.roxyguitarfinish.com/gallery/heritagecherryalder.htm
« Posledná zmena: 27. Júl , 2009, 16:53:42 od ragr » Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #31 kedy: 27. Júl , 2009, 17:51:36 »

Hmm no pokial mas dobry lak a nejaku gitaru nevystavujes slnku tak by malo byt vsetko pohode si myslim...aj ked ja som chcel tmavsi otien a matny lak teraz rozmyslam nad modrou....nechcem farbu vyzera tak umelo...mne staci ked bude spoza toho moridla vykukat sem tam naznak dreva...nech viem ze nehram na nejakej umeline :)
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #32 kedy: 31. Júl , 2009, 00:38:25 »

No moridlo modre zrejme bude ale zvolim asi iny lak...ale potreboval by som trosku poradit....planujem si dat pri kobylku snimac od slapaka....kedze je moznost vyroby podla vlaastnych predstav ale....moje predstavy su nie celkom jasne....takze ked napisem slapakovi ze mam strat s jelsovym telom a chcel by som snimac ku kobylke hlavne na skresleny zvuk...nieco stylu metallica ..cize ozaj tvrde skreslenie,vedel by co chcem ?viem ze najlspia volba by bola asi EMG81 ale to nebude
alebo ak by mi bol aj niekto schopny poradit:)
« Posledná zmena: 31. Júl , 2009, 00:41:54 od ragr » Zaznamenané
Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« Odpoveď #33 kedy: 06. August , 2009, 13:28:33 »

Kup si Hammerite Na zdravie!

ten chlap ma neuveritelne dlhy prstenik
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #34 kedy: 18. August , 2009, 16:30:03 »

nejake fotky z morenia...modre mordilo som zhanal asi dva alebo tri tyzdne a nakoniec som zohnal  8)ale ked pride lak a bude to take zivsie...

http://img513.imageshack.us/i/dsc094971.jpg/    http://img212.imageshack.us/i/dsc094961.jpg/
« Posledná zmena: 18. August , 2009, 16:32:39 od ragr » Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #35 kedy: 18. August , 2009, 17:09:39 »

Clovece ako to možeš fotit oproti svetlu, otoč sa o 180% stupnov a odfot zo znova  Zdravíčko  Je to frajer
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #36 kedy: 18. August , 2009, 17:35:59 »

ppci pripomina mi to caparison TAT frozen sky alebo take nieco resp taketo nieco http://www.cranesmusicstore.com/images/TA2_0001_small_medium_3.jpg
« Posledná zmena: 18. August , 2009, 17:36:34 od kaolko » Zaznamenané

Racius
pravidelný návštevník
Príspevkov: 243

« Odpoveď #37 kedy: 18. August , 2009, 19:30:04 »

chlope zaujimave to je,pekne kresba vyšla,ked to dáš do laku(pevne dufam že nitro Bavím sa skvele ) tak to bude špica...a s tými rečami že nitro zreje mesiac,to je blbosť,my máme celé schody natreté nitrom a ani celá vyroba netrvala mesiac Na zdravie!
Nie je to blbosť, moja gitka bola po nalakovaní krásna a rovnučká, ale fakticky už po 2 týždňoch to bolo také ... sadol :)
Choď sa kuknúť na tie schody, aké su grboľaté :) a tie asi nemajú 20 vrstiev Bavím sa skvele

Ako som ti už v súkromnej konverzácii vravel .. použi taký lak, ktorý bude pre teba najjednoduchšie použiť :)
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #38 kedy: 18. August , 2009, 20:19:58 »

Fotky su len tak na rychlo, ale ja aj tak neviem fotiti mam problem spravit ostru fotku takze take veci nerieste ;)zajtra dufam ze mi to vyda a nanesiem zakladny lak, malo by to byt take zivsie tak som zvedavy...a lak pouzijem polyuretanovy, na odporucania kellera a sollera som sa rozhodol pre znacku milesi...matny alebo skor polomatny s 40% leskom. S nitrolakom mam skusenosti gitaru (ktoru robil kedysi este oco) som lakoval asi pred dvoma rokmi a vtedy som vsetko vybrusil nic nebolo vidno a teraz to strasne sadlo a to tam je celkom hruba vrstva a je makky takze nitrolak urcite nie...teoreticky s PUR som hotovy aj za tri dni mozem dat tri vrstvy za den...je trvdy takze mal by byt s nim pokoj  Som frajer A ja osobne by osm asi nitrolak na schody nedal predsa je len makky a na schody nevhodny a ak na zabradli nemas natiahnute struny tak..  ha ha ha
« Posledná zmena: 18. August , 2009, 21:00:00 od ragr » Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #39 kedy: 19. August , 2009, 19:58:54 »

Dnes som zacal lakovat,s polyuretanom je celkom dobra robota ide to od ruky dnes som stihol styri vrstvy, dve zakladne a dve vrchne...len pri striekani sa mi robi taky biely prach az zrazeniny,vyzera to ako namrazene...nechapem ci to moze byt...nevie mi niekto poradit?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #40 kedy: 20. August , 2009, 08:46:58 »

henten biely povlak by mal zmiznut po prebruseni, tusim to vznika pri vysokej vlhkosti.
Zaznamenané
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #41 kedy: 20. August , 2009, 09:29:16 »

Dnes som zacal lakovat,s polyuretanom je celkom dobra robota ide to od ruky dnes som stihol styri vrstvy, dve zakladne a dve vrchne...len pri striekani sa mi robi taky biely prach az zrazeniny,vyzera to ako namrazene...nechapem ci to moze byt...nevie mi niekto poradit?
malo riedidla.
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #42 kedy: 20. August , 2009, 14:19:11 »

husty lak to neni lebo polyuretan je ako voda pomaly ide tam 1:1 lak tuzidlo a este riedilo takze jeto doslova ako voda...tiez uz ma napadlo s tym ze mam malo laku a vela vzduchu nastavene a ze mi to schne skor ako to dosadne, lebo robi to tak ze ked striekam boky tak na predku kam nestriakam priamo sa mi spravi taky prasok ,nepomoze ani zalakovanie...potom ked sa nahromadi toho viac vyzera ako posypane solou...dost ma to stve lebo ked sa mi aj podari nastrikat bez pomarancovej kory tak sa nmi to ako keby zaprasi a je to v riti ... Smútim cast toho prasku ide dole cast je zazrata..po prebseni neni nic vidiet...lenze mam matny lak takze posledny krat to musi byt uz pekne...este som rozmyslal ze by som ten lak prelestil...ale to neviem ci by islo s matneho leskly...skusal som aj v nuti aj vonku
a nepomohlo, viem ze pri vysokej vlkosti vzduchu sa mozu na laku tvorit biele flaky ale ked vonku svieti slnko prazi ako sproste tak myslim ze vo vlhkosti to nebude...
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 20. August , 2009, 14:36:37 »

Ty to striekas vonku? Na vetre alebo v prievane  Huh!
A cim to striekas? Ten, ako pises "prasok" je velmy jemny aerosol, co vznika pri rozpraseni, teda zavisi od striekacej trysky, tlaku, vzdialenosti, ....
Podobny problem som mal, ked som opravoval blatnik na aute. Za boha sa nedarilo to streknut do hladka, napriek perfektnemu vytmeleniu, prebruseniu za mokra, plnicom...
Musel som si vyrobit taku clonu, ktora prave zachytavala ten aerosolovy "prach" a na plochu isiel iba uzsi luc farby - stredom. Bola to celkom maturita striekania :-)..
« Posledná zmena: 20. August , 2009, 14:46:20 od marowak » Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 20. August , 2009, 14:48:15 »

Kedže mieša pomer vzduchu/laku tak asi kompresor+pištol,pripadne el.pištol Cmuk chlapci
To mi je jasne, len aj striekacie pistole, pripadne trysky su rozne (aspon co som mal moznost vidiet u kamosa lakosa)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 22 otázok.