Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 04:38:30
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moj home/hand made stratocaster..  (Prečítané 12041 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15 kedy: 24. Júl , 2009, 15:37:31 »

.....ja by som telo zozadu nelakoval, možno by som na to dal nejaký voskový finish a s predu by som nalakoval podľa chuti.....tá kobylka Ti ľadí dosť nadoraz.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #16 kedy: 24. Júl , 2009, 15:47:31 »

ta gitara je teda vazne dost gulas, zmes vsetkeho mozneho, co je celkom sympaticke, budes ju aj nejako farbit? pretoze mne osobne kresba toho dreva sa vobec nepaci
Vis co ?
Mne osobne by bolo uplne jedno aka ta gitara je barvy,ked hra dobre..na nech su aj na nej namalovane fixkou gulate štverečky...ale to som ja.
Samozrejme pekna barva a spracovanie je len plus,ale najskôr by to malo aspon ako tak hrat nech sa s tym zbytocne chlan nesere ,ked to ma byt gitara z hluchonemova co sa hod iba na čundr alebo do pece

to ragt.
mne sa to tiez vidi ako dobry ulet s tou kobylkou  Žmurk

volakedy ludia hravali na take cuda ,ze az  ha ha ha vystruhany fender tvar a krk s dalej diamantky a podobne  Bavím sa skvele
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 24. Júl , 2009, 15:50:50 »

Inak,preco su tie diery na tej origos gitare tak halabala navrtane ?
Je to kôli pritlaku na kobylku ,alebo na co ?
Nie ze by som to nejak surne potreboval vediet ,ale zaujima ma to  :)
Zaznamenané
ragr
nováčik
*
Príspevkov: 52

« Odpoveď #18 kedy: 24. Júl , 2009, 15:57:06 »

aj to je mozne ze spravim ale ked uz tak bude celu navoskovat alebo nastriekat....no viem troska ma to sere ale zas to su asi hrube struny t blo prve co som nasiel....dam tensie a bude hadam dobre...a nulak este nemam tiez v konecnej podobe...ale som rad ze to ladi aspon..bo na prvu gitaru som cakal ze to bude horsie....

to brdo prvy:ved preto ju estenedejm lakovat chcem ju skusit ci mi to vobec stoji za to....a s tou kobylkou to ako myslis?ze je to kravina alebo ako ?
a hento malo byt vlastne nieco podobne chcel som najskor na to dat krk s nejakej jolany ale potom ze ked uz som kupil drahe ravo na telo spravim si aj krk :)lebo ten stary mal len dvadsat prazcov divnu menzuru a bol krivy:)cize akurat do pece..
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #19 kedy: 24. Júl , 2009, 15:57:58 »

Inak,preco su tie diery na tej origos gitare tak halabala navrtane ?
Je to kôli pritlaku na kobylku ,alebo na co ?
Nie ze by som to nejak surne potreboval vediet ,ale zaujima ma to  :)

skus mi upresnit o ktore diery presne ide:)
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 24. Júl , 2009, 16:14:58 »

skus mi upresnit o ktore diery presne ide:)

tie z ktorych vychadzaju struny.
.... nie ,mne takato uprava s kobylkou impenuje a berem to ako napadity tuning  :)
Tie hore-dole mechaniky mi nejak nevonia,ale sak ja ani niesom gitarista ,tak na moje pripomienky nemusis vôbec reagovat.
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #21 kedy: 24. Júl , 2009, 16:34:31 »

no tak to som obkukal od cort kx...tusim jackson vecka to maju tak do vecka alebo to byva aj sikmo s kobylkou mne sa to nejak zapacilo hentak :)ale pokial ja viem tak to nema ziadny vplyv na zvuk malo by to byt len cisto esteticka vec...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #22 kedy: 24. Júl , 2009, 18:53:11 »

pekne, drzim palce s dokoncenim Zdravíčko
Zaznamenané
Racius
pravidelný návštevník
Príspevkov: 243

« Odpoveď #23 kedy: 24. Júl , 2009, 19:11:24 »

vitaj medzi náma domo-robeňákmi Na zdravie!
krása celkom, ale moja namyslenosť mi nedovolí nepodpichnúť, že hodnota sa stráca v tom, že si si nerezal sám drážky a nepražcoval, čo ja hej Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Určite nalakovať, hentak hnusne vyzerala aj moja KH2, jelša fakt neni moc pekne drevo, hlavne to ale nelakuj nitrolakom :D
Nitrolak sa robí strašne dlho, je toxický, časom puká a rozdiel medzi polyuretanom je schopny počuť iba muzikant kalibru Progrocker Bavím sa skvele
Ale celkom vážne, bol som teraz týždeň na dovolenke na Orave, mal som po ceste Zákamenné, navštívil som na pár minút pána Sivčáka a povedal, že špičkové polyuretany sa vyrovnaju nitrolaku, rozdiel počuť neni. Šak aj super very hi-end gitary sa lakujú poly.

Vela zdaru, teším sa na dalšie fotky a neskladaj tu gitaru moc často, lebo sa zcvokneš, raz a navždy ju zlož keď bude hotová Zdravíčko
Zaznamenané
Racius
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 24. Júl , 2009, 22:31:34 »

Super,pekná robotka...

Ale mám pripomienku,chalani naučte sa naťahovať struny!!! a tých 200Sk pri stavbe gitky neni velká položka Zdravíčko
Hore struny, dole struny, hore struny, dole.... dolámeš nejaké ... 3 krat zbytočne kupúvať ? ty si asi bohatý Bavím sa skvele
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #25 kedy: 25. Júl , 2009, 00:27:29 »

Dakujem, no planoval som ze to budem rezat ja ale tak je to prva gitara a nechcel som zbytocne mrhat drevom ked nemam na to nejake vybavenie....a igor mi to aj tak robil strojom takze cez ten stroj by som to pustil aj ja ;)ale tak dufam ze to nieje moja posledna gitara takze myslim ze sa k tomu este dostanem...s tym lakom este budem rozmyslat...lebo zas igor keller mi vravel ze on lakuje jedine nitrolakom takze bude zas aj vec vkusu ale ten nitrolak ma fakt dost nevyhod oproti tomu ze to bude mat o nieco lepsi zvuk...a od moridla zrejme upustim alebo mozno predsa len skusim a potom pri najhorsom zalakujem...rozmyslal som uz davnejsie o bielej alebo modrej ale tak este si rozmyslim...a s tym natahovanim neviem presne co myslis..ak narazas na to ako su navyte na mechanikach tak to bolo asi otazka piatich minut len aby to tam co najskor bolo a mohol som do toho odriet a su to len stare struny na kolko sa mi tam nechce davat nove ked ich budem davat za chvilu dole..predsa aj 200sk je nieco...ale slubujem ze ked budem davat uz na stalo svedomito ich navyniem ;)a ak bude nieco nove co bude stat za zmienku urcite sem hodim nejake to foto...a ked uz bude uplne hotova mozno aj lepsie pofotim nieco blizsie napisem pripadne hodim nahravku..:)
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #26 kedy: 25. Júl , 2009, 09:45:37 »

Sympaticke, ze si sa na to dal. Ked to budes mat hotove skus poratat naklady, ze kolko ta vlastne vysla, samozrejme okrem straveneho casu, ten by to predrazil asi hodne keby si ho naúčtoval  Žmurk
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #27 kedy: 25. Júl , 2009, 16:20:56 »

asi to predsa nastriekam nejakou farbou...a polyuretanom....a cenu ratam nejakych 5-6 tisic SK ale este uvidim ci nebudem menit kobylku za nieco lepsie aj snimace....potom by asi cena mierne vzrastla...a este mam otazku ten polyuretanovylak moze hoc jak aky najdem v obchode alebo je nieco specialne...nejde mi teraz o kvalitu ci mi odpadne popraska alebo tak ale o to aky bude mat vplyv na zvuk....
Zaznamenané
ragr
nováčik
*

« Odpoveď #28 kedy: 26. Júl , 2009, 11:29:21 »

Nepride mi to ako zla farba len jena nete som nasiel vacsinou ze na radiatory.hrdzave ploty a podobne a ja nic z toho nerobim  Fuuha zíram
Zaznamenané
Racius
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 26. Júl , 2009, 19:52:50 »

asi to predsa nastriekam nejakou farbou...a polyuretanom....a cenu ratam nejakych 5-6 tisic SK ale este uvidim ci nebudem menit kobylku za nieco lepsie aj snimace....potom by asi cena mierne vzrastla...a este mam otazku ten polyuretanovylak moze hoc jak aky najdem v obchode alebo je nieco specialne...nejde mi teraz o kvalitu ci mi odpadne popraska alebo tak ale o to aky bude mat vplyv na zvuk....
skús napísať Sivčákovi, možno by čosi poradil.
Inak, ja ľutujem, že som neinvestoval do drahého a kvalitného hardwaru, útechou je, že vtedy som nevedel, či sa to mne podarí.
Snímače si do toho kúp určite nejaké špičkové, podla mňa na hodnote nestratia.

pre PoweredBy : Pomýlil som sa  No hanbím sa..
« Posledná zmena: 27. Júl , 2009, 08:02:09 od Racius » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.