Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 05:26:06
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tréma.....  (Prečítané 15911 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« kedy: 11. August , 2009, 14:25:13 »

mali ste trému so svpjho prvého koncertu?lebo náš sa už blíži čo nam vybavil jeden človek ekd prišiel na skúšku a velmi sa mu  to páčilo ...Myslím že hráme dost dobre ale ja mám problém že ked príde viac ludi do skušobne kuknut tak mám trému a trasu sa mi ruky a míli sa mi hranie.Fakt neviem prečo..šak hrat viem...Aj vám sa take stalo?Porípade poradte :blush:neobvyklý problem ale aj take su Bleee
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1 kedy: 11. August , 2009, 14:27:46 »

prvy koncert bol u mna uplne hrozny... hlavne od toho vela neocakavaj aby si nebol sklamany... proti treme sa bojuje tym ze sa vela koncertuje a potom uz ludi ani nevnimas  Na zdravie! prajem vela stastia
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #2 kedy: 11. August , 2009, 14:30:45 »

A čo tak taký menší životabudič pred koncertom?  :) samozrejme len v malej miere
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #3 kedy: 11. August , 2009, 14:40:45 »

treba hravat pred ludmi casom odide.
Zaznamenané

sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 11. August , 2009, 14:41:12 »

jedno pivko a to pojde?:)lebo to hráme na feste kde bude aj 3000 ludi....chem aby to dobre dopadlo....ked osm bol u jednych na skúške otrasne hrali nič nevedeli a vytahovali sa..vtedy som ten pocit trémy nemal ked so, im tam zajamoval.ae ked tam budu take kapely trošku známejše tak neviem....bojims a že to dosereme
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 11. August , 2009, 14:42:38 »

teda iba ja :Dto doserem
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 11. August , 2009, 14:43:17 »

pred skúškou (nie naostro  Bavím sa skvele ) si daj dva poldecaky tvrdeho a uvidiš či ti to pomôže... sú ludia ktorí bez toho ani na podium nevkročia :)
« Posledná zmena: 11. August , 2009, 14:43:37 od pelko » Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 11. August , 2009, 14:45:39 »

zavola niekoho noveho a skusim:Dnapr kto?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #8 kedy: 11. August , 2009, 14:48:43 »

mali ste trému so svpjho prvého koncertu?lebo náš sa už blíži čo nam vybavil jeden človek ekd prišiel na skúšku a velmi sa mu  to páčilo ...Myslím že hráme dost dobre ale ja mám problém že ked príde viac ludi do skušobne kuknut tak mám trému a trasu sa mi ruky a míli sa mi hranie.Fakt neviem prečo..šak hrat viem...Aj vám sa take stalo?Porípade poradte :blush:neobvyklý problem ale aj take su Bleee

na pitie a hlavne povzbudzovanie sa ser - to neni cesta... to si mozu dovolit stari mazaci a ti to nerobia proti treme, ale ...  ktovie preco (ich vec :) ).

ber to salamovo... o co ide ? o hovno...  Na zdravie!
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 11. August , 2009, 14:51:47 »

na pitie a hlavne povzbudzovanie sa ser - to neni cesta... to si mozu dovolit stari mazaci a ti to nerobia proti treme, ale ...  ktovie preco (ich vec :) ).

ber to salamovo... o co ide ? o hovno...  Na zdravie!
Možno si daju zo dva poldecáky aby im to lepšie hralo nie?...šak ale ved to nejde že si poviem o nič nejde a budem drtit.:)a vyjdem na podium a hned prve intro sa pomylim:Da sola?tie dokomolim úplne......fuha myslím že je to dost velky problém
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10 kedy: 11. August , 2009, 14:56:00 »

Dojebavas sa svojou myslou, uz len tym, ze si myslis, ze vsetko doseres.
Vsetko je v hlave.

Ukludni sa a hraj.
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 11. August , 2009, 14:56:53 »

rastis, moja segra keby si jeden predtym nedala tak sa hadam aj zruti Bavím sa skvele a to inokedy nikdy nepije, takže darmo hľadáš zámienky  Bavím sa skvele
Sám sice skúsenost nemám, ale každopadne za skúšku to stojí...  Na zdravie!
« Posledná zmena: 11. August , 2009, 14:57:09 od pelko » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #12 kedy: 11. August , 2009, 15:00:30 »

Možno si daju zo dva poldecáky aby im to lepšie hralo nie?...šak ale ved to nejde že si poviem o nič nejde a budem drtit.:)a vyjdem na podium a hned prve intro sa pomylim:Da sola?tie dokomolim úplne......fuha myslím že je to dost velky problém

a tak ich dokomol... ja uz som aj Satrosa pocul live smodrchat trochu :)

drinkovat a povzbudzovat sa fakt neni cesta... ono to moze niekomu pomoct, coby nie... ale ist s tym na podium ako ze to potrebujes z nudze ? ono to byva opacne - typci vedia super hrat a casom zistili, ze ked sa povzbudia, tak si to este mozno aj lepsie preziju, ale zeby bez toho nedokazali, tak to by som zase netvrdil... cesta ma byt taka, ze vedet vyliezt a zahrat na predovsetkym na trizvo. ucit sa hrat aj najebany je dalsi level  Bavím sa skvele

co mozes dojebat ? postavte program tak, ze tam budete mat veci, ktore sa moc dojebat nedaju... nenakladajte si take, ktore sa daju dojebat velmi okato - to nema ziadny zmysel... jednoducho si prejdite cela kapela celya program, co tam vlastne mate za situacie a co sa pri nich teoreticky moze stat... a skuste tie miesta v programe minimalizovat... cakaju sa od Vas individualne solove vykony alebo spolocna interpretacia pesniciek ? toto je dost dolezita otazka si myslim.
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 11. August , 2009, 15:01:32 »

Dojebavas sa svojou myslou, uz len tym, ze si myslis, ze vsetko doseres.
Vsetko je v hlave.

Ukludni sa a hraj
Myslím že je to tým,ale myslím že každy che aby ten koncik dopadol re nho najlepšie ako sada.aked tam uvidim tolko ludí tak si pomyslím čo ed to dojebem a už to príde:)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #14 kedy: 11. August , 2009, 15:03:29 »

Trema je uplne v pohode, mam pocit ze mam vzdy rovnaku tremu pred kazdym koncertom , ci to bolo pre desiatimi rokmi alebo teraz.
Nic si z toho nerob, ako Rasto povedal, ved vlastne o nic nejde. Ide v podstate len o to ci sa budes ty zabavat alebo nie. Na ostatne sa vykasli.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.