Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 05:19:27
Strán: 1 [2] 3 4 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tréma.....  (Prečítané 15903 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 11. August , 2009, 15:06:49 »

Trema je uplne v pohode, mam pocit ze mam vzdy rovnaku tremu pred kazdym koncertom , ci to bolo pre desiatimi rokmi alebo teraz....

vsak to. ja tiez notoricky vzdy dojebavam rovnake miesta, akurat vzdy z roznych pricin  Bavím sa skvele 100% vykony nech podavaju ti, co im zato 100% zaplatia  Bavím sa skvele
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #16 kedy: 11. August , 2009, 15:08:28 »

co mozes dojebat ? postavte program tak, ze tam budete mat veci, ktore sa moc dojebat nedaju... nenakladajte si take, ktore sa daju dojebat velmi okato - to nema ziadny zmysel... jednoducho si prejdite cela kapela celya program, co tam vlastne mate za situacie a co sa pri nich teoreticky moze stat... a skuste tie miesta v programe minimalizovat... cakaju sa od Vas individualne solove vykony alebo spolocna interpretacia pesniciek ? toto je dost dolezita otazka si myslim.
[/quote]
určite spolčnu intrepretáaciu ale soo k pesničkam patrí si myslim...a v skušobni ich sypem dobre na 100 percent ale neviem ako to bude tam.Možno trem aopadne po chvili,ožno ne,možno to doserem,alebo zahram ako sa patrí:)
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 11. August , 2009, 15:09:48 »

Trema je uplne v pohode, mam pocit ze mam vzdy rovnaku tremu pred kazdym koncertom , ci to bolo pre desiatimi rokmi alebo teraz.
Nic si z toho nerob, ako Rasto povedal, ved vlastne o nic nejde. Ide v podstate len o to ci sa budes ty zabavat alebo nie. Na ostatne sa vykasli.

To sa lahko povie.mne ide o to ako zahram.ked is pomyslím že to doserem tak to doserem:DPredsatvým si že tych 2000 ludi že su nahý a budem hrat:D
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #18 kedy: 11. August , 2009, 15:10:52 »

ak nehrate hneď na začiatku festu, tak ti môže byť uplne jedno ako to zahráš, ajstak nikto nebude vnímať  ha ha ha
ale ak ťa hudba baví, malo by ťa baviť aj že máš polucháčov  :)
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 11. August , 2009, 15:14:51 »

ak nehrate hneď na začiatku festu, tak ti môže byť uplne jedno ako to zahráš, ajstak nikto nebude vnímať  ha ha ha
ale ak ťa hudba baví, malo by ťa baviť aj že máš polucháčov  :)
Nák načo nás tam prizvali aby sme tam šaškovali?:D
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #20 kedy: 11. August , 2009, 15:20:02 »

Nák načo nás tam prizvali aby sme tam šaškovali?:D
Chlapec, kolko ste odohrali ako kapela koncertov ? Od toho bude zavisi dalsia moja odpoved.  ha ha ha
Zaznamenané

sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 11. August , 2009, 15:26:40 »

Chlapec, kolko ste odohrali ako kapela koncertov ? Od toho bude zavisi dalsia moja odpoved.  ha ha ha
Nič...Viem že teraz povieš že tam ideme šaškovat.Ale je to ta že sme mali skuku a prišel pozret usporiadatel toho festu že ako drtime lebo sme miestna kapela...a Povedal že či bysme nešli a mi že prečo nie:D
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 11. August , 2009, 15:27:20 »

teraz sa bojim že sklameme jeho očákavania.:Dlebo skuška je skúška akoncik je koncik:D
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #23 kedy: 11. August , 2009, 15:32:58 »

uz stokrat ti tu bolo povedane ze o nic nejde... predstav si co by sa stalo keby ste to teoreticky podrbali? nic... nezavisi od toho tvoje prezitie ani nebudes musiet chodit kanalmi ak to poseres...
nechcem aby to znelo ako urazka ale tym 2000 ludom tam hovno zalezi ako zahrate... toto je fakt a mne dost pomaha ked sa vzijem pred koncertom do ulohy znudeneho polsuchaca...
neber to vazne Na zdravie!
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #24 kedy: 11. August , 2009, 15:34:30 »

Ale uvedom si, ze tam nejde pocuvat 3000 gitaristov, ale 3000 ochlastov..teda ak nejdes na gitarovu sutaz.. A tiez si nerob z toho tazku hlavu, lebo budes mat ovela vacsiu tremu, snaz sa na to nemysliet.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 11. August , 2009, 15:35:38 »

teraz sa bojim že sklameme jeho očákavania.:Dlebo skuška je skúška akoncik je koncik:D

co to je za festival ?
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 11. August , 2009, 15:40:57 »

radej mysli na to ktora kocka z pulika sa ti paci ako na to ze jak zahras to intro  Žmurk proste si tazsie pasaze poriadne nacvic a potom na to len nemysli
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #27 kedy: 11. August , 2009, 15:44:33 »

keby som mal ist niekam s tym ze to poriadne neviem tak tam radsej ani nejdem...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
zakky
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 11. August , 2009, 15:50:13 »

keby som mal ist niekam s tym ze to poriadne neviem tak tam radsej ani nejdem...

treba si aj trapasy zazit :) ja by som siel  Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #29 kedy: 11. August , 2009, 15:50:54 »

treba si aj trapasy zazit :) ja by som siel  Bavím sa skvele
dost trapasov mam zo zenami..nieto este aby mi to aj do muziky lozilo Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 [2] 3 4 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.