Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 05:19:46
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tréma.....  (Prečítané 15905 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #30 kedy: 11. August , 2009, 15:57:09 »

treba si aj trapasy zazit :) ja by som siel  Bavím sa skvele

veru tak... ja som na ZUSke raz doprevadzal jednu huslistku nenacvicil som si to, hral som to z papiera, dojebal to pod uroven a normalne som bol uplne ze spokojny ako som to fajne dojebal  Bavím sa skvele lebo na ZUSke nikto nevie hrat a vsetci sa predbiehaju kto to viac doserie
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #31 kedy: 11. August , 2009, 17:17:39 »

aj tak moc stresujes, ked nieco dodrbete tak to aj tak budete vediet len ako kapela kto kde spravil chybu. Mozno je aj lepsie spravit chybu a vediet sa z toho vynajst ako hrat 100%

alkohol radsej nie, to je pre starych a trenovanych.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 11. August , 2009, 19:59:57 »

dost trapasov mam zo zenami..
ziadna skusena 30tka nechce zaucit mladeho zajacika?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 11. August , 2009, 20:53:51 »

dost trapasov mam zo zenami..
"keby som mal ist niekam s tym ze to poriadne neviem tak tam radsej ani nejdem..."-   tak nechodievaj za ženami Žmurk
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #34 kedy: 11. August , 2009, 20:59:34 »

neboj sa - ja kurvim niekedy svoje sola aj na skuske,zahram ho inac semtam, takze aj na koncerte to je vseliake  :) hlavne sa jedna oto, ze sa nemozes potom zacat tvarit vyrazom: " Ej bohajeho to som dobre pojebal..." musis sa tvarit tak, akoby to vyzeralo, ze to tam tak ma byt...hlavne treba klud a ono po prvej dobre zahratej pesnicke trema zmizne - aspon zo mna. takze prvu si dajte nejaku taku lahsiu. ovela horsie su podla mna na tom spevaci, ked sa im z tremy roztrase hlas - ked sa nechytia, kazdy si to hned vsimne Žmurk
« Posledná zmena: 11. August , 2009, 21:00:25 od mario bross » Zaznamenané

marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #35 kedy: 11. August , 2009, 21:04:21 »

pytali sa andreja ze ako to roby tak uzasne ,ze vzdy zahra solo inak. a on ze to je mozne .lebo si ich nepamata. to je sila improvizacie. treba to namakat aj trema bude v prdeli. aspon o nieco. ale ja mam vzdy haluze z toho jak sa ludia pozeraju. viac ma to depta ako tesi. nevyhladavam obecenstvo pre moje pokusy. ani doma velmo nie...
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #36 kedy: 11. August , 2009, 21:06:48 »

pytali sa andreja ze ako to roby tak uzasne ,ze vzdy zahra solo inak. a on ze to je mozne .lebo si ich nepamata. to je sila improvizacie. treba to namakat aj trema bude v prdeli. aspon o nieco. ale ja mam vzdy haluze z toho jak sa ludia pozeraju. viac ma to depta ako tesi. nevyhladavam obecenstvo pre moje pokusy. ani doma velmo nie...
ja tiez kazde solo napr improvizujem..ale jake sola su najcennejsie a najlepsie? improvizacie urcite nie
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #37 kedy: 11. August , 2009, 21:08:30 »

presne ja nemam rad improvizacie, ale pekne vyskladane, tak sa to preto snazim aj dodrzat, ale niekedy aj impro treba, ked je vypadok  :)
Zaznamenané

marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 11. August , 2009, 21:11:34 »

to je vec nazoru. henry toth povedal ze bude spokojny az ked zahra z brucha take solo ze sa posere. co sa mna tyka ,tak improvizacia je vrchol umenia vo vsetkych oblastiach. samozrejme na urcitej kvalitativnej urovni. lebo podla mna je umenie pocit a nie vykalkulovane  a premyslene techniky tie by mali ist stranou a byt iba prostriedkom.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 11. August , 2009, 21:23:40 »

Zalezi od zanru, ake solo sa pouzije. Neviem si predstavit taky DT, alebo Metlu, aby nehrali svoje povodne sola.
A zasa si neviem predstavit, napr. Peta Bica, Johna Mayera, Nuno Bettencourt, Steve Vai (temu ano, ale cast na solo dava improvizacku), aby hrali sola, ktore hraju na nahravkach.

Nenapadli ma narychlo nazvy... sorry.
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 11. August , 2009, 21:32:48 »

najznamejsie sola niesu improvizovane podla mna..chcel by som vedet kompozicne spravit take fakt dobre solo..to je podla mna este vacsi vrchol ako samotna improvizacia...
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #41 kedy: 11. August , 2009, 21:35:20 »

Vyhra je spravit ppc song. Solo ma len doplnit skladbu a vobec nemusi byt gitarove.
Zaznamenané

marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #42 kedy: 11. August , 2009, 21:35:37 »

su skladby kde sa ine solo ani nehodi a to uz len preto ze vsetci na to solo cakaju. improvizuju vacsinou gitaristi par exelance... a vacsinou v instrumentalnej hudbe. improvizacia je v podstate aj skladanie sola a skladby ako takej. mam radsej vyraz zahrat z brucha. vela skladieb ak nie vsetky vzniknu pri improvizaciach v skusobniach alebo kade tade....
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník

« Odpoveď #43 kedy: 11. August , 2009, 21:36:59 »

tu mas timprovizaciu. skoda ze si chlapik vsimol doprovod az na konci
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 11. August , 2009, 21:37:03 »

Vyhra je spravit ppc song. Solo ma len doplnit skladbu a vobec nemusi byt gitarove.
jasne..ale ked je popici song..a ma tam byt gitarove solo..narp november rain od gunsu alebo neico na tento sposob..tak treba to solo napisat fakt dobre..a to je umenie..improvizaciu sa da naucit..toto podla mna nie
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.