proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 12. August , 2009, 10:04:25 » |
|
je iba jedina vec, ktoru viac neznasam viac nez improvizaciu na koncertoch ... a tou je bubenicke solo Podobne, najhorsia moznost ako zakryt nedostatok napadov alebo ako zabit cas.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 12. August , 2009, 10:08:35 » |
|
Ako sa to tu uberá iným smerom:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 12. August , 2009, 10:11:31 » |
|
Pani, dajako sa z vasich prispevkov vytratila "Trema...", ale to nevadi, zasa som sa od skusenych podozvedal kopu veci a nazorov. No este by ma zaujimalo, kde sa da vypocut ten vyssie spominany "styrioci-m a semishom ospevovany koniec od maja fera", dajte prosim link ak to niekde je. http://www.myspace.com/marianfero
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 12. August , 2009, 10:15:19 » |
|
Podobne, najhorsia moznost ako zakryt nedostatok napadov alebo ako zabit cas.
... a vieš mi povedat,kedy inokedy si ma dat kapela jointa alebo niečo šlahnut ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 12. August , 2009, 10:16:55 » |
|
... a vieš mi povedat,kedy inokedy si ma dat kapela jointa alebo niečo šlahnut ?
Ale ved to uz dnes neleti. Dnes je in zdravy zivotny styl. Dnes by si mali dat max. nealko pivo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 12. August , 2009, 10:18:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 12. August , 2009, 10:22:59 » |
|
Ale ved to uz dnes neleti. Dnes je in zdravy zivotny styl. Dnes by si mali dat max. nealko pivo. .... ved joint zdraviu neškodí... a keby pili nealko pivo,tak by nedohrali koncert,lebo by museli chodit stale ščat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 12. August , 2009, 10:25:20 » |
|
joint je len pre Patrika Swayzeho... my pseudohudobnici berieme magnezium na nervy kvoli jeblym spoluhracom a acidko proti zapche zo stresu pred koncertom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 12. August , 2009, 10:26:23 » |
|
inak cim dalej viac sa utvrdzujem ze tu nie je o com.. bez mihnutia oka kebyze sa ma spyta niekto ze kto je u nas taky specificky gitarista s najvacsim zaberom tak poviem ze Majo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 12. August , 2009, 10:35:42 » |
|
inak cim dalej viac sa utvrdzujem ze tu nie je o com.. bez mihnutia oka kebyze sa ma spyta niekto ze kto je u nas taky specificky gitarista s najvacsim zaberom tak poviem ze Majo
Toto je mne uz davno jasne . Majo je uplny kral , ma fantasticky ton a techniku (napriek tomu sa nejako "nepredvadza" aj ked by s prehladom mohol), je totalne univerzalny gitarista, ktory zahra v podstate cokolvek a hlavne je to uplne super chalan.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 12. August , 2009, 10:51:08 » |
|
Toto je mne uz davno jasne . Majo je uplny kral , ma fantasticky ton a techniku (napriek tomu sa nejako "nepredvadza" aj ked by s prehladom mohol), je totalne univerzalny gitarista, ktory zahra v podstate cokolvek a hlavne je to uplne super chalan. jj, super chalos majo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 12. August , 2009, 11:08:38 » |
|
mne sa najviac lubi (po hudobnej stranke) Pitu. aj hra aj spev aj vsetko okolo neho. vyzera skromne ako veriaci clovek. a nech to suvisi s temou- mal by som pred nim tremu.... majo je samozrejme trieda, ale hovorim ,ze Pitu....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 12. August , 2009, 11:14:03 » |
|
Pitu, Majo, Jimi, pripadne Peto Bic su vsetci uzasni gitaristi Bodaj by sme mali na Slovensku viac takychto gitaristov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 12. August , 2009, 13:16:09 » |
|
Pitu, Majo, Jimi, pripadne Peto Bic su vsetci uzasni gitaristi Bodaj by sme mali na Slovensku viac takychto gitaristov a este su aj pekni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 12. August , 2009, 13:36:16 » |
|
a este su aj pekni
Ktory sam Ti najviac paci? Mne Rastis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|