Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 03:42:38
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nigerijsky scam :-D  (Prečítané 4475 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« kedy: 14. August , 2009, 12:51:13 »

Su to supaci tie cierne papule (co som spominal v inzerate). Som si myslel, ze oni chcu v prvom rade zneuzit ucet, ale ide im len o to, ze nasimuluju bankovy prevod z ich strany a potom to mas poslat. Odoslu falosne upovedomenie od ozaj existujucej banky vacsinou v Skotsku, ze dojde k prevodu az ked to posles a ked to posles tak mas po veci. Som cakal nieco o chlp sofistikovanejsie.

Dost ludi ale osrali o notebooky a ine veci, vid dole. Som sa rozhodol, ze si z nich idem robit trosku srandu a vodit ich za nos. Bavím sa skvele

http://www.samuso.sk/blog/2007/11/29/nigerijsky-scam-poznate-niekoho-kto-naletel/
« Posledná zmena: 14. August , 2009, 12:52:30 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 14. August , 2009, 12:55:06 »

tak ale zase ciernymi papulami ich nemusis hned takto verejne castovat  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 14. August , 2009, 12:56:14 »

tak ale zase ciernymi papulami ich nemusis hned takto verejne castovat  Žmurk

A ako? Mam ich nazvat pocestne zijucimi obcanmi isteho africkeho statu? Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 14. August , 2009, 12:58:24 »

vobec nevies, s kym komunikujes. kludne to moze byt nejaky slovan z juhosky, ktory ojebava europanov ktovie odkial. a okrem toho "sme muzikanti, cize kulturni ludia... atd. atd... "
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 14. August , 2009, 12:59:14 »

vobec nevies, s kym komunikujes. kludne to moze byt nejaky slovan z juhosky, ktory ojebava europanov ktovie odkial. a okrem toho "sme muzikanti, cize kulturni ludia... atd. atd... "

Rasto, su to Nigerijcania, kedze to mas poslat tam. Oni tam proste zbieraju tovar. Tie adresy existuju.
« Posledná zmena: 14. August , 2009, 12:59:38 od Progrocker » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 14. August , 2009, 13:01:24 »

Rasto, su to Nigerijcania, kedze to mas poslat tam. Oni tam proste zbieraju tovar. Tie adresy existuju.

to je v poriadku, ale vies, kto taketo v tej Nigerii organizuje ? ci nacelnik nejakeho cerneho klanu alebo nejaki ruski mafiani alebo kto ? vsak o to ani nejde... uz len ked napises Nigerijcania, zneje to oproti "ciernym papulam" normalne, len tolko som chcel...  Je to frajer
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6 kedy: 14. August , 2009, 13:06:05 »

to je v poriadku, ale vies, kto taketo v tej Nigerii organizuje ? ci nacelnik nejakeho cerneho klanu alebo nejaki ruski mafiani alebo kto ? vsak o to ani nejde... uz len ked napises Nigerijcania, zneje to oproti "ciernym papulam" normalne, len tolko som chcel...  Je to frajer

Politicka korektnost vsade... Bavím sa skvele

Kukni na anglinu akou pisu, velmi pochybujem, ze by si tam isli takto zarabat Europania do takeho statu Bavím sa skvele To su nejaki miestni podnikavci, ktori si na nete cez programy prekladaju taketo maily alebo vseliake srdcervuce story o sirotach z Rwandy, ktore sa chcu zenit a pod.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 14. August , 2009, 13:08:00 »

inak tomu sa hovori trosku aj internetova gramotnost. kto na taketo naleti, nuz co uz s nim... u nas vozia chytraci dohodcov do Piestan omocit si nohy a oni si za to kupuju za nekrestanske prachy jebnute vietnamske hrnce. a teraz kto je hovado ? tie babicky alebo ti bezchrbtaci ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 14. August , 2009, 13:08:42 »

Politicka korektnost vsade... Bavím sa skvele
...

mozme si o nej myslet pri pive svoje, ale ja som presvedceny, ze bez nej by lepsie nebolo  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 14. August , 2009, 13:09:53 »

inak tomu sa hovori trosku aj internetova gramotnost. kto na taketo naleti, nuz co uz s nim...

No ked si kuknes tu linku, tak tam naletela ozaj kopa ludi. Ludi matie najma to, ze Ti dojde navonok regulerne potvrdenie z banky, ze prachy uz isli.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #10 kedy: 14. August , 2009, 13:10:15 »

mozme si o nej myslet pri pive svoje, ale ja som presvedceny, ze bez nej by lepsie nebolo  Na zdravie!

Uvidime tak o 40 rokov. Popiskujem si
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 14. August , 2009, 13:15:20 »

Uvidime tak o 40 rokov. Popiskujem si

obzrime sa 40 rokov :) dnes mas vsetko, konzum jak hovado, popicacku globalizaciu... Na zdravie! o 40 rokov budeme mozno na celej Zemi sedy, ale vobec mi to nevadi... keby sa este podarilo pozabudat narodne jazyky a zostal by len jeden, bol by tu konecne raj Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #12 kedy: 14. August , 2009, 13:18:56 »

No ked si kuknes tu linku, tak tam naletela ozaj kopa ludi. Ludi matie najma to, ze Ti dojde navonok regulerne potvrdenie z banky, ze prachy uz isli.
to je vyhovorka, keby sa ludia aspon trosku zamysleli, ze preco prave od nich potrebuje pomoct s bankou nejaky nigerijcan zo skotska   :) ale tak ludia su sprosti, chamtivi a pre euro si daju koleno vrtat...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 14. August , 2009, 13:55:57 »

to je vyhovorka, keby sa ludia aspon trosku zamysleli, ze preco prave od nich potrebuje pomoct s bankou nejaky nigerijcan zo skotska   :) ale tak ludia su sprosti, chamtivi a pre euro si daju koleno vrtat...

Pozor, tu nejde o pomoc. Tu si v roli predavajuceho.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #14 kedy: 14. August , 2009, 14:29:39 »

ja vazne neviem ako moze niekto na taketo hovadiny v dnesnej dobe naletiet... podla mna je to dotycneho vlastna hlupost ktora moze za to ze ho ozbijaju...
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.