bara
|
|
« kedy: 15. August , 2009, 11:00:49 » |
|
Potrebujem si súrne niečo nahrať, neviete mi poradiť, prečo to nejde? skúšame to cez program Audacity, mám koncový zosilovač, predzosilovač Behringer Xenyx 1204. kam do počítača zapojiť kábel z predzosilovača? čo treba nastaviť v programe, aby reagoval na signál?
alebo neviete o nejakom voľne dostupnom programe z internetu, ktorý funguje?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 15. August , 2009, 11:20:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 15. August , 2009, 11:35:35 » |
|
čo? to bolo pre mňa, že či si uletený? ide o to, že ten program nereaguje na signál z mixpultu... čo s tým?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 15. August , 2009, 11:44:39 » |
|
neviem ci mas taky problem ze ti audacity nahrava ,ale nepocujes to? nainstaluj a oprobuj ten program ,co je na odkaze
|
|
« Posledná zmena: 15. August , 2009, 11:45:48 od marosisko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 15. August , 2009, 11:46:21 » |
|
vsetko je pozapajane tak, ako ma byt?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 15. August , 2009, 11:49:29 » |
|
neviem ci mas taky problem ze ti audacity nahrava ,ale nepocujes to?
práveže tá krivka ani nekreslí zvuk, stále je rovná. problém bude asi v tom, že nevieme, či je správne spojený mix s počítačom... to mi napíšte, pls, ako to má byť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 15. August , 2009, 11:57:39 » |
|
pusti nahravanie nastav daky link na vstup v audacity a vyskusaj vsetky koncovky na compe. malo by ti ta zacat v niektorej nahravat. daj napriklkad mikrofon. o mixoch neviem nic.... som mal ten isty problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. August , 2009, 11:59:35 » |
|
a rastis to nevie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. August , 2009, 12:02:35 » |
|
tam si nastav hocjaky link len aby boli rovnake aj v audacity aj soun control ja som si na tom nahraval ,len som si musel vzdy posuvat rucne jednotlive stopy v audacity, lebo to nahrava o daco oneskorene
|
|
« Posledná zmena: 15. August , 2009, 12:05:38 od marosisko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. August , 2009, 12:03:48 » |
|
pls rychlo...toto mam najradsej - bara rychlo sa ani pes nevyserie. je tu o tom x clankov. k veci - ake mas vstupy na karte na pocitaci? kam si zapojila kabel? nastavovala si v audacity vstupy?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 15. August , 2009, 12:04:55 » |
|
a rastis to nevie ?
Rastik je v Čechách, a určite nemá roaming, lebo mi neodpovedá na sms. inak by mi určite pomohol, viem to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 15. August , 2009, 12:13:52 » |
|
pls rychlo...toto mam najradsej - bara rychlo sa ani pes nevyserie. je tu o tom x clankov. k veci - ake mas vstupy na karte na pocitaci? kam si zapojila kabel? nastavovala si v audacity vstupy?
ale ja musím dnes do piatej tie nahrávky odovzdať, keď chcem robiť predkapelu Filipovi Topolovi... a nič z toho, na čo sa ma pýtaš, neviem... len ten vstup na karte na p. je vraj 3,5 mm jack, a je zapojený v ružovom vstupe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 15. August , 2009, 12:15:53 » |
|
pusti nahravanie nastav daky link na vstup v audacity a vyskusaj vsetky koncovky na compe. malo by ti ta zacat v niektorej nahravat. daj napriklkad mikrofon. o mixoch neviem nic.... som mal ten isty problem
dobre, ideme to takto skúšať teda nejako...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 15. August , 2009, 12:21:11 » |
|
este jedna vec neviem ,ci to spolupracuje, tak pre istotu
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 15. August , 2009, 12:46:00 » |
|
este jedna vec neviem ,ci to spolupracuje, tak pre istotu lenže keď si v počítači otvorím tú tabuľku, namiesto SB Audigy 2 Audio [D 800], tam píšu - Realtek HD Audio output... a keď na to kliknem, aby som to prepla, nie je tam žiadna iná možnosť... asi na to kašlem a idem si radšej zaplávať... i keď tým pripravím ľudí o skvelý umelecký zážitok - o pravé umenie dik za rady
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|