Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
13. November , 2024, 09:12:47
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Epiphone explorer (goth a korina black) je dobrá alebo nie?  (Prečítané 11590 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
The Tino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #30 kedy: 17. August , 2009, 14:47:40 »

pokial mas financny lilmit 11litrov starych penazi a nenasetris viac, tak kasli na tvar, farbu a kup si na inzerat prvu gitaru s 2xHB a pohodlnym krkom pre teba, ktora bude v ramci ceny super ponuka  Zdravíčko
[/quote]

Este zajdem dakedy do bb do hudobnin
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

Thats all folks Si píš!!!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #31 kedy: 17. August , 2009, 14:48:06 »

a svist ju potom balil do folie  Bavím sa skvele

pokial mas financny lilmit 11litrov starych penazi a nenasetris viac, tak kasli na tvar, farbu a kup si na inzerat prvu gitaru s 2xHB a pohodlnym krkom pre teba, ktora bude v ramci ceny super ponuka  Zdravíčko

dobra rada nad zlato.. presne ako tuto styrocko vravi.. vezmi nejakeho pekneho kamarata co sa do toho vyzna.. ak nemas kamarata, tak manaska a pobehujte po inzertnych forach ze co kde ponukaju ludia.. urcite nieco najdes.. ja to vidim za 11 000 na nejaky cort alebo nizsi ibanez.. pripadne mozno nejaky neladiaci epi..
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #32 kedy: 17. August , 2009, 14:51:03 »

a ja to zase vidím tak že tláchame do vetra, ajstak ma naše rady chalanisko uriti  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 17. August , 2009, 14:52:01 »

tiez si myslim.. a vlastne.. mam taky pocit ze je jedno co sa tu kto opyta a co mu kto poradi lebo ludia sa aj tak vzdy zariadia sami a rozhodnu podla seba..  aspon ja urcite teda ano
« Posledná zmena: 17. August , 2009, 14:52:19 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 17. August , 2009, 14:54:37 »

preco tu chalanovi radite kokotiny ? ked chce Explorer od Epi, tak je na tom nieco zle ? kto vsetko tie gitary poznate, ze ho od toho tak vehementne odhovarate ? ja som nejaky Epi Explorer drzal chvilu tusim u Duskyho a prislo mi to uplne v poriadku...

The Tino - chod do obchodu a vyskusaj si to a uvidis, ci sa Ti to bude lubit aj potom... inak si to kludne kup a ake to ma snimace neries. nejake to ma a to Ti staci. v priebehu vyroby Epi X krat prestahovali fabriku a dnes tam davaju ine, ako este pred par rokmi, atd... okrem toho snimace su na tejto urovni debaty nepodstatne...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #35 kedy: 17. August , 2009, 14:55:24 »

ja si praveze rad necham poradit... kedysi to tak nebolo ale teraz mam pocit ze viac hlav viac kapusty  Bavím sa skvele
Zaznamenané
The Tino
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #36 kedy: 17. August , 2009, 14:57:07 »

a ja to zase vidím tak že tláchame do vetra, ajstak ma naše rady chalanisko uriti  Na zdravie!

Nie ja vas berem vazne len sa pytan ako je na tin Explorer!
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

The Tino
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #37 kedy: 17. August , 2009, 14:58:25 »

preco tu chalanovi radite kokotiny ? ked chce Explorer od Epi, tak je na tom nieco zle ? kto vsetko tie gitary poznate, ze ho od toho tak vehementne odhovarate ? ja som nejaky Epi Explorer drzal chvilu tusim u Duskyho a prislo mi to uplne v poriadku...

The Tino - chod do obchodu a vyskusaj si to a uvidis, ci sa Ti to bude lubit aj potom... inak si to kludne kup a ake to ma snimace neries. nejake to ma a to Ti staci. v priebehu vyroby Epi X krat prestahovali fabriku a dnes tam davaju ine, ako este pred par rokmi, atd... okrem toho snimace su na tejto urovni debaty nepodstatne...

TOTO JE MOJ CLOVEK!!!
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #38 kedy: 17. August , 2009, 15:01:41 »

lebo je to zaciatocnik, co nevie, co chce a ide si kupit prvu "blbost" co videl na obrazku a zapacilo sa mu...

TOTO JE MOJ CLOVEK!!!
tvoj clovek bude hocikto, kto ti tvoje zbrkle rozhodnutie odobri. ide len o to, ze v ramci svojho nizkeho financneho limitu a tvojich malych skusenosti je blbost dat si ako hlavne kriterium farbu a tvar. ani si to v rukach nedrzal a chces to  Žmurk
Zaznamenané
Racius
pravidelný návštevník
Príspevkov: 243

« Odpoveď #39 kedy: 17. August , 2009, 15:03:49 »

gitara ako každá iná Žmurk

snímače nudné, ale pohodlná, pekná, kúp si ju :)
Zaznamenané
The Tino
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #40 kedy: 17. August , 2009, 15:04:15 »

si ako hlavne kriterium farbu a tvar. ani si to v rukach nedrzal a chces to  Žmurk
[/quote]

Ale treba mat nejaky ciel a dosiahnut ho!
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #41 kedy: 17. August , 2009, 15:04:19 »

lebo je to zaciatocnik, co nevie, co chce a ide si kupit prvu "blbost" co videl na obrazku a zapacilo sa mu.....

vsak dobre. a preto si nemoze ten Epi Explo kupit ? je to zla gitara ? ojebe sa, ked si ju kupi ? ci ma byt "rozumny" a kupit si Schecter ? a to uz preco ? lebo teraz si to kupuju vsetci jak taki jebovia ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #42 kedy: 17. August , 2009, 15:07:47 »

Ale treba mat nejaky ciel a dosiahnut ho!
ano, ale na zaklade realnych skusenosti a nie obrazku z netu Žmurk

vsak dobre. a preto si nemoze ten Epi Explo kupit ? je to zla gitara ? ojebe sa, ked si ju kupi ? ci ma byt "rozumny" a kupit si Schecter ? a to uz preco ? lebo teraz si to kupuju vsetci jak taki jebovia ?
ja som mu nic konkretne neradil, len mu chcem naznacit, ze ak ako hlavne kriterium nebude farba a tvar, ktory ani nemal v ruke, tak ma daleko viac moznosti na vyber, a mozno pre neho aj lepsich ako konkretny explorer. gitara to moze byt v poho, ako kazda ina v tej cene. len ja osobne by som sa pri vybere gitary v tej cene riadil inymi kriteriami. ked chce exp za co najmenej penazi, tak nech si kupi cesko-cinsky bach
« Posledná zmena: 17. August , 2009, 15:08:18 od styrioci » Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #43 kedy: 17. August , 2009, 15:08:36 »

vsak ja som hned nazaciatku pisal ze nech si to vyskusa sam, a potom dalej ze nech zisti ako sa mu na tom hra, ze netreba sa riadit len tvarom
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #44 kedy: 17. August , 2009, 15:08:58 »

aj tak si myslim, ze spravi po svojom, nech tu napiseme hocico  Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.192 sekund, 23 otázok.