The Tino
náhodný pocestný
Príspevkov: 119
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 17. August , 2009, 14:47:40 » |
|
pokial mas financny lilmit 11litrov starych penazi a nenasetris viac, tak kasli na tvar, farbu a kup si na inzerat prvu gitaru s 2xHB a pohodlnym krkom pre teba, ktora bude v ramci ceny super ponuka [/quote] Este zajdem dakedy do bb do hudobnin
|
|
|
Zaznamenané
|
Dimavery st 303 natural Roland cube 15x Thats all folks
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 17. August , 2009, 14:48:06 » |
|
a svist ju potom balil do folie pokial mas financny lilmit 11litrov starych penazi a nenasetris viac, tak kasli na tvar, farbu a kup si na inzerat prvu gitaru s 2xHB a pohodlnym krkom pre teba, ktora bude v ramci ceny super ponuka dobra rada nad zlato.. presne ako tuto styrocko vravi.. vezmi nejakeho pekneho kamarata co sa do toho vyzna.. ak nemas kamarata, tak manaska a pobehujte po inzertnych forach ze co kde ponukaju ludia.. urcite nieco najdes.. ja to vidim za 11 000 na nejaky cort alebo nizsi ibanez.. pripadne mozno nejaky neladiaci epi..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 17. August , 2009, 14:51:03 » |
|
a ja to zase vidím tak že tláchame do vetra, ajstak ma naše rady chalanisko uriti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 17. August , 2009, 14:52:01 » |
|
tiez si myslim.. a vlastne.. mam taky pocit ze je jedno co sa tu kto opyta a co mu kto poradi lebo ludia sa aj tak vzdy zariadia sami a rozhodnu podla seba.. aspon ja urcite teda ano
|
|
« Posledná zmena: 17. August , 2009, 14:52:19 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 17. August , 2009, 14:54:37 » |
|
preco tu chalanovi radite kokotiny ? ked chce Explorer od Epi, tak je na tom nieco zle ? kto vsetko tie gitary poznate, ze ho od toho tak vehementne odhovarate ? ja som nejaky Epi Explorer drzal chvilu tusim u Duskyho a prislo mi to uplne v poriadku...
The Tino - chod do obchodu a vyskusaj si to a uvidis, ci sa Ti to bude lubit aj potom... inak si to kludne kup a ake to ma snimace neries. nejake to ma a to Ti staci. v priebehu vyroby Epi X krat prestahovali fabriku a dnes tam davaju ine, ako este pred par rokmi, atd... okrem toho snimace su na tejto urovni debaty nepodstatne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 17. August , 2009, 14:55:24 » |
|
ja si praveze rad necham poradit... kedysi to tak nebolo ale teraz mam pocit ze viac hlav viac kapusty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
The Tino
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 17. August , 2009, 14:57:07 » |
|
a ja to zase vidím tak že tláchame do vetra, ajstak ma naše rady chalanisko uriti Nie ja vas berem vazne len sa pytan ako je na tin Explorer!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
The Tino
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 17. August , 2009, 14:58:25 » |
|
preco tu chalanovi radite kokotiny ? ked chce Explorer od Epi, tak je na tom nieco zle ? kto vsetko tie gitary poznate, ze ho od toho tak vehementne odhovarate ? ja som nejaky Epi Explorer drzal chvilu tusim u Duskyho a prislo mi to uplne v poriadku...
The Tino - chod do obchodu a vyskusaj si to a uvidis, ci sa Ti to bude lubit aj potom... inak si to kludne kup a ake to ma snimace neries. nejake to ma a to Ti staci. v priebehu vyroby Epi X krat prestahovali fabriku a dnes tam davaju ine, ako este pred par rokmi, atd... okrem toho snimace su na tejto urovni debaty nepodstatne...
TOTO JE MOJ CLOVEK!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 17. August , 2009, 15:01:41 » |
|
preco tu chalanovi radite kokotiny ? ked chce Explorer od Epi, tak je na tom nieco zle ? kto vsetko tie gitary poznate, ze ho od toho tak vehementne odhovarate ? ja som nejaky Epi Explorer drzal chvilu tusim u Duskyho a prislo mi to uplne v poriadku... lebo je to zaciatocnik, co nevie, co chce a ide si kupit prvu "blbost" co videl na obrazku a zapacilo sa mu... TOTO JE MOJ CLOVEK!!!
tvoj clovek bude hocikto, kto ti tvoje zbrkle rozhodnutie odobri. ide len o to, ze v ramci svojho nizkeho financneho limitu a tvojich malych skusenosti je blbost dat si ako hlavne kriterium farbu a tvar. ani si to v rukach nedrzal a chces to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 17. August , 2009, 15:03:49 » |
|
gitara ako každá iná snímače nudné, ale pohodlná, pekná, kúp si ju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
The Tino
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 17. August , 2009, 15:04:15 » |
|
si ako hlavne kriterium farbu a tvar. ani si to v rukach nedrzal a chces to [/quote] Ale treba mat nejaky ciel a dosiahnut ho!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 17. August , 2009, 15:04:19 » |
|
lebo je to zaciatocnik, co nevie, co chce a ide si kupit prvu "blbost" co videl na obrazku a zapacilo sa mu.....
vsak dobre. a preto si nemoze ten Epi Explo kupit ? je to zla gitara ? ojebe sa, ked si ju kupi ? ci ma byt "rozumny" a kupit si Schecter ? a to uz preco ? lebo teraz si to kupuju vsetci jak taki jebovia ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 17. August , 2009, 15:07:47 » |
|
Ale treba mat nejaky ciel a dosiahnut ho!
ano, ale na zaklade realnych skusenosti a nie obrazku z netu vsak dobre. a preto si nemoze ten Epi Explo kupit ? je to zla gitara ? ojebe sa, ked si ju kupi ? ci ma byt "rozumny" a kupit si Schecter ? a to uz preco ? lebo teraz si to kupuju vsetci jak taki jebovia ?
ja som mu nic konkretne neradil, len mu chcem naznacit, ze ak ako hlavne kriterium nebude farba a tvar, ktory ani nemal v ruke, tak ma daleko viac moznosti na vyber, a mozno pre neho aj lepsich ako konkretny explorer. gitara to moze byt v poho, ako kazda ina v tej cene. len ja osobne by som sa pri vybere gitary v tej cene riadil inymi kriteriami. ked chce exp za co najmenej penazi, tak nech si kupi cesko-cinsky bach
|
|
« Posledná zmena: 17. August , 2009, 15:08:18 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 17. August , 2009, 15:08:36 » |
|
vsak dobre. a preto si nemoze ten Epi Explo kupit ? je to zla gitara ? ojebe sa, ked si ju kupi ? ci ma byt "rozumny" a kupit si Schecter ? a to uz preco ? lebo teraz si to kupuju vsetci jak taki jebovia ?
vsak ja som hned nazaciatku pisal ze nech si to vyskusa sam, a potom dalej ze nech zisti ako sa mu na tom hra, ze netreba sa riadit len tvarom
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 17. August , 2009, 15:08:58 » |
|
aj tak si myslim, ze spravi po svojom, nech tu napiseme hocico
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|