Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
13. November , 2024, 09:17:16
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Epiphone explorer (goth a korina black) je dobrá alebo nie?  (Prečítané 11597 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
The Tino
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #45 kedy: 17. August , 2009, 15:11:40 »

ked chce exp za co najmenej penazi, tak nech si kupi cesko-cinsky bach

Dobre ale aka je lepsia znacka od epi co vyraba exploreri podla mna len GIBSON a na tu nemam a nikdi mat nebudem a zese nechcem bit "gičový" a kupovat si tie B.c. rich a ESP a ibanez len abi som s tim vizeral dobre.
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

Thats all folks Si píš!!!
marowak
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 17. August , 2009, 15:12:17 »

S gitarami je to ako so zenami. Budes brat plochu, ked sa ti lubia trojecky a mozes si vyberat?...
Proste sa mu paci prave tato, nech ju ma, bude rad. A mozno casom zisti, co ste mu vlastne chceli tym vsetkym povedat  Zdravíčko
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 17. August , 2009, 15:17:50 »

Dobre ale aka je lepsia znacka od epi co vyraba exploreri podla mna len GIBSON a na tu nemam a nikdi mat nebudem a zese nechcem bit "gičový" a kupovat si tie B.c. rich a ESP a ibanez len abi som s tim vizeral dobre.
gycovy je uz len samotny ten tvar  Bavím sa skvele

ale ked uz sme pri tom, skus sa pozriet na LTD FX-260, drevom zaujimavejsia (podla mna), ale zase nie cierna, co je asi pre teba druhe hlavne kriterium. jackson robi exploreroidny tvar kelly, tiez v poho gitarka za tu cenu..
Zaznamenané
The Tino
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #48 kedy: 17. August , 2009, 15:20:01 »

ale ked uz sme pri tom, skus sa pozriet na LTD FX-260, drevom zaujimavejsia (podla mna), ale zase nie cierna, co je asi pre teba druhe hlavne kriterium. jackson robi exploreroidny tvar kelly, tiez v poho gitarka za tu cenu..
[/quote]

Kamarat mal kelly a povedal ze nic horsie uz neexistuje a to LTD je celkom slusne uz som ho davnejsie obzeral aj v hudobninach,
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #49 kedy: 17. August , 2009, 15:20:09 »

a stale nerozumiem. preco by si mal kupit Jackson Kelly, ked sa mu paci Epi Explorer. este raz - je to podla Vas zla gitara, ktoru radsej nekupovat ? Jackson Kelly bude lepsi ? od ktoreho modelu ? ci uz najlacnejsi strci Epi do vrecka ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #50 kedy: 17. August , 2009, 15:21:58 »

a stale nerozumiem. preco by si mal kupit Jackson Kelly, ked sa mu paci Epi Explorer. este raz - je to podla Vas zla gitara, ktoru radsej nekupovat ? Jackson Kelly bude lepsi ? od ktoreho modelu ? ci uz najlacnejsi strci Epi do vrecka ?
ty ked ides kupit gitaru, ides kupit hned prvu co ti padne do oka, alebo vyberas z viac kusov? o to mi ide, aby vyberal z viac dostupnych moznosti a mal moznost si vybrat, ja mu chcem len dobre  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #51 kedy: 17. August , 2009, 15:22:54 »

ja som povedal ze je jedno co kupi.. ci uz explorer alebo ibanez alebo cort.. to bude hrat vsetko rovnako ____ - dosad slovo podla vlastneho uvazenia
Zaznamenané

The Tino
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #52 kedy: 17. August , 2009, 15:24:47 »

ty ked ides kupit gitaru, ides kupit hned prvu co ti padne do oka, alebo vyberas z viac kusov? o to mi ide, aby vyberal z viac dostupnych moznosti a mal moznost si vybrat, ja mu chcem len dobre  Na zdravie!

ale nebudem chodit s angelinou ked sa mi nepaci (aj ked muoze bit dobra v posteli) hovorim priklad. :D
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

marowak
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 17. August , 2009, 15:25:28 »

Cafte obcania !Chcel by som sa vas opytat na gitary tvaru expl. od epiphone .Ake maju snimace a ci sa ich oplati objednat aj cez net alebo si ich ist odskusat do predajne a na aky styl sa hodia. Za odpovede Vam dakujem!
Povodna otazka temy bola: Ake maju snimace (Epi explo) a ci sa ich oplati objednat aj cez net alebo si ich ist odskusat do predajne a na aky styl sa hodia. Neviem, ci uz padla odpoved aspon na jednu z troch veci, na ktore sa v tej vete pytal. Ja tieto gitary nepoznam, tak neviem odpovedat na vsetko, ale uz z vlastnej skusenosti by som gitaru (lacnejsiu) cez net neobjednaval a nekupoval, urcite by som si ju isiel osahat niekam, kde ju maju...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #54 kedy: 17. August , 2009, 15:27:57 »

ale nebudem chodit s angelinou ked sa mi nepaci (aj ked muoze bit dobra v posteli) hovorim priklad. :D

:D kkt jaka gramatika.. Stur sa otaca v hrobe jak kebap
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #55 kedy: 17. August , 2009, 15:32:18 »

Mal som niekoľko GIBSON EXPLOREROV, tie sú osadené výbornými snímačmi 500/496..výborné gitary, pohodlný tvar..hral som u DUSKYHO na Epiphone Explorer, ten čo spomína Rastis, podľa mňa úplne bez problémov gitara. Nie som si istý, či už nemala origoš Gibson snímače...K Tvojej otázke, tie snímače v Epi za veľa nestoja, určite ich budeš up.date za nejaký čas. Šiel by som do FLYING/EXPLORER FADED ale jednoznačne GIBSON... Na zdravie!

za 11 000 byvalej meny moze ist do gibsona ale jedine tak do mela gibsona
Zaznamenané

The Tino
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #56 kedy: 17. August , 2009, 15:34:11 »

za 11 000 byvalej meny moze ist do gibsona ale jedine tak do mela gibsona
[/quote]

Bravooo Bravooo Bravooo Bravooo
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

udry
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 17. August , 2009, 15:41:04 »

Kua Tino,zober prachy,zbehni do poriadneho obchodu a skušaj,porovnavaj,skušaj. Určite vyberieš. A ked nevyberieš,aspon budeš mat prehlad.  Na zdravie! A jeb na všetky  rady.  Žmurk
Zaznamenané
The Tino
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #58 kedy: 17. August , 2009, 15:42:26 »

Kua Tino,zober prachy,zbehni do poriadneho obchodu a skušaj,porovnavaj,skušaj. Určite vyberieš. A ked nevyberieš,aspon budeš mat prehlad.  Na zdravie! A jeb na všetky  rady.  Žmurk

Byvam na Hornej Orave ta s tymto bude trosku problem !?
Zaznamenané

Dimavery st 303 natural
Roland cube 15x

udry
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 17. August , 2009, 15:46:20 »

Byvam na Hornej Orave ta s tymto bude trosku problem !?
No Bože,tak si sprav vylet. Ked maš ccr. 400 euro na gitaru,tak 30 e na cestovne môžeš obetovat. / a z Hornej Oravy to maš na Hornu Moravu na skok. A aj lepšie ceny su tam/ Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.