Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 21:59:30
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Iris A Telecaster  (Prečítané 50792 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
golfmann
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #135 kedy: 18. December , 2012, 08:20:24 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Teraz som docital temu  Nechajte ma vydýchať kks, golfmann, nasiel som u dzeda stary hrdzavy rozjebany furik... povedz, preco z neho nespravim mini cooper? Preco? Ale arugmentuj kua! Dovody ma zajimaju. Aspon na 10 stran mi tu argumentuj  Popiskujem si

Ja som dal vzdy otazku k veci akurat nebolo toho kto by na nu odpovedal.. tvoja otazka vôbec s temou nesuvisí, a ako rýpak by sa presadil v krcme kde by ti davno napraskali..Ja som chcel iba poradit. Zbytocne zasieras temu.
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #136 kedy: 18. December , 2012, 08:51:33 »

Ja som dal vzdy otazku k veci akurat nebolo toho kto by na nu odpovedal.. tvoja otazka vôbec s temou nesuvisí, a ako rýpak by sa presadil v krcme kde by ti davno napraskali..Ja som chcel iba poradit. Zbytocne zasieras temu.
Kua, uvedomujes si, ze to vobec neni odpoved na moju otazku? Proste chcem vediet, preco sa to neda z toho furika, sak jazdit to musi.
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #137 kedy: 18. December , 2012, 09:36:51 »

Len každú jednu radu zatiaľ ignoruješ, alebo aspoň poriadne skritizuješ  Bavím sa skvele
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #138 kedy: 18. December , 2012, 09:51:38 »

že ho nenecháte nech si prple ripáci , ach jaj ,
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #139 kedy: 18. December , 2012, 10:33:01 »

že ho nenecháte nech si prple ripáci , ach jaj ,

ani teba ludia nenechali, a velmi postupne si si v niektorych otazkach dal povedat  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
metic
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #140 kedy: 18. December , 2012, 11:14:55 »

Ja len k tej Jantarke- telo bolo z javora, aj krk, a hmatnik z plastifikovaneho javora. Mechaniky z Diamantky. Menzura 628 mm.
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 11:53:20 od metic » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #141 kedy: 18. December , 2012, 11:49:19 »

... a hmatnik z plastifikovaneho javora...

to jest ? tie ich hmatniky ma zaujimju, co presne to bolo a z coho...
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #142 kedy: 18. December , 2012, 11:53:23 »

Len sa to dá aj poriadne  No hanbím sa..

Jasné, učíš sa, ale ver, že sa Jolč dá zreštaurovať aj lepšie, aj takáto v dezolátnom stave. Iriska je dvoch vrstiev dreva, čiže žehlička, papier na pečenie, špachtlička a ide sa na to. Oddelíš vrchnú časť, spodnú dáš do pece, vezmeš nejakú slušnú foršničku, vyrežeš z nej irisku, urobíš šachu pre káble, dutinu pod "f" a nalepíš na ňu pôvodnú vrchnú dosku. A vieš čo? Zákazník Ti poďakuje a odporučí Ťa ostatným kamarátom, že ako dobre si mu spravil gitaru.

Chcem reagovat na tie vrstvy, tato jolana co mam ja bola z 3 vrstiev, videl som to v mieste snimacov vo vnutry ked som to cele ocistil. Takze myslim ze su tam 3 vrstvy
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #143 kedy: 18. December , 2012, 11:58:06 »

Kua, uvedomujes si, ze to vobec neni odpoved na moju otazku? Proste chcem vediet, preco sa to neda z toho furika, sak jazdit to musi.

pretoze furik nieje konstrukcne navrhnuty tak aby uviezol takeho typka ako si ty. Ale kazdopadne vsetko sa da urobit ak sa chce. treba len vediet. A urcite by si potreboval vymenit aj koleso takze jedno ti z mini coopra zozeniem ak by si chcel. Ak ten furik opravis rad sa nan pridem pozriet teda uz na spominane mini a dufam ze ma aj prevezies.  Na zdravie!

A ak pojdes vyzsie a precitas si svoju vetu ze povedz, preco z neho nespravim mini cooper? Preco?.. to si povedal ty.. ja som sa sem neprisiel hadat povedzte preco nespravim s toho gitaru na ktorej sa nebude dat hrat.. Ja uz hodne dlho sa pytam preco vadi ten stav tela ked ho spevnim a urobim ho tak ze to nebude vidiet a ani vadit. A to je kurna rozdiel.
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 12:03:37 od golfmann » Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #144 kedy: 18. December , 2012, 11:59:45 »

Len každú jednu radu zatiaľ ignoruješ, alebo aspoň poriadne skritizuješ  Bavím sa skvele

Nie nieje to tym, vnimate to tak iba vy. Nedostali sme sa iba k tomu preco by to nehralo kôli telu. úplne jednoducha otazka. A jednoduchsia odpoved lebo je to zle drevo. Ale co je na nom zle?Huh!Huh!Huh!Huh!.. chapes?
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 12:10:25 od golfmann » Zaznamenané
metic
nováčik
*

« Odpoveď #145 kedy: 18. December , 2012, 12:01:54 »

bol to javor napúšťaný nejakým plastom alebo živicou, bolo to hnedé podobne ako palisander a celkom odolné...
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #146 kedy: 18. December , 2012, 12:08:40 »

ani teba ludia nenechali, a velmi postupne si si v niektorych otazkach dal povedat  Na zdravie!

Výhodou bolo ze ste mu odpovedali na otazky.. a inac zazracna je Vanessa Mae ak ju poznate. A predstavte si ze ona hrá na sklenených husliach .. to j eisla co?.. Jeden manik z ciech ktorý robí husle to prirovnal ku gitaram prave elektrickym a uviedol ze najdôlezitejsia je elektrika. Proste tie husle boli tiez elektro a bol to odliatok zo skla.. Tento typek ale robi husle (drevene) ktoré predava dalej orchestrom za velke peniaze a chumaj to nemôze byt.
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 12:10:08 od golfmann » Zaznamenané
metic
nováčik
*

« Odpoveď #147 kedy: 18. December , 2012, 12:10:36 »

Nie nieje to tym, vnimate to tak iba vy. Nedostali sme sa iba k tomu preco by to nehralo kôli telu. úlne jednoducha otazka. A jednoduchsia odpoved lebo je to zle drevo. Ale co je na nom zle?Huh!Huh!Huh!Huh!.. chapes?
Napr. že má zlé rezonančné vlastnosti, že je "hluché" ...
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #148 kedy: 18. December , 2012, 12:18:17 »

Výhodou bolo ze ste mu odpovedali na otazky.. a inac zazracna je Vanessa Mae ak ju poznate. A predstavte si ze ona hrá na sklenených husliach .. to j eisla co?.. Jeden manik z ciech ktorý robí husle to prirovnal ku gitaram prave elektrickym a uviedol ze najdôlezitejsia je elektrika. Proste tie husle boli tiez elektro a bol to odliatok zo skla.. Tento typek ale robi husle (drevene) ktoré predava dalej orchestrom za velke peniaze a chumaj to nemôze byt.

na toto odpoved nedostanes, pretoze to cteni gitaristi sami nevedia. kazdopadne asi existuje urcity standard materialu, pod ktory sa ist neda. sam asi uznas, ze gitara z gumy by nehrala. drevo jolany je nad gumou ale pod standardom. zato beton je nad gumou, ale aj nad standardom  Zdravíčko   
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #149 kedy: 18. December , 2012, 12:23:36 »

na toto odpoved nedostanes, pretoze to cteni gitaristi sami nevedia. kazdopadne asi existuje urcity standard materialu, pod ktory sa ist neda. sam asi uznas, ze gitara z gumy by nehrala. drevo jolany je nad gumou ale pod standardom. zato beton je nad gumou, ale aj nad standardom  Zdravíčko   

Aj toto je odpoved. Dakujem, dostal som sa aspon ktomu ze na toto odpoved nedostanem, pretoze to cteni gitaristi sami nevedia. Stacilo povedat ze mi na to odpovedat nevedia a neostava nic ine len pokial mam pevne nervy aby som sa do toho dal a podelil sa s nejakou info. Ci to skutocne ladi alebo nie a pod. Dnes ju idem striekat telo mam pripravene. Ani vcera som tu nebol pretoze nemam chut tu stracat cas ked to môzem radsej robit a aspon k niecomu sa dostanem.

Stejne neivem ako kto dosiel k tomu kde je to drevo ci nad ci pod. Zrejme by som potreboval dve rovnake jolany pri com by som jednu urobil a na druhej by som urobil telo z velmi kvalitneho matrosa a uz len zvukovo by som to porovnal.

Pribudlo dalsie foto tela a hardware-(u), telo je pripravene na striekanie
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 12:32:37 od golfmann » Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.