mirostrat
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 19. December , 2012, 07:38:36 » |
|
pre úplného začiatočníka Iriska možno ale skor nie , pretože má pohyblivú kobylu a čo ked sa to pohne ? kto nastaví oktávy ? a je to fest - konc atyp , ako dekorácia dobré , na ostrove tiež , na žúre taky , na normálne vysívačky určite nie aj ked dobrý gitarista zahrá na všetkom , a na starodávnu muziku je to ok, nejaké akordy sem tam a malé solička ala vtedy na západe , staré americké kriminálky , na to je iriska fasa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 19. December , 2012, 07:48:10 » |
|
Ale čoby, Iriska ja na punk Tak jak Jantarky bola povinnou výbavou metalistov, Iriska je doteraz povinnou výbavou pankáčov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 19. December , 2012, 10:45:49 » |
|
Musi sa mi podarit ju urobit tak aby nebola horsia, pretoze nieje moja.. a objasnis nam uz konecne, co je teda presnou pohnutkou pre restavraciu toho nepouzitelneho rozjebaneho takmerpolena, ktore nikdy nehralo a ani hrat nebude? lebo ak to ma sentimentalnu hodnotu (a la 'prva gitara') pre toho, pre koho ju robis, tak to chapem. takisto chapem, ak si nikdy ziadnu gitaru nerobil a chces sa to viacmenej bezstrestne naucit (ako pisal andrej). potom urcite daj fotky finalu, nahravku a sumar nakladov na material + zabity cas, nech z teba potom mozeme robit odstrasujuci priklad
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
golfmann
náhodný pocestný
Príspevkov: 89
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 19. December , 2012, 21:19:23 » |
|
a objasnis nam uz konecne, co je teda presnou pohnutkou pre restavraciu toho nepouzitelneho rozjebaneho takmerpolena, ktore nikdy nehralo a ani hrat nebude? lebo ak to ma sentimentalnu hodnotu (a la 'prva gitara') pre toho, pre koho ju robis, tak to chapem. takisto chapem, ak si nikdy ziadnu gitaru nerobil a chces sa to viacmenej bezstrestne naucit (ako pisal andrej). potom urcite daj fotky finalu, nahravku a sumar nakladov na material + zabity cas, nech z teba potom mozeme robit odstrasujuci priklad Ak by si cital vsetko dozvedel by si sa preco... kazdopadne odpoviem ti aby si nemarnil cas hladanim . V prvom rade to nerobim pre seba. A to musi stacit. Ak by to nestacilo tak by si sa musel opytat (majitela) preco ju chce urobit do takej podoby aby to hralo a vypadalo. A zveril ju mne pretoze mu to neurobim tak draho. Ked si spocitas normalne co k tomu treba a nebudes tam davat extra triedu, dospejes k cene, 50€.. o robote nehovorim.. ak si pozries kedy som sa do toho pustil do teraz, s tym ze som to nerobil nonstop zistis kolko to trvalo. Ano iriska je gitara na ktorej sa da naucit robit. A odstrasujuci priklad nebudem. Som si isty
|
|
« Posledná zmena: 19. December , 2012, 21:22:59 od golfmann »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
golfmann
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 22. December , 2012, 09:35:48 » |
|
Tak gitara je hotová, odovzdaná, porovnaná s cinou, a rozdiel minimalny vo farbe zvuku, alebo ako to nazvat. Pripisujem to samozrejme aj snimacom, no netvrdim ze to nemôze byt aj drevom. Hudobnu ukazku som nerobil pretoze nemám prevodnik 6,3/3,5 a pristup do studia tiez nie kedze sa hudbe nevenujem. Gitara na podiv sveta ladi, struny su nizko necvendzia, nastavil sa krk, a spokojnost. Porovnanie foto si môzete pozriet tu http://pokec.azet.sk/golfmanncl/fotoalbumy/iris Dakujem za podporu.
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 09:37:56 od golfmann »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 22. December , 2012, 10:04:02 » |
|
ale , pls čo tým chceš napísat ? že Irisa je napríklad taká dobrá ako lacný Squier ? no to asi nie Yngwie Malmsteen by podla mna na Squier zahral obdobne ako na svoje signované gitky ale na Irise už nie , kua šak si to už uvedom , že Irisa sa na telecaster iba vzdialene podobá ale taký Squier je normálna kopia , síce za 120 E ale kópia so všetkým a hlavne to hrá šak včera som hral na strat classic vibe 50 a to sa s podobnou gitkou teda Jolana Galaxis nadá ani zdaleka porovnat ,to isté je tele a Irisa
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 10:08:02 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
golfmann
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 22. December , 2012, 10:35:46 » |
|
ale , pls čo tým chceš napísat ? že Irisa je napríklad taká dobrá ako lacný Squier ? no to asi nie Yngwie Malmsteen by podla mna na Squier zahral obdobne ako na svoje signované gitky ale na Irise už nie , kua šak si to už uvedom , že Irisa sa na telecaster iba vzdialene podobá ale taký Squier je normálna kopia , síce za 120 E ale kópia so všetkým a hlavne to hrá šak včera som hral na strat classic vibe 50 a to sa s podobnou gitkou teda Jolana Galaxis nadá ani zdaleka porovnat ,to isté je tele a Irisa a kto to porovnava s originalom?. hm?.. ja som to porovnaval, teda nie ja ale majitel s harley benton, a nejaky Yngwie Malmsteen mi je ukradnuty, to pochop ty. Nikdy som nepovedal ze to hra ako squier, a origos tele uz vôbec nie. Je to uplne ina stavba gitary iny hardware a pod.
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 10:40:53 od golfmann »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 22. December , 2012, 10:45:00 » |
|
,,, porovnaná s cinou, a rozdiel minimalny vo farbe zvuku, " šak ty porovnávaš
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 10:45:43 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
golfmann
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 22. December , 2012, 12:56:38 » |
|
ja som sa pytal kto porovnava s originalom?.. ci origos je cina?.. to mi je ale novina.. zaujimave..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 22. December , 2012, 18:15:49 » |
|
ale šak nemírtemuješ lovensky ? , ja o originály nepíšem zhola nič , ja píšem o číne a a iriske , lebo ty si písal , že si s čínou porovnával , a Irisa sa s ničím ani porovnávat nedá , j*ebnutá menzura , j*ebnutá kobyla , jebnuté pražce , j*ebnutý nulák , jebnuté drevo , j*ebnutá gitara
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 18:16:17 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 22. December , 2012, 19:09:33 » |
|
Náš gitarista má Irisku, má ju iba na cvičenie, keď som si kúpil lacný Squier Bullet, tak to bola oproti Iriske ozajstná gitara, a hral na tom aj nejaký koncert, lebo to aspoň trochu hralo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
golfmann
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 22. December , 2012, 20:32:27 » |
|
ale šak nemírtemuješ lovensky ? , ja o originály nepíšem zhola nič , ja píšem o číne a a iriske , lebo ty si písal , že si s čínou porovnával , a Irisa sa s ničím ani porovnávat nedá , j*ebnutá menzura , j*ebnutá kobyla , jebnuté pražce , j*ebnutý nulák , jebnuté drevo , j*ebnutá gitara pocuvaj ty uz musis mat nejake komplexy alebo co.. ty si to porovnaval predsa zo squierom nie??? A to ma blizsie ku telecastru ako harley benton..
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 20:34:39 od golfmann »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
golfmann
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 22. December , 2012, 20:33:46 » |
|
Náš gitarista má Irisku, má ju iba na cvičenie, keď som si kúpil lacný Squier Bullet, tak to bola oproti Iriske ozajstná gitara, a hral na tom aj nejaký koncert, lebo to aspoň trochu hralo.
ok super som rad ze sguier je dobrý isto lepsi ako harley.. opakujem porovnavalo sa to s harleyom a rozdiel minimalny.. verstehst du?.. co si nemec ci co?.. ja uz neivem ako mam reagovat na tieto vase onée. nemam slov.
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 20:35:36 od golfmann »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 22. December , 2012, 20:50:53 » |
|
Squier Bullet je veslo, ale oproti Iriske luxusný nástroj. Pár Harley Bentonov som v rukách držal a dali sa, podľa m§a lepšie ako Squier Bullet, dokonca som si jednu basu od nich kúpil a nesťažujem sa na ňu.
|
|
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 20:52:04 od KubBasak »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|