Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 23:38:10
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Iris A Telecaster  (Prečítané 50855 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #210 kedy: 19. December , 2012, 07:38:36 »

pre úplného začiatočníka Iriska možno ale skor nie , pretože má pohyblivú kobylu a čo ked sa to pohne ? kto nastaví oktávy ? a je to fest - konc atyp , ako dekorácia dobré , na ostrove tiež , na žúre taky , na normálne vysívačky určite nie aj ked dobrý gitarista zahrá na všetkom , a na starodávnu muziku je to ok, nejaké akordy sem tam a malé solička ala vtedy na západe , staré americké kriminálky , na to je iriska fasa  Som metlak
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #211 kedy: 19. December , 2012, 07:48:10 »

Ale čoby, Iriska ja na punk  Bavím sa skvele Tak jak Jantarky bola povinnou výbavou metalistov, Iriska je doteraz povinnou výbavou pankáčov  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #212 kedy: 19. December , 2012, 09:25:23 »

Ale čoby, Iriska ja na punk  Bavím sa skvele Tak jak Jantarky bola povinnou výbavou metalistov, Iriska je doteraz povinnou výbavou pankáčov  Bavím sa skvele
co sa tvaru tyka, tak sa zrejme nejaka jantarka dostala aj schlecteru - http://www.schecterguitars.com/Products/Guitar/Stargazer.aspx  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #213 kedy: 19. December , 2012, 10:45:49 »

Musi sa mi podarit ju urobit tak aby nebola horsia, pretoze nieje moja..  :)
a objasnis nam uz konecne, co je teda presnou pohnutkou pre restavraciu toho nepouzitelneho rozjebaneho takmerpolena, ktore nikdy nehralo a ani hrat nebude?

lebo ak to ma sentimentalnu hodnotu (a la 'prva gitara') pre toho, pre koho ju robis, tak to chapem.
takisto chapem, ak si nikdy ziadnu gitaru nerobil a chces sa to viacmenej bezstrestne naucit (ako pisal andrej).

potom urcite daj fotky finalu, nahravku a sumar nakladov na material + zabity cas, nech z teba potom mozeme robit odstrasujuci priklad  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
golfmann
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #214 kedy: 19. December , 2012, 21:19:23 »

a objasnis nam uz konecne, co je teda presnou pohnutkou pre restavraciu toho nepouzitelneho rozjebaneho takmerpolena, ktore nikdy nehralo a ani hrat nebude?

lebo ak to ma sentimentalnu hodnotu (a la 'prva gitara') pre toho, pre koho ju robis, tak to chapem.
takisto chapem, ak si nikdy ziadnu gitaru nerobil a chces sa to viacmenej bezstrestne naucit (ako pisal andrej).

potom urcite daj fotky finalu, nahravku a sumar nakladov na material + zabity cas, nech z teba potom mozeme robit odstrasujuci priklad  Som frajer

Ak by si cital vsetko dozvedel by si sa preco... kazdopadne odpoviem ti aby si nemarnil cas hladanim . V prvom rade to nerobim pre seba. A to musi stacit. Ak by to nestacilo tak by si sa musel opytat (majitela) preco ju chce urobit do takej podoby aby to hralo a vypadalo. A zveril ju mne pretoze mu to neurobim tak draho. Ked si spocitas normalne co k tomu treba a nebudes tam davat extra triedu, dospejes k cene, 50€.. o robote nehovorim.. ak si pozries kedy som sa do toho pustil do teraz, s tym ze som to nerobil nonstop zistis kolko to trvalo. Ano iriska je gitara na ktorej sa da naucit robit. A odstrasujuci priklad nebudem.  Na zdravie! Som si isty
« Posledná zmena: 19. December , 2012, 21:22:59 od golfmann » Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #215 kedy: 22. December , 2012, 09:35:48 »

Tak gitara je hotová, odovzdaná, porovnaná s cinou, a rozdiel minimalny vo farbe zvuku, alebo ako to nazvat. Pripisujem to samozrejme aj snimacom, no netvrdim ze to nemôze byt aj drevom. Hudobnu ukazku som nerobil pretoze nemám prevodnik 6,3/3,5 a pristup do studia tiez nie kedze sa hudbe nevenujem. Gitara na podiv sveta ladi, struny su nizko necvendzia, nastavil sa krk, a spokojnost. Porovnanie foto si môzete pozriet tu http://pokec.azet.sk/golfmanncl/fotoalbumy/iris Dakujem za podporu.  Som za vodou kámo
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 09:37:56 od golfmann » Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #216 kedy: 22. December , 2012, 10:04:02 »

ale , pls čo tým chceš napísat ? že Irisa je napríklad taká dobrá ako lacný  Squier ? no to asi nie  Si píš!!!  Yngwie Malmsteen by podla mna na Squier zahral obdobne ako na svoje signované gitky ale na Irise už nie , kua šak si to už uvedom , že Irisa sa na telecaster iba vzdialene podobá ale taký Squier je normálna kopia , síce za 120 E ale kópia so všetkým a hlavne to hrá  Na zdravie! šak včera som hral na strat classic vibe 50 a to sa s podobnou gitkou teda Jolana Galaxis nadá ani zdaleka porovnat  Nezahrávaj sa  ,to isté je tele a Irisa
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 10:08:02 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #217 kedy: 22. December , 2012, 10:35:46 »

ale , pls čo tým chceš napísat ? že Irisa je napríklad taká dobrá ako lacný  Squier ? no to asi nie  Si píš!!!  Yngwie Malmsteen by podla mna na Squier zahral obdobne ako na svoje signované gitky ale na Irise už nie , kua šak si to už uvedom , že Irisa sa na telecaster iba vzdialene podobá ale taký Squier je normálna kopia , síce za 120 E ale kópia so všetkým a hlavne to hrá  Na zdravie! šak včera som hral na strat classic vibe 50 a to sa s podobnou gitkou teda Jolana Galaxis nadá ani zdaleka porovnat  Nezahrávaj sa  ,to isté je tele a Irisa

a kto to porovnava s originalom?. hm?.. ja som to porovnaval, teda nie ja ale majitel s harley benton, a nejaky Yngwie Malmsteen mi je ukradnuty, to pochop ty. Nikdy som nepovedal ze to hra ako squier, a origos tele uz vôbec nie. Je to uplne ina stavba gitary iny hardware a pod.
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 10:40:53 od golfmann » Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #218 kedy: 22. December , 2012, 10:45:00 »

,,,  porovnaná s cinou, a rozdiel minimalny vo farbe zvuku, " šak ty porovnávaš  :)
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 10:45:43 od mirostrat » Zaznamenané

golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #219 kedy: 22. December , 2012, 12:56:38 »

ja som sa pytal kto porovnava s originalom?.. ci origos je cina?.. to mi je ale novina.. zaujimave..
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #220 kedy: 22. December , 2012, 18:15:49 »

ale šak nemírtemuješ lovensky ? , ja o originály nepíšem zhola nič , ja píšem o číne a a iriske , lebo ty si písal , že si s čínou porovnával , a Irisa sa s ničím ani porovnávat nedá , j*ebnutá menzura , j*ebnutá kobyla , jebnuté pražce , j*ebnutý nulák , jebnuté drevo , j*ebnutá gitara  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 18:16:17 od mirostrat » Zaznamenané

KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #221 kedy: 22. December , 2012, 19:09:33 »

Náš gitarista má Irisku, má ju iba na cvičenie, keď som si kúpil lacný Squier Bullet, tak to bola oproti Iriske ozajstná gitara, a hral na tom aj nejaký koncert, lebo to aspoň trochu hralo.
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #222 kedy: 22. December , 2012, 20:32:27 »

ale šak nemírtemuješ lovensky ? , ja o originály nepíšem zhola nič , ja píšem o číne a a iriske , lebo ty si písal , že si s čínou porovnával , a Irisa sa s ničím ani porovnávat nedá , j*ebnutá menzura , j*ebnutá kobyla , jebnuté pražce , j*ebnutý nulák , jebnuté drevo , j*ebnutá gitara  Bavím sa skvele

pocuvaj ty uz musis mat nejake komplexy alebo co.. ty si to porovnaval predsa zo squierom nie??? A to ma blizsie ku telecastru ako harley benton..
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 20:34:39 od golfmann » Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #223 kedy: 22. December , 2012, 20:33:46 »

Náš gitarista má Irisku, má ju iba na cvičenie, keď som si kúpil lacný Squier Bullet, tak to bola oproti Iriske ozajstná gitara, a hral na tom aj nejaký koncert, lebo to aspoň trochu hralo.

ok super som rad ze sguier je dobrý isto lepsi ako harley.. opakujem porovnavalo sa to s harleyom a rozdiel minimalny.. verstehst du?.. co si nemec ci co?.. ja uz neivem ako mam reagovat na tieto vase onée. nemam slov.
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 20:35:36 od golfmann » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #224 kedy: 22. December , 2012, 20:50:53 »

Squier Bullet je veslo, ale oproti Iriske luxusný nástroj. Pár Harley Bentonov som v rukách držal a dali sa, podľa m§a lepšie ako Squier Bullet, dokonca som si jednu basu od nich kúpil a nesťažujem sa na ňu.
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 20:52:04 od KubBasak » Zaznamenané
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.