Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 23:31:50
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Iris A Telecaster  (Prečítané 50822 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #225 kedy: 22. December , 2012, 21:21:40 »

ok super som rad ze sguier je dobrý isto lepsi ako harley.. opakujem porovnavalo sa to s harleyom a rozdiel minimalny.. verstehst du?.. co si nemec ci co?.. ja uz neivem ako mam reagovat na tieto vase onée. nemam slov.

Urob to, čo som napísal: nahraj ukážku, alebo ukážky na tej a inej gitare, že kto rozozná.
Mne sa tu všetci smiali, keď som napísal, že nepočujem rozdiel medzi elektrónkami rôznych výrobcov - bol som tu za hluchého blbca. Ale keď so ten rozdiel nahral sem, neuhádol ani jeden. Že nula majstrov s dobrým sluchom.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #226 kedy: 22. December , 2012, 21:30:57 »

ale tu nejde o zvuk pri tej irise , ale o to ako sa gitaristovi na nástroji vypaluje , lebo ja som to niekde písal , že bicista čo s ním hrávam na to rád hrá aj má relatívne dobrý zvuk na niečo , ale ako normálny nástroj to neni použitelné , lebo aj na metlu ked natiahnem strunu a dám tam EMG 89 tak to bude hrat a podla sluchu bude každý hádat čo to je , a ked nahrám na CS strat  a VIBE   50  tak tiež nikto podla zvuku nebude vediet čo je čo , možno niekto  :) , tu nejde o zvuk ale o to jaké je to atypické poleno bez historickej aj muzikantskej hodnoty  Si píš!!!  Si píš!!!  Si píš!!! jedine že by Hendrix jednu mal  Bravooo
« Posledná zmena: 22. December , 2012, 21:40:06 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #227 kedy: 22. December , 2012, 22:12:22 »

IRISka je nahodou fasa, len musis najst ten spravny styl ked sa hodi  Bavím sa skvele

tot jasny dokaz:

Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #228 kedy: 22. December , 2012, 22:53:18 »

IRISka je nahodou fasa, len musis najst ten spravny styl ked sa hodi  Bavím sa skvele

tot jasny dokaz:

ale veď má menené snímače  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #229 kedy: 22. December , 2012, 22:55:38 »

tot jasny dokaz:

kokso tak to je parádička , to by som chcel hulit , potom sa aj irisa zmení na niečo vesmírne  Na zdravie!
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #230 kedy: 22. December , 2012, 23:20:19 »

tot jasny dokaz:

mna zaujima hlavne, kde si sa dostal k tomu videu  :)
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #231 kedy: 22. December , 2012, 23:33:33 »

veď to je Azerbajdžánsky gitarista číslo jedna  facepalm
Inak firemný hráč Jolany  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #232 kedy: 22. December , 2012, 23:38:38 »

uplny láflin
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #233 kedy: 23. December , 2012, 00:00:27 »

Mne sa tu všetci smiali, keď som napísal, že nepočujem rozdiel medzi elektrónkami rôznych výrobcov - bol som tu za hluchého blbca. Ale keď so ten rozdiel nahral sem, neuhádol ani jeden. Že nula majstrov s dobrým sluchom.

To bola proficka reprezentativna ukazka ako sa patri. Bavím sa skvele Boze Andrej, este daj aj to, ze vsetky gitary hraju rovnako.  Bavím sa skvele Folklor ako sa patri. Este tu chybaju nejake dokonale mody a uz to bude ako ma byt.  ?§!. Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 00:02:46 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #234 kedy: 23. December , 2012, 02:08:45 »

dobra ukážka náhodou presne takto až tak do pololubova škatulovo  hra iriska  Na zdravie!
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #235 kedy: 23. December , 2012, 06:36:27 »

veď to je Azerbajdžánsky gitarista číslo jedna  facepalm
Inak firemný hráč Jolany  Bavím sa skvele

iriska zohrala významnú ulohu v hudobnom svete , vďaka tomuto prevratnému technologickému zázraku vznikol nový hudobný štýl valcujúci všetko doteraz poznané--- azerbájdžanský power metal s lahkým nádychom tibetského trashu , mne sa najviac páči gitarista a jeho nástroj--Jolana Sitár , po nom drummer man a jeho buchače , dekadentne rozopnuté  kostýmy hraničiace s rebéliou pritvrdzujú celkový zážitok aj keď vo formácii chýba kontrabass ,  kapela je evidentne zohraná najmenej 40-50 rokov ,  
« Posledná zmena: 23. December , 2012, 07:09:56 od mirostrat » Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #236 kedy: 23. December , 2012, 11:53:00 »

...samozrejme tak, ze som hladal nieco ine  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť

« Odpoveď #237 kedy: 23. December , 2012, 12:02:28 »

veď to je Azerbajdžánsky gitarista číslo jedna  facepalm
Inak firemný hráč Jolany  Bavím sa skvele

...ano je to azerbajdzansky idol (ma dost vela videi kde hra na jolanu tornado)

ale ma silneho konkurenta v popularite  Bavím sa skvele

...inak toto je moje oblubene video poslednych dni, je uplne ppc, aj stym obecenstvom, roztlieskavacom, moderatorom aj s obrazkom prezidenta na obrazovke, atd.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #238 kedy: 23. December , 2012, 12:05:28 »

Kokotiny zahranicne. Tu kukaj !

Bavím sa skvele
Zaznamenané

golfmann
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #239 kedy: 23. December , 2012, 12:12:56 »

Urob to, čo som napísal: nahraj ukážku, alebo ukážky na tej a inej gitare, že kto rozozná.

Som podobneho názoru ako ty, kazdopadne nikoho nechcem podceňovať, ale výhodou je že nikoho nebudem mať snahu o niecom presviedcat. Niekto tu uz napisal daj ukazky a aj tak ta nebudeme vediet odkontrolovat ci to bolo s tej irisky alebo nie. Cize je tam príprava na nejkae zosmiesnenie. Cize ak by aj bola moznost to sem hodit spusta ludi by neverila. Takze otazkou je naco sa trapit ?.. pre koho.. ja som to pocul, videl, majitel spokojny, presvedcat tu nebudem pretoze ty si urobil cosi podobne a neuhadli. Mna by len skritizovali pretoze som sa dal do takej roboty ktorú by neurobili a to ich zerie. Má ich co. A práve tí ktorý na toto budu reagovat sa to týka. Príjemné sviatky vsetkým.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.