proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 24. August , 2009, 21:42:39 » |
|
No a? Ved je znamych par vystupeni kde hral na bielom SG Custome. Ale najdi mi, ci na nom aj nahraval, ako s LP. S tym Tele som ale prekvapeny, nikdy som ho s nim nevidel.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 24. August , 2009, 21:44:18 » |
|
Uznam, ale len co sa Strata tyka. Na SG nehral viac ako na LP, na LP dokonca pokial viem nahral aj par skladieb ako napr. All Along My Watchtower a este cosi z toho albumu. O skladbach, ktore nahral na SG neviem.
No to by som ho rad videl hrat na prevratenom LP,hlavne jak taha tie vysoke tony.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 24. August , 2009, 21:45:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 24. August , 2009, 21:45:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 24. August , 2009, 21:47:33 » |
|
Vypada tak "zjety" ,že asi ani nevedol,čo chytil do ruky. Ale budiš,beriem. Kua a je to vôbec Hendrix? EDIT. Že je na nejakej foto s LP alebo že nahral daku skladbu na LP ešte neznamena,že to často použival.Mam 4 DVD-čka a všade je s Fendrom,V-ečkom. Na youtube su ukažky s SG ale nenašiel som žiadne s LP. Ak niekto najdete,rad si pozriem.
|
|
« Posledná zmena: 24. August , 2009, 22:02:18 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hephaisto
náhodný pocestný
Príspevkov: 104
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 24. August , 2009, 21:51:32 » |
|
Nemali by ste radšej porovnávať kto hral na SG a kto na Tele a nie s LP?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 24. August , 2009, 21:51:47 » |
|
Tu je citat od sameho Lestera, ktory bol na Hendrixovom koncerte.
The afternoon I first saw Jimi, he was playing a Les Paul Black Beauty, left-handed. Man, was he all over that thing! Black was the second color I asked Gibson to make when they went into production on the first Les Paul model solid-body electric guitars in 1952. I’ve found that people hear as much with their eyes as with their ears, and visually, a black guitar really accentuates the movements of a guitarist’s fingers. Jimi was auditioning that day. My son had been helping me distribute some of my records, so he was waiting in the car. But when I walked in and heard this guy wailing — he had that guitar wide open — I decided to stick around for a while.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 24. August , 2009, 21:52:08 » |
|
Nemali by ste radšej porovnávať kto hral na SG a kto na Tele a nie s LP? Aspon mame zabavu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 24. August , 2009, 21:53:36 » |
|
Aspon mame zabavu. A vo to jde. Vždyť jsou vakacie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 24. August , 2009, 21:58:37 » |
|
Nemali by ste radšej porovnávať kto hral na SG a kto na Tele a nie s LP? To je v pohode, na 20 strane vytiahne Progrocker Hiwatty a skoci s tym na 50tke.... hlavne si uvedom, ze ked sa bude o analanom sexe alebo o vplyve Ciny na ekonomicku krizu a zapoji sa do debaty Mr. Prog, tak to skonci pri Ľes Paule a Hiwattoch. Tak to je. Preto sa aj Zem toci. KAzdopadne ma este vo svojom veku stale dost casu aby si jedneho dna kupil konecne pjeknu gitarku napriklad vo farbe Butterscotch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 24. August , 2009, 22:04:17 » |
|
Progy to vzdal alebo gúúúúgli ostošest. Čim nas prekvapí?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 24. August , 2009, 22:11:17 » |
|
To je v pohode, na 20 strane vytiahne Progrocker Hiwatty a skoci s tym na 50tke
Ale kde. Marshally tu maju ovela viacej hardcore spamerov. Vsimni si ako dlho som uz nepisal slovo Hiwatt. Ste voci mne skratka zaujati, lebo vas vzdy vyargumentujem.
|
|
« Posledná zmena: 24. August , 2009, 22:17:44 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 24. August , 2009, 22:15:56 » |
|
Ste voci mne skratka zaujati. Ale gulove. Len ti závidime a preto ta nemame radi. Zbav sa Hiwattu a LP-čiek a zas bude všetko O.K.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 24. August , 2009, 22:18:23 » |
|
Ale gulove. Len ti závidime a preto ta nemame radi. Zbav sa Hiwattu a LP-čiek a zas bude všetko O.K. Hlavne vsetkych LP-čiek s tou nezazivnou fusion-jazz-rockovou hudbou so 70. rokov. Radsej si kup tricko Avenged Sevenfold a Schecterku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 24. August , 2009, 22:22:10 » |
|
Ale gulove. Len ti závidime a preto ta nemame radi. Zbav sa Hiwattu a LP-čiek a zas bude všetko O.K. Ved uz som si davno aj podpis zmenil a ani to nezabralo. Asi docasne opustim forum, kym ma nebudete sami volat spat. Odidem hrdo ako mucenik.
|
|
« Posledná zmena: 24. August , 2009, 22:25:24 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|