Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 05:28:33
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Studio devil amp modeller pro  (Prečítané 5379 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 03. September , 2009, 14:51:41 »

Už som davnejšie pisal: nekupujte lampove p..... a ,radšej šetrite na poradny notebook.  :) Pokrok nezastavite. Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 03. September , 2009, 14:52:40 »

inak pravda.. na lampovom aparate si pcko nekuknem.. a takto ho moze clovek sledovat ockom aj na stagei ked hra  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #17 kedy: 03. September , 2009, 14:59:53 »

amplitube metal je totalny odpad, aspon speaker simulacia je tam naprd. prvorade je mat dobry impulz a hlavne ho mat dobre nastaveny a naeqalizovany napr. v boogexe, potom je takmer jedno aky SW preamp pouzijes. ja som skusal vsetky tieto preampy menit v rovnakych nastaveniach, cize pod rovnakymi impulzami len preampy som menil a velky rozdiel tam nebol, ja pouzivam wagnera lebo tam ma jeden bonusik a to low cut. velmy dobry preamp je este aradaz green amp, ten som tu nevidel spominany. verim tomu, ze keby sa axefx dostalo do vst verzie, mnohi by prisli na to ze sa to nijak nelisi od free preampov co programuju manici ako nick crow a pod..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 03. September , 2009, 15:00:34 »

Už som davnejšie pisal: nekupujte lampove p..... a ,radšej šetrite na poradny notebook.  :) Pokrok nezastavite. Zdravíčko

nemyslim, ze pokrok vytlaci lampovy HW... dnes su lampy mimoriadne v kurze, take slavne obdobie nemali od 80tych rokov, kedy sa zacali vyskytovat prve procesory a to aj napriek tomu, ze ten SW ich kvalitativne dobieha...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 03. September , 2009, 15:02:59 »

amplitube metal je totalny odpad, aspon speaker simulacia je tam naprd. prvorade je mat dobry impulz a hlavne ho mat dobre nastaveny a naeqalizovany napr. v boogexe, potom je takmer jedno aky SW preamp pouzijes. ja som skusal vsetky tieto preampy menit v rovnakych nastaveniach, cize pod rovnakymi impulzami len preampy som menil a velky rozdiel tam nebol, ja pouzivam wagnera lebo tam ma jeden bonusik a to low cut. velmy dobry preamp je este aradaz green amp, ten som tu nevidel spominany. verim tomu, ze keby sa axefx dostalo do vst verzie, mnohi by prisli na to ze sa to nijak nelisi od free preampov co programuju manici ako nick crow a pod..

cize pouzivas wagner preamp a vacsinou nejaky jeden impulz? ako, ja som skusal tie recabinet free impulzy cez voxengo boogex v sonare a nejak sa mi to nepacilo moc ak mam byt uprimny a ostal som nakoniec pri samotnom amplitube
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 03. September , 2009, 15:14:42 »

cize pouzivas wagner preamp a vacsinou nejaky jeden impulz? ako, ja som skusal tie recabinet free impulzy cez voxengo boogex v sonare a nejak sa mi to nepacilo moc ak mam byt uprimny a ostal som nakoniec pri samotnom amplitube

v recabinete niesu velmi dobre impulzy, nasiel som si tam par co mi zneli dobre ale v mixe boli velmi tenke. ale teraz som si nasiel zopar fakt ze super impulzov.. na dig. amp modeling fore jeden tipek zavesil fakt ze podarene impulzy takze skus poskusat z tadial.. retazec potom vyzera - sw preamp (vacsinou neriesim ze ktory) stredy na max, vysky 80-90% a basy na polovicu zhruba. potom nasleduje boogex s impulzom a myslim ze na tomto visi cely zvuk. ked je dobre nastaveny boogex tak je to ok a uz len hodit za to reverb, pripadne eqalizer lebo vacsinou mi biva malo stredov a vysok na preampoch
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 03. September , 2009, 15:19:25 »

nemyslim, ze pokrok vytlaci lampovy HW... dnes su lampy mimoriadne v kurze, take slavne obdobie nemali od 80tych rokov, kedy sa zacali vyskytovat prve procesory a to aj napriek tomu, ze ten SW ich kvalitativne dobieha...
  Keby gitaristi neboli lenivci ....  radšej pokrutia zopar knoflikmi na lampovej ozrute,jako klikat v kompe/ možno je to tym,že sa v kompoch nevyznaju  Bavím sa skvele/. Rastis bud priekopníkom notebookoveho podioveho hrania. Začiatky su tažke, ale ty to zvladneš a popularita a sláva ta neminie.  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 03. September , 2009, 15:20:56 »

Keby gitaristi neboli lenivci ....  radšej pokrutia zopar knoflikmi na lampovej ozrute,jako klikat v kompe/ možno je to tym,že sa v kompoch nevyznaju  Bavím sa skvele/. Rastis bud priekopníkom notebookoveho podioveho hrania. Začiatky su tažke, ale ty to zvladneš a popularita a sláva ta neminie.  Na zdravie!

kdesi som cital, ze Laughlin v poslednej dobe hrava na podiu z NB :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #23 kedy: 03. September , 2009, 15:27:53 »

v recabinete niesu velmi dobre impulzy, nasiel som si tam par co mi zneli dobre ale v mixe boli velmi tenke. ale teraz som si nasiel zopar fakt ze super impulzov.. na dig. amp modeling fore jeden tipek zavesil fakt ze podarene impulzy takze skus poskusat z tadial.. retazec potom vyzera - sw preamp (vacsinou neriesim ze ktory) stredy na max, vysky 80-90% a basy na polovicu zhruba. potom nasleduje boogex s impulzom a myslim ze na tomto visi cely zvuk. ked je dobre nastaveny boogex tak je to ok a uz len hodit za to reverb, pripadne eqalizer lebo vacsinou mi biva malo stredov a vysok na preampoch

inak boogex nastavujes asi ako? myslim drive a volume a ostatne.. len orientacne.. lebo niekde som cital ze drive ma dat clovek uplne dole ci co..
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 03. September , 2009, 16:04:12 »

tam bude asi tvoj problem, vsetko v boogexe musi ist na 0, okrem vystupnej hlasitosti samozrejme a potom si uz len nastavit ten graficky eq
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #25 kedy: 03. September , 2009, 17:14:00 »

To odkial mate vsetci tuto nezmyslenu informaciu ze axe fx bude ako VST?

v beta verzii existuje uz od novembra http://www.fractalaudio.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=2383
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 03. September , 2009, 17:21:26 »

hra to jak moj line 6 potiahnuty amplitube:D:D
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #27 kedy: 03. September , 2009, 21:47:03 »

Hej, udajne. Odvtedy je ticho. Cize tomu (zatial) neverim ani nahodou.

Sakra, seru ma s tym ze je to stale vypredane a ze je na to poradovnik.
« Posledná zmena: 03. September , 2009, 21:48:12 od Semish » Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #28 kedy: 03. September , 2009, 23:13:25 »

Hej, udajne. Odvtedy je ticho. Cize tomu (zatial) neverim ani nahodou.

Neveris ani tvorcovi samotnemu? http://www.fractalaudio.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=2383&p=56351&hilit=axepc#p56351
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #29 kedy: 03. September , 2009, 23:46:17 »

Tak teda ok :).
Ale aj tak chcem radsej hardware ... (snad uz coskoro :), (hint hint) ).
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.