Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 18:34:50
Strán: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 69 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Československo hľadá Superstar  (Prečítané 231825 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #840 kedy: 20. Február , 2011, 21:32:12 »

najviac ma zaujal dekolt  Bavím sa skvele
to hej..
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #841 kedy: 21. Február , 2011, 09:28:08 »

Mne sa najviac pacilo ako rithnus povedal jednemu co tam zacal repovat, ze sak ty si nespieval (bracho Bavím sa skvele). WTF Fuuha zíram a rithnus akoze spieva  Huh!  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #842 kedy: 21. Február , 2011, 09:47:18 »

ale ved rytmus sa neprihlasil do spevackej sutaze
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #843 kedy: 21. Február , 2011, 09:48:23 »

Mne sa najviac pacilo ako rithnus povedal jednemu co tam zacal repovat, ze sak ty si nespieval (bracho Bavím sa skvele). WTF Fuuha zíram a rithnus akoze spieva  Huh!  Nechajte ma vydýchať

superstar je spevacka sutaz, rap nie je uplne spev ako skor rytmicky vyrazovy prostriedok.. rytmus je rapper, neni spevak, ak niekto rappoval v CS hlada superstar, potom mu povedal dobre, ze vlastne nespieval a nema tam co robit resp si pomylil sutaz a mal ist do CS hlada talent.. ja som to nevidel takze neviem  Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #844 kedy: 21. Február , 2011, 09:51:22 »

Rytmus daval dobre hlasky vcera.  Bavím sa skvele "tvoj prejav je špatny jak cely ty, tvoje sako, kosela, kravata a boty."

ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #845 kedy: 21. Február , 2011, 10:00:17 »

idem kuknut ci uz je to v archive
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #846 kedy: 21. Február , 2011, 10:06:36 »

ale pre mna je dost zvlastne, ked kvalitu spevakov ma posudzovat raper alebo textarka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #847 kedy: 21. Február , 2011, 10:13:11 »

ale pre mna je dost zvlastne, ked kvalitu spevakov ma posudzovat raper alebo textarka  Bavím sa skvele
preco ? Podla mna uplne v poriadku.  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #848 kedy: 21. Február , 2011, 10:14:15 »

co ja viem, v superstar sa neposudzuje len spev, ale aj celkove posobenie, vyraznost osobnosti, ci dokaze clovek zaujat, na spev tam je odbornik haberitto, rytmusa tam dali kvoli jeho vlastnej kontroverznosti a hlaskam, takze sa nad tym netreba zamyslat, ma to byt predsa zabavny program, takze tam potrebuju bula co obcas zadeli nieco take.. to je to iste jak zamyslat sa nad tym preco bol v jednotke julko virsik ked on spievat nevie.. a obcas ani hovorit
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #849 kedy: 21. Február , 2011, 10:16:24 »

preco ? Podla mna uplne v poriadku.  Na zdravie!
tak ked uz chceme do toho vrtat, tak je prinajmensom divne, ked v komercnej, popovo orientovanej spevackej sutazi robi porotcu hiphoper, ktory bol kedysi dost tvrdo proti komercii :) ale tak to je jedno...pozerat to nebudem.

dajte vediet kedy bude hrat jimi, to by som si mozno potom pozrel, aspon trochu urovne to potom bude mat :)
« Posledná zmena: 21. Február , 2011, 10:16:42 od styrioci » Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #850 kedy: 21. Február , 2011, 10:19:34 »

co ja viem, v superstar sa neposudzuje len spev, ale aj celkove posobenie, vyraznost osobnosti, ci dokaze clovek zaujat, na spev tam je odbornik haberitto, rytmusa tam dali kvoli jeho vlastnej kontroverznosti a hlaskam, takze sa nad tym netreba zamyslat, ma to byt predsa zabavny program, takze tam potrebuju bula co obcas zadeli nieco take.. to je to iste jak zamyslat sa nad tym preco bol v jednotke julko virsik ked on spievat nevie.. a obcas ani hovorit

no dobre, ked to teda takto zoberiem, tak ok..ale potom co tam robi ta dochodkyna?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #851 kedy: 21. Február , 2011, 10:20:58 »

presne tak.

no dobre, ked to teda takto zoberiem, tak ok..ale potom co tam robi ta dochodkyna?  Bavím sa skvele

zas nebud blby...  Som frajer
« Posledná zmena: 21. Február , 2011, 10:21:26 od Branko » Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #852 kedy: 21. Február , 2011, 10:21:22 »

zaraba
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #853 kedy: 21. Február , 2011, 10:23:17 »

zaraba

a fakt  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #854 kedy: 21. Február , 2011, 10:33:13 »

tak ked uz chceme do toho vrtat, tak je prinajmensom divne, ked v komercnej, popovo orientovanej spevackej sutazi robi porotcu hiphoper, ktory bol kedysi dost tvrdo proti komercii :) ale tak to je jedno...pozerat to nebudem.

dajte vediet kedy bude hrat jimi, to by som si mozno potom pozrel, aspon trochu urovne to potom bude mat :)

ale ved to je uplne normalne, dnes sa venuje aj rytmus komercu.. inak by nezarobil, ono je to uplne normalne, ved to tak je vzdy ze mladi chcu vzdy strasne rebelovat a neist s prudom a potom zistia ze aby vyzili tak sa do mainstreamu zaclenit musia, otazne je nakolko sa mu prisposobia a ci su rozpoznatelni..  cize ani to by som rytmusovi nevycital ze ked mal 17 kecal ze nikdy nebude robit hnusnu komerciu.. :) ja sa vzdy inak prichytim ze pozeram len tie prve kola tychto sutazi ktore mi pridu zaujimave lebo je tam aj kopec exotov na ktorych sa da odbavit a tie finalne kola si necham kludne ujst heh
Zaznamenané

Strán: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 69 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.