Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 03:22:45
Strán: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 69 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Československo hľadá Superstar  (Prečítané 231909 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #915 kedy: 23. Máj , 2011, 01:13:34 »

asi mas rad Queen a beres to moc osobe. Seps je tam jediny, co ma bavi, ostatne je tazka nuda. toho Mustafu uplne ostentaivne osral, aj tu Abbu, co je jeho pravo :)

bavi ma akurat tak kapela, je to fasa nazvucene a dobre hraju, pokial Jimi C. nehammeringuje v solach, kde sa to moc nehodi, co ale je nastastie len velmi zriedkave.

zaujimave je, ako dnes ta kapela co prisli so Smajdom (Laccrosse ma gitaru) znela o niekolko tried horsie, hlavne zvukovo...

Rytmus ma tak obmedzenu slovnu zasobu, ze az strach a to sa zivi slovom  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #916 kedy: 23. Máj , 2011, 06:38:40 »

zaujimave je, ako dnes ta kapela co prisli so Smajdom (Laccrosse ma gitaru) znela o niekolko tried horsie, hlavne zvukovo...

Nesli na playback?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #917 kedy: 23. Máj , 2011, 07:09:43 »

mne to znelo jak halfplayback
Zaznamenané

PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #918 kedy: 23. Máj , 2011, 07:17:51 »

Tak tak
Zaznamenané
langoš666
Hosť
« Odpoveď #919 kedy: 23. Máj , 2011, 07:53:02 »

super star je kokotina!!! Bleee
Zaznamenané
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #920 kedy: 23. Máj , 2011, 10:30:54 »

Nekonkretizoval by som to takto fatalisticky, ale na tvojom tvrdeni je isty naznak pravdiveho popisu skutocneho stavu vecí :)

Kazdopadne, mna to bavi. Pit alkohol je tiez kokotina, a dam si obcas :)
Toho Sepsa by som ale odstavil Bud Spencerovkou na solar, az by mu strojcek vypadol, aj ked ziadny nenosi.

asi mas rad Queen a beres to moc osobe. Seps je tam jediny, co ma bavi, ostatne je tazka nuda. toho Mustafu uplne ostentaivne osral, aj tu Abbu, co je jeho pravo :)

Mas vycibreny vkus  Zdravíčko Ale tak zasa, mas na to pravo  ha ha ha
« Posledná zmena: 23. Máj , 2011, 10:33:25 od MMhardKy » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #921 kedy: 23. Máj , 2011, 10:31:51 »

Nesli na playback?

mal som to pustene len za chrbtom, robil som si nieco ine, ale pocuvam, ze zrazu to hra nahovno, pozeram, ze smajda-rocker, trochu ma naplo od slizu, pozeram, ci zbadam laccrossa a na sekundu sa zamyslam, preco to hra o par tried horsie, hlavne bicie v pici cele, nie len hlasitostne, gitary utopene... viac som sa nad tym nezamyslal...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #922 kedy: 23. Máj , 2011, 12:01:54 »

podla mna to bolo tym ze to bol halfplayback.. co viem tak tie veci nahravali uplne ini ludia povodne, nie lacrosse Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #923 kedy: 23. Máj , 2011, 12:18:42 »

podla mna to bolo tym ze to bol halfplayback.. co viem tak tie veci nahravali uplne ini ludia povodne, nie lacrosse Žmurk

moze byt, ja som nechel praveze lacrossa ani nikoho okritizovat, len som povodne skonstatoval, ze kapela znela fakt profi, hlavne si pamatame ako sme tu pred par rokmi kritizovali, ze znela vzdy nahovno... no a potom uz len na margo toho som spomenul, ze Smajdovy ten podklad znel nedobre v tej telke vcera proti tomu, ako to hralo pred nim...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #924 kedy: 23. Máj , 2011, 12:27:11 »

Nekonkretizoval by som to takto fatalisticky, ale na tvojom tvrdeni je isty naznak pravdiveho popisu skutocneho stavu vecí :)

Kazdopadne, mna to bavi. Pit alkohol je tiez kokotina, a dam si obcas :)
Toho Sepsa by som ale odstavil Bud Spencerovkou na solar, az by mu strojcek vypadol, aj ked ziadny nenosi.

Mas vycibreny vkus  Zdravíčko Ale tak zasa, mas na to pravo  ha ha ha

fakt to beres nejak moc osobe, ci ?  Žmurk co tam zostalo ? ten chalan z Kosic spieva perfektne, vzdy je to dobre. len zneje jak kombinacia Taslera a Tom Jonesa, pardon, Chodura som myslel. takze nuda. poto je tam ta lesbicka rockerka - je perfektna, len mna ten jej legendarny rockovy chraplak otravuje, jedine kde to bolo super bol ten Strihavka, lebo to je popici skladba vymyslena na taky hlas a aj tak to bolo s originalom neporovnatelne. no a potom tam je take to slizke decko, ktore posobi na obraze tak, akoby mu z tej momentalnej slavy uplne ale kompletne jebalo, normalne sa mi na neho tazko pozera. navyse ten jeho ukrajinsky ci jaky to ma prizvuk sa mi len tazko znasa + zvacsa je intonacne na krajicku.

Seps je zjav jak hovado. neni extra spevak, respektive ma toho v hlasovom repertoari len velmi malicko. ale dost dobre rytmicky slape, sa mi lubi na nom. nikdy v zivote nemyslel, ze sa dostane do nejakej superstar takto vysoko, zjavne ho to uz niekolko kol vobec nebavi, nejaky zaloveny pseudoraper si tam o neho otiera hubu, vsetky tie pesnicky co chcu aby spieval ma tazko na haku, nikdy v zivote ich uz pocuvat nebude... tak sa aspon vyvrsil na Mustafovi - ja ho plne chapem a ma vsetky moje sympatie, napriek tomu ze Queen mam tiez dost rad a Mustafa je v originale paradna vec.. mu normalne prajem, aby to vyhral, pretoze Superstar je zabava pre deti a ne nejaky seriozny nastroj na skvalitnenie showbiznisu, tak teda nech je zabava, pici kua tam, ne Huh!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #925 kedy: 23. Máj , 2011, 12:51:40 »

Rasto, podla mna senilnies.  Bavím sa skvele

Seps je taky druhy Mikla. Povedal by som, ze ani hlasovo nema daleko od neho. Mne zas vadi stale ten jeho prejav, otravuje ma to a hlavne ma otravuje ten jeho prijebany, vyfeteny a vytravickovany ksicht. :)

Je pravda, ze Superstar je na hrane medzi spevakmi a zabavou, ale ja to este stale pokladam za spevacku sutaz a taki šašek počmarany jak je seps ma doslova vyrusuje z pozerania. Mrzi ma, ze niektori uz vypadli. A ten podla teba "pseudoreper" ma velmi zdrave nazory na celkovy marketing a to, ze s nim nesuhlasia hlupe decka a intelektualne mamicky/taktovia mi je jedno. Raz pride ta chvila, kedy si kazdy jeden Superstarista uvedomi vytku z Rytmusovej strany. Žmurk

btw, buduci tyzden tam hrame my, takze si vypnite televizory !  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #926 kedy: 23. Máj , 2011, 12:57:51 »

...Raz pride ta chvila, kedy si kazdy jeden Superstarista uvedomi vytku z Rytmusovej strany. Žmurk..

ja verim, ze si chcel napisat nieco urcite chytre, len si sa zamotal trochu a nevydalo jak si planoval  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #927 kedy: 23. Máj , 2011, 12:58:40 »

ja verim, ze si chcel napisat nieco urcite chytre, len si sa zamotal trochu a nevydalo jak si planoval  Bavím sa skvele
ja verim, ze nie si sprosty a pochopil si aj bez toho. :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #928 kedy: 23. Máj , 2011, 13:29:35 »

chalosi.. sak.. posielajte smsky svojmu favoritovi zbytocne sa hadate  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Mne sa paci Guncikova a Adamec.. Inak sranda Rasto ze vravis ze Seps rytmicky slape dobre pritom kazde druhe kolo ho zjebavaju ze sa ledva dotahuje za kapelou pripadne predbieha :D mne sa na nom paci ze ma dobre ucho, on vie intonovat vramci svojich vlastnych mantinelov a zatial mi nikdy neprisiel nejak extra nudny, ma to na haku, coz neni vlastne dobre lebo potom naco tam liezol ze :) na jeho ukor vypadol niekto iny.. Harich je vcelku dobry spevak do popu, nevadi mi nicim, mozno len tym prasacim vyrazom a vyskerenym usmevom ale to uz nezmenime, kazdy sme nejaky.. inak podla mna je ta sutaz uplne mimo, ako nic v zlom ale aby sa na superstar spievali kola : Elan, Abba, Queen, Vondrackova, Gott.. a potom sme sa mali bavit o nejakom sucasnom showbiznise a zjebat tie deti ze tie kola nezvladaju tak sa ani nedivim.. predpokaldam ze vacsina z tych deti netusi kolko Bciek je v nazve ABBA.. mali to spravit uplne inak.. jedno rockove, jedno RNB, vaic interakcie, malo tam spievali to jendo kolo v dvojkach resp dost neskoro ked uz to bolo pokrocile casovo a vela uz bolo vonku.. koleckarovej je skoda ze vypadla .. to bola taka Sindlerova s telom Koscovej :D
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #929 kedy: 23. Máj , 2011, 13:45:35 »

mne neni sympaticky ani seps ani rytmus, ani cela ta sutaz dementna. pozrel som si mozno jednu cast a vobec ma to neoslovilo, stratilo to to caro uplne. teraz zas pojde talent mania a pod... kedysi v tej TV aj nieco bolo, teraz je to uplne bezduchche a nasilu vsetko a hlavne na markize. preto TV ani nekukam a maximalne nejake dokumenty na discovery alebo STV2
Zaznamenané

Strán: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 69 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.