rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #930 kedy: 23. Máj , 2011, 14:09:19 » |
|
...Inak sranda Rasto ze vravis ze Seps rytmicky slape dobre pritom kazde druhe kolo ho zjebavaju ze sa ledva dotahuje za kapelou pripadne predbieha :D ...
on ma vlastny vnutorny metronom a s nim ide uplne jak hodinky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #931 kedy: 23. Máj , 2011, 14:13:19 » |
|
... na jeho ukor vypadol niekto iny...
pockaj pockaj. na jaky ukor ? vsak ho tam dostala porota a potom ho tam drzia divaci. jak to on ponal je uplne ale uplne jeho vec. niekto iny vypadol nie na ukor jeho, ale na ukor toho, ze ho maju ludia v pici. a vobec.. vies kto je tam na ukor niekoho ineho ? ten hosik s tymi ockami prasiatkovymi - vsak ten raz mal vypadnut, ze nemal hlasy a porota ze ne, co ma co vypadnut, a dostal nejaku divu kartu ci co... no a potom vypadla ta tucnucka, co fakt spievala dobre...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #932 kedy: 23. Máj , 2011, 14:28:45 » |
|
pockaj pockaj. na jaky ukor ? vsak ho tam dostala porota a potom ho tam drzia divaci. jak to on ponal je uplne ale uplne jeho vec. niekto iny vypadol nie na ukor jeho, ale na ukor toho, ze ho maju ludia v pici.
z toho mala, co som videl, som mal dojem porota je od zaciatku tak nejak proti sepsovi prave pre jeho biedne spevacke vykony. ze mu drbnute, prefetene pubertacky posialju smsky jak dive, lebo im vlhnu gatky, vzdy ked ho vidia, je druha vec
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2011, 14:29:10 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #933 kedy: 23. Máj , 2011, 14:34:48 » |
|
z toho mala, co som videl, som mal dojem porota je od zaciatku tak nejak proti sepsovi prave pre jeho biedne spevacke vykony. ze mu drbnute, prefetene pubertacky posialju smsky jak dive, lebo im vlhnu gatky, vzdy ked ho vidia, je druha vec
vsak no a co ako ? to je zle ? ci ? porota ho tam dala, lebo tam podla manualu ma byt aj taky, uz pri prvom pohlade na neho nemohli dufat, ze im bude vyspevovat kaju ci kvinov. tak tam je, na deti funguje, experti sa pohorsuju, ze akym pravom tam je, vsak o to islo, aby tam bol prvok kontroverznosti a porota nema jedine pravo mu za jeho posobenie tam nic vytykat. to je cele. sa tam chalan hodi presne podla toho isteho kluca, ako sa tam hodi Rytmus.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #934 kedy: 23. Máj , 2011, 14:38:09 » |
|
vsak to je vsetko v poriadku, vsetci vedia preco tam furt vyberu niekoho takeho. akurat, ze kaolko narazal presne na to, ze zo spevackeho hladiska tam bol x ludi, co vedeli spievat lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #935 kedy: 23. Máj , 2011, 14:45:20 » |
|
ale to neni sutaz iba o speve. dolezita je show, to ludi bavi nie uplne 100% odohrane pripadne odspievane..
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2011, 14:46:10 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #936 kedy: 23. Máj , 2011, 14:50:49 » |
|
ale to neni sutaz iba o speve. dolezita je show, to ludi bavi nie uplne 100% odohrane pripadne odspievane..
no len bohuzial najvacsou show pocas celej sutaze su momenty, ked jimi vybehne dopredu pocas sola, apson co som videl.
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2011, 14:51:16 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #937 kedy: 23. Máj , 2011, 15:03:28 » |
|
no len bohuzial najvacsou show pocas celej sutaze su momenty, ked jimi vybehne dopredu pocas sola, apson co som videl.
Ty sa na to pozeras absolutne zle. Pre teba je mozno Jimi spestrenie, ale realita je taka, ze 90% ludi - mozno aj viac - co to pozera, sa absolutne nezaujima ako je co odohrane. Ide tam o kozy, tanecky a to okolo. Tym dievcatam je fakt jedno, ci to ten ich zaspieva dobre alebo nie. Superstar je presne to iste co Vyvoleni a podobne formaty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #938 kedy: 23. Máj , 2011, 15:55:59 » |
|
....jaaaaj tá blonďatá sa volá Gunčíková, doteraz som nejako nevnímal jej meno....ale tak dúfam, že sa dostane spolu s Adamcom do finále, tí dvaja sú asi najvýraznejšími osobnosťami, pokiaľ sa dá o osobnosti v tom veku hovoriť....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #939 kedy: 23. Máj , 2011, 16:21:31 » |
|
Ja si myslim ze to vyhra Seps...v tej sutazi nikdy neslo o spev resp. spevaka ako takeho... A co sa tyka kapely, tak ten mustapha (jedina vec co som tak poriadnejsie videl) sa mi nepacil ako to zahrali...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #940 kedy: 23. Máj , 2011, 17:12:03 » |
|
Seps je zjav jak hovado. neni extra spevak, respektive ma toho v hlasovom repertoari len velmi malicko. ale dost dobre rytmicky slape, sa mi lubi na nom. nikdy v zivote nemyslel, ze sa dostane do nejakej superstar takto vysoko, zjavne ho to uz niekolko kol vobec nebavi, nejaky zaloveny pseudoraper si tam o neho otiera hubu, vsetky tie pesnicky co chcu aby spieval ma tazko na haku, nikdy v zivote ich uz pocuvat nebude... tak sa aspon vyvrsil na Mustafovi - ja ho plne chapem a ma vsetky moje sympatie, napriek tomu ze Queen mam tiez dost rad a Mustafa je v originale paradna vec.. mu normalne prajem, aby to vyhral, pretoze Superstar je zabava pre deti a ne nejaky seriozny nastroj na skvalitnenie showbiznisu, tak teda nech je zabava, pici kua tam, ne Musis viac podporit svojo reggae kolegu. Ja som sa bavil na tom Mustafovi, to musel mat kvalitny matros, lebo keby to islo na CT2/STV2 23:35 ako alternativna hudobna relacia, tak vsetci nezavislaci by slintali blahom. Add reggae v komercnej sutazi. Moj velky oblubenec v aute je Kamil Bednarek, to tocim skoro tak casto ako novy SSOGE. - spieva cover od vitaza vsetkych Superstar - uplny autohit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #941 kedy: 23. Máj , 2011, 17:32:23 » |
|
tak to lebo SSOGE je kvalita sama o sebe.. nejlepci na trhu je nutno sliset
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #942 kedy: 23. Máj , 2011, 18:31:42 » |
|
Musis viac podporit svojo reggae kolegu. Ja som sa bavil na tom Mustafovi, to musel mat kvalitny matros, lebo keby to islo na CT2/STV2 23:35 ako alternativna hudobna relacia, tak vsetci nezavislaci by slintali blahom.
...
mozem ta ubezpecit, ze nikto nema viac upredele reggae, ako ja okrem toho by som povedal, ze kedze chalan neni plnolety, bude na neho produkcia davat dost pozor na to, aby nechodil aspon na priame prenosy pod vplyvom. povedal by som, ze TV Nova / Markiza je natolko opatrna a prezierava, ze tie deti nebudu pod vplyvom pocas sutaze vobec. sice do toho zakulisia nevidim, ale toto co pisem si fakt myslim. inak mi je ten chalan lahostajny, ale ked tu niekto pise rozhorcene o Spencerovych pastiach, tak preco nenapisat z opacneho konca cosi ? vitazstvo mu prajem nie z nejakych hlbokych sympatii, ale jednoducho preto, ze zabavny format, ako superstar si proste zasluzi zabavne momenty a zlomy len mam takeho tusaka, ci chalan sam dnes vecer neodstupi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #943 kedy: 23. Máj , 2011, 18:36:52 » |
|
som cital, ze to neni take jednoduche odstupit, ze su tam sankcie, musia byt vazne dovody
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2011, 18:37:13 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #944 kedy: 23. Máj , 2011, 18:38:32 » |
|
som cital, ze to neni take jednoduche odstupit, ze su tam sankcie, musia byt vazne dovody
tak potom mu fakt asi zostane len nadalej prznit pesnicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|