ja verim, ze si chcel napisat nieco urcite chytre, len si sa zamotal trochu a nevydalo jak si planoval
Napisal to praveze velmi dobre. Rytmus ma zvlastnu schopnost oscilovat medzi sidliskovym lobotomom a clovekom az prekvapivo pri zmysloch. A ak je niekomu sympaticky Swepsov mamfpicizmus, Rytmus to ma ako kredo cely zivot, len podla mna s vacsou graciou, takze po tejto stranke by boli sympatie taktiez namieste.
ten chalan z Kosic spieva perfektne, vzdy je to dobre. len zneje jak kombinacia Taslera a Tom Jonesa, pardon, Chodura som myslel. takze nuda. poto je tam ta lesbicka rockerka - je perfektna, len mna ten jej legendarny rockovy chraplak otravuje, jedine kde to bolo super bol ten Strihavka, lebo to je popici skladba vymyslena na taky hlas a aj tak to bolo s originalom neporovnatelne. no a potom tam je take to slizke decko, ktore posobi na obraze tak, akoby mu z tej momentalnej slavy uplne ale kompletne jebalo, normalne sa mi na neho tazko pozera. navyse ten jeho ukrajinsky ci jaky to ma prizvuk sa mi len tazko znasa + zvacsa je intonacne na krajicku.
V podstate sa podpisujem. Az na to ze ta lesbicka rockerka sa moze vypracovat, na 17 je to slusny level. Ale som si isty, ze ju dokurvia producenti nejakym podpriemernym albumom, ako to urobili s kadzym kto v tej sutazi mal nejaky naznak talentu.
Seps je zjav jak hovado. neni extra spevak, respektive ma toho v hlasovom repertoari len velmi malicko. ale dost dobre rytmicky slape, sa mi lubi na nom.
Seps skutocne dobre rytmicky dobre slape. Len skoda ze v nejakom inom vesmire kde cas nie je kontinualny.
nikdy v zivote nemyslel, ze sa dostane do nejakej superstar takto vysoko, zjavne ho to uz niekolko kol vobec nebavi, nejaky zaloveny pseudoraper si tam o neho otiera hubu, vsetky tie pesnicky co chcu aby spieval ma tazko na haku, nikdy v zivote ich uz pocuvat nebude... tak sa aspon vyvrsil na Mustafovi - ja ho plne chapem a ma vsetky moje sympatie, napriek tomu ze Queen mam tiez dost rad a Mustafa je v originale paradna vec..
To mi pripada ako ked idem na pohovor do Google, prejdem cez par kol, zavolaju ma do Dublinu, tam tiez prejdem, a potom ked som v HQ v Californii, tak si tam z nich zacnem postupne robit picu, lebo ja v podstate na ten korporatny zivot od deviti k peti vlastne moc nejsom
Az na to, ze on by tych 100k euracikov velmi rad vyhral a vobec to v pici nemam, ako bolo dost jasne vidno. Na raggae uz sa tesi. Jemu sa akurat moc nechce ucit ty pisnicky, protoze je to lenivy rytmusov sukmenovec. Bez respektu k hocicomu inemu okrem drbnuteho raggae.
mu normalne prajem, aby to vyhral, pretoze Superstar je zabava pre deti a ne nejaky seriozny nastroj na skvalitnenie showbiznisu, tak teda nech je zabava, pici kua tam, ne
Ja mu zelam nech zalozi s Miklom a Jarosom superband.