Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 05:30:15
Strán: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 69 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Československo hľadá Superstar  (Prečítané 231946 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #945 kedy: 23. Máj , 2011, 18:52:13 »

tak to lebo SSOGE je kvalita sama o sebe.. nejlepci na trhu je nutno sliset

Ked slovenski ubermetalisti zlozia nieco ako alebo , tak potom bude namieste ironia. Drzia to tu nad vodou len pravoverne kapelky z povodia Oravy.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #946 kedy: 23. Máj , 2011, 19:16:09 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #947 kedy: 23. Máj , 2011, 19:30:36 »

ja si SSOGE pamatam z MOR festaku, boli tak ppci ze hrali o jedenastej rano pre 43 ludi, hrozna nuda to bola.. ale to uz je iny pribeh :D
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #948 kedy: 23. Máj , 2011, 19:56:35 »

Guncikovej by som doprial lekciu by Melissa Cross, potom by z nej bola mega jeba :)

Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #949 kedy: 23. Máj , 2011, 20:42:15 »

(...) Seps je taky druhy Mikla. Povedal by som, ze ani hlasovo nema daleko od neho. Mne zas vadi stale ten jeho prejav, otravuje ma to a hlavne ma otravuje ten jeho prijebany, vyfeteny a vytravickovany ksicht. :) (...)
Kukajte v 0:53, je to jasny talent :)
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #950 kedy: 23. Máj , 2011, 21:41:03 »

harich a s nim vypadli aj vsetky teens.
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #951 kedy: 23. Máj , 2011, 21:51:00 »

ako to ze tu este nikto nespomenul ze sveps je cisty kkt?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #952 kedy: 23. Máj , 2011, 21:54:37 »

ako to ze tu este nikto nespomenul ze sveps je cisty kkt?  Bavím sa skvele
mozno aj spinavy  Bavím sa skvele
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #953 kedy: 23. Máj , 2011, 22:02:33 »

ale ved sa tolko nepototo z neho, bodaj by vyhral nech je prca  Žmurk
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #954 kedy: 23. Máj , 2011, 23:17:21 »

ale ved sa tolko nepototo z neho, bodaj by vyhral nech je prca  Žmurk

to by bol jaky progres kebyže on vyhra? :D
Zaznamenané
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #955 kedy: 24. Máj , 2011, 00:49:41 »

ja verim, ze si chcel napisat nieco urcite chytre, len si sa zamotal trochu a nevydalo jak si planoval  Bavím sa skvele

Napisal to praveze velmi dobre. Rytmus ma zvlastnu schopnost oscilovat medzi sidliskovym lobotomom a clovekom az prekvapivo pri zmysloch. A ak je niekomu sympaticky Swepsov mamfpicizmus, Rytmus to ma ako kredo cely zivot, len podla mna s vacsou graciou, takze po tejto stranke by boli sympatie taktiez namieste.

ten chalan z Kosic spieva perfektne, vzdy je to dobre. len zneje jak kombinacia Taslera a Tom Jonesa, pardon, Chodura som myslel. takze nuda. poto je tam ta lesbicka rockerka - je perfektna, len mna ten jej legendarny rockovy chraplak otravuje, jedine kde to bolo super bol ten Strihavka, lebo to je popici skladba vymyslena na taky hlas a aj tak to bolo s originalom neporovnatelne. no a potom tam je take to slizke decko, ktore posobi na obraze tak, akoby mu z tej momentalnej slavy uplne ale kompletne jebalo, normalne sa mi na neho tazko pozera. navyse ten jeho ukrajinsky ci jaky to ma prizvuk sa mi len tazko znasa + zvacsa je intonacne na krajicku.

V podstate sa podpisujem. Az na to ze ta lesbicka rockerka sa moze vypracovat, na 17 je to slusny level. Ale som si isty, ze ju dokurvia producenti nejakym podpriemernym albumom, ako to urobili s kadzym kto v tej sutazi mal nejaky naznak talentu.

Seps je zjav jak hovado. neni extra spevak, respektive ma toho v hlasovom repertoari len velmi malicko. ale dost dobre rytmicky slape, sa mi lubi na nom.

Seps skutocne dobre rytmicky dobre slape. Len skoda ze v nejakom inom vesmire kde cas nie je kontinualny.

nikdy v zivote nemyslel, ze sa dostane do nejakej superstar takto vysoko, zjavne ho to uz niekolko kol vobec nebavi, nejaky zaloveny pseudoraper si tam o neho otiera hubu, vsetky tie pesnicky co chcu aby spieval ma tazko na haku, nikdy v zivote ich uz pocuvat nebude... tak sa aspon vyvrsil na Mustafovi - ja ho plne chapem a ma vsetky moje sympatie, napriek tomu ze Queen mam tiez dost rad a Mustafa je v originale paradna vec..

To mi pripada ako ked idem na pohovor do Google, prejdem cez par kol, zavolaju ma do Dublinu, tam tiez prejdem, a potom ked som v HQ v Californii, tak si tam z nich zacnem postupne robit picu, lebo ja v podstate na ten korporatny zivot od deviti k peti vlastne moc nejsom  :)

Az na to, ze on by tych 100k euracikov velmi rad vyhral a vobec to v pici nemam, ako bolo dost jasne vidno. Na raggae uz sa tesi. Jemu sa akurat moc nechce ucit ty pisnicky, protoze je to lenivy rytmusov sukmenovec. Bez respektu k hocicomu inemu okrem drbnuteho raggae.

mu normalne prajem, aby to vyhral, pretoze Superstar je zabava pre deti a ne nejaky seriozny nastroj na skvalitnenie showbiznisu, tak teda nech je zabava, pici kua tam, ne Huh!

Ja mu zelam nech zalozi s Miklom a Jarosom superband.
« Posledná zmena: 24. Máj , 2011, 01:15:18 od MMhardKy » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #956 kedy: 24. Máj , 2011, 00:59:12 »

. A ak je niekomu sympaticky Swepsov mamfpicizmus, Rytmus to ma ako kredo cely zivot...

vobec ! Rytmus je pozer, nestaci mu zarobit, potrebuje to davat okazalo na obdiv, to je taky typ ludi. taki mamfpicistov a salamistov nemaju radi, neznasaju ich, zavidia im ich mamfpicizmus, pretoze pozerstvo je drina a uspokojenie zvacsa aj tak neprichadza, kdezto mamfpicisti a rastamani a hipisaci a podobni "luzeri" toho k stastiu potrebuju len malo...
Zaznamenané
MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #957 kedy: 24. Máj , 2011, 01:31:22 »

vobec ! Rytmus je pozer, nestaci mu zarobit, potrebuje to davat okazalo na obdiv, to je taky typ ludi. taki mamfpicistov a salamistov nemaju radi, neznasaju ich, zavidia im ich mamfpicizmus, pretoze pozerstvo je drina a uspokojenie zvacsa aj tak neprichadza, kdezto mamfpicisti a rastamani a hipisaci a podobni "luzeri" toho k stastiu potrebuju len malo...

No hlboka psychoanalyza, len ci nevaris z vody. Obavam sa ze hej. Rytmusova tvorba uz ide do totalneho dadaizmu (co osobne velmi kvitujem, pricom ma Kontrafakt aj Bengoro, mozno az na par momentov, strasne, ale fakt strasne iritovali). Samozrejme ze chce riadne zarobit, je to exhibicionista a robi mu to dobre, ale nemyslim si, ze by sa smrtelne triasol ci je v kurze, ze je nejako "neuspokojeny", pripadne ze zavidi hocico Sepsovi, napriklad jeho bezstarostne plavanie zivotom vo vegetativnom stave.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #958 kedy: 24. Máj , 2011, 01:58:12 »

jasne ze varim z vody, ty nie ?  Žmurk
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #959 kedy: 24. Máj , 2011, 10:08:37 »

Světem valí štastná zpráva, že se může hulit tráva!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 69 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.