Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 11:42:20
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zvuková karta  (Prečítané 67728 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #105 kedy: 23. Máj , 2011, 08:16:26 »

Napr. Reaper.

Som myslel ze skor Protools, ale ok.
Pozeram ze Reaper uz nie je zadarmo, ci vzdy sa za to platilo?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #106 kedy: 23. Máj , 2011, 08:21:08 »

Som myslel ze skor Protools, ale ok.
Pozeram ze Reaper uz nie je zadarmo, ci vzdy sa za to platilo?
Neviem Semish.

Inak, tak mi napadlo, ze ked mam line6 Flextone III PLUS, tak neda sa to pouzit ako zvukovka ?  Bavím sa skvele lebo X3 som tak pouzil.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #107 kedy: 23. Máj , 2011, 08:24:41 »

Neviem Semish.

Inak, tak mi napadlo, ze ked mam line6 Flextone III PLUS, tak neda sa to pouzit ako zvukovka ?  Bavím sa skvele lebo X3 som tak pouzil.

Samozrejme ze da , kedze je to custom verzia Plus, ziadna trapna seriovka. Ma to vsak len jeden vstup a jeden vystup. Vidis, staci sa spytat a usetril si 150-200 euro.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #108 kedy: 23. Máj , 2011, 08:25:42 »

Samozrejme ze da , kedze je to custom verzia Plus, ziadna trapna seriovka. Ma to vsak len jeden vstup a jeden vystup. Vidis, staci sa spytat a usetril si 150-200 euro.
No az idem vytiahnut kombo z pivnice a omrknut si zadny panel. :)  Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #109 kedy: 23. Máj , 2011, 08:34:42 »

semish reaper sa plati ? nejde tak ze ho v poho stiahnes, len Ti pri starte bude pisat, ze by si si ho mal licencne zakupit ? pretoze to pise, ale inac by mal byt free, aspon teda donedavna isto bol
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #110 kedy: 23. Máj , 2011, 08:48:22 »

semish reaper sa plati ? nejde tak ze ho v poho stiahnes, len Ti pri starte bude pisat, ze by si si ho mal licencne zakupit ? pretoze to pise, ale inac by mal byt free, aspon teda donedavna isto bol

Nikdy som to nemal nainstalovane, tak neviem, akurat na webe pisu ze to treba kupit : http://www.reaper.fm/purchase.php
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #111 kedy: 23. Máj , 2011, 08:53:47 »

Nikdy som to nemal nainstalovane, tak neviem, akurat na webe pisu ze to treba kupit : http://www.reaper.fm/purchase.php
ale tiez sa tam niekde pise, ze aj po uplynuti skusobnej doby zostava reaper plne funkcny
« Posledná zmena: 23. Máj , 2011, 08:54:15 od styrioci » Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #112 kedy: 23. Máj , 2011, 11:48:03 »

Kasli na SPDIF, Axe s tym ma len problemy, Cliff to tiez velmi neodporuca pouzivat.
Moc sa do toho nevyznam, ale myslim ze je to tym ze Axe nevie pouzit Word clock a ma digital output fixny myslim na 24bit/48khz.

tak ako potom nahravat axe ? cez ten AES/EBU ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #113 kedy: 23. Máj , 2011, 11:50:40 »

tak ako potom nahravat axe ? cez ten AES/EBU ?
sak normalne, cez vystupy a vstupy - XLR alebo jacky. Žmurk

Inak da sa to normalne, vsetko funguje. Semish, nekaz meno tejto dokonalej masine !  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #114 kedy: 23. Máj , 2011, 12:07:49 »

sak normalne, cez vystupy a vstupy - XLR alebo jacky. Žmurk

Inak da sa to normalne, vsetko funguje. Semish, nekaz meno tejto dokonalej masine !  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele

Co sa da normalne? Nahravat cez SPDIF? A povedal som snad nieco ine? Akurat upozornujem ze Axe ma napevno nastavene myslim 24/48khz
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #115 kedy: 23. Máj , 2011, 12:35:01 »

...Akurat upozornujem ze Axe ma napevno nastavene myslim 24/48khz

no vsak a nestaci ? :) ak ked je divne, ze taky hovadsky kombajn a vec co funguje na beznych consumer zvukovkach nemaju dotiahnutu ?  Popiskujem si
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #116 kedy: 23. Máj , 2011, 14:12:14 »

viktor: vacsinu (ak nie vsetcky) tych problemov so zvukovkami, co si popisal, sposobuju blbe drivre
presne tak, ale ake drivery tam nainstalovat, daval som tam len originaly z instalacnych CD od M-audia alebo original z ich webu - a ked to blbne s nimi tak si nepomozem, vlastne drivre na to nespravim :)
takze kym oni nespravia fix bude to vzdy blbnut :)

dobre skusenosti mam s firmou prosonus, ked vysiel win7 a neboli nato drivery na nete tak som im napisal a poslali mi ho obratom a dali to aj na web

m-audio neviem ci vobec updatuje tie ich veci na webe
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #117 kedy: 23. Máj , 2011, 14:18:31 »

no vsak a nestaci ? :) ak ked je divne, ze taky hovadsky kombajn a vec co funguje na beznych consumer zvukovkach nemaju dotiahnutu ?  Popiskujem si

Jasne ze staci :), tak kedze cd je 16/44khz, tak staci bohate :), akurat si myslim ze potom je celkom problem to nejako resamplovat na 16/44, mozno nie, mozno len kecam, na to su tu ini odbornici :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #118 kedy: 23. Máj , 2011, 14:25:45 »

asio4all, ja som mal tiez podobny problem s driverom od alesis, ableton live mi fachal v poho, az na to, ze funguje cely nejak divne a v cubase mi to blblo. siel som na stranku alesis a tam maju rovno link na asio4all driver, pri zvukovke s 2x2 I/O by som ani velmi nelipol na driveroch od vyrobcu, kedze ta zvukovka neponuka nejaku extra funkcionalitu. ine by to bolo s viac I/O, kde si mozes robit zvlast mixy pre dvojice vystupov a pod..

s asio4all driverom nemam ziaden problem s blbnutim
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #119 kedy: 23. Máj , 2011, 19:00:28 »

Jasne ze staci :), tak kedze cd je 16/44khz, tak staci bohate :), akurat si myslim ze potom je celkom problem to nejako resamplovat na 16/44, mozno nie, mozno len kecam, na to su tu ini odbornici :)
smerom dole to nevadi :) skorej naopak to zevraj pridava nieco do zvuku a je to moznost postrehnut, ale osobne som si taky rozidel zatial nevsimol..

niekde v mobile mam link na web, kde je porovnane, ktory program (protools, cubase, nuendo, reaper a dalsie) ako nici kvalitu zvuku pri takomto konvertovani, keby to niekto chce skusim to najst :)
« Posledná zmena: 23. Máj , 2011, 19:00:50 od gm_viktor » Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.