pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« kedy: 13. September , 2009, 21:23:33 » |
|
ake skreslovadlo pouzivate na basu?
rozmyslam ze si nieco na zbastardenie zvuku zaobstaram, nejako som bez napadov, skuste poradit co kto ma, co kto odkukal, co sa hodi. chcem to pouzivat na prebudenie lampoveho aparatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. September , 2009, 21:29:28 » |
|
ja mam vyskusane na base Boss OBD3, Boss SD1, Boss OC3, VooDooLab SparkleDrive a MXR ZakkWylde.
Pokial chces pouzivat aj cisty - nezefektovany signal a skresleny, pozeraj take krabicky, na ktorych sa da miesat pomer nezefektovaneho a drive signalu Pri niektorych pedaloch sa po zapnuti stisia basy, potom to tak netlaci.
ak hladas len nakopavatko, tak celkom slusny je MXR MicroAmp alebo aj EQ, kde pridas hlasitost (pripadne vyzdvihnes nejake pasma)
|
|
« Posledná zmena: 13. September , 2009, 21:31:21 od Majo Fero »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. September , 2009, 21:45:17 » |
|
Vyskusaj Voodoo Lab Sparkle Drive. Neskusal som sice vela skreslovacov na basu ale na tomto mi vyhovuje presne to co spominal Majo, ze sa da miesat cisty a skresleny signal. Vdaka tomu po zapnuti nezmiznu basy, ako to byva pri pouziti vacsiny gitarovych skreslovacov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. September , 2009, 22:45:54 » |
|
na basu by som odporucil tubedriver od prosounda skus dakde pozicat a testnut je to parada
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. September , 2009, 07:30:15 » |
|
ja mam vyskusane na base Boss OBD3, Boss SD1, Boss OC3, VooDooLab SparkleDrive a MXR ZakkWylde.
Pokial chces pouzivat aj cisty - nezefektovany signal a skresleny, pozeraj take krabicky, na ktorych sa da miesat pomer nezefektovaneho a drive signalu Pri niektorych pedaloch sa po zapnuti stisia basy, potom to tak netlaci.
ak hladas len nakopavatko, tak celkom slusny je MXR MicroAmp alebo aj EQ, kde pridas hlasitost (pripadne vyzdvihnes nejake pasma)
dik majo...ono ja v tom mam celkovo tak trochu chaos - distortion/nakopavatko atd. musim si par krabiciek vyskusat nech viem ako sa spravaju. dik za tu poznamku o miesani pomeru, to ma nenapadlo a urcite dobre vediet ako neprist o basy, ked sa to cele rozbzuci
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. September , 2009, 07:32:30 » |
|
rozmyslal som este nad klasikou - vecami od MXR a sans amp, tak sa asi musim pustit do skusania
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. September , 2009, 08:59:18 » |
|
Ak by si mal cestu okolo mozem ti pozicat (aj dlhodobe :D) na vyskusanie EBS multidrive....teda ak este zisitm v ktorom supliku ho mam hladat. :D Co som to kedysi skusal, tak nebolo to nejake terno, ale trocha pouzitelne to miestami bolo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. September , 2009, 09:21:57 » |
|
jasne, ten by som velmi rad skusil, budem ta otravuvat. trochu som sa smatlal na nete a vyber sa mi sice nezuzil, ale zistil som ze by som bol rad keby to malo slusny bajpas, najlepsie true, kedze ho chcem pouzivat zriedka a Tone - na miesanie cisteho a skresleneho. a ted babo rad
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. September , 2009, 09:25:46 » |
|
ten EBS multidrive si tiez vyskusaj, su na to celkom dobre ohlasy (resp. celkovo na EBS pre basakov)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. September , 2009, 10:32:17 » |
|
..... Prosound Basstubedriver, EBS Multidrive, EBS Valvedrive, Sansamp, od EH Blogger, Metamorphs, Bassmicrosynt, potom Dunlop.....Boss ODB3 vôbec nie a ešte slušné skreslenie mám na Korg AX10B.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. September , 2009, 11:37:05 » |
|
dik, jak tak namiesto prace bludim po hynternete tak zistujem ze je toho kvantum, tak skusim poskusat co najviac
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. September , 2009, 20:13:15 » |
|
kedze som j*ebnuty ako sa patri, tak som k magezovi zabudol ist
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. September , 2009, 20:15:29 » |
|
kedze som j*ebnuty ako sa patri, tak som k magezovi zabudol ist som aspon vyhrabal zo suplika rarohu, budes mat cestu niekedy okolo, donesiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. September , 2009, 22:09:32 » |
|
kedze som j*ebnuty ako sa patri, tak som k magezovi zabudol ist Ved Ty nikam nechodis. Si lenivy degenerat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|