Branko ako to funguje? Poděa ukážok na YT je to bomba. Dá sa to na live?
Mozem zarucit, ze je to uplna pecka ! Spevak to pouziva kazdu skusku a nemoze sa vynachvalit. Prvy delay, ktory pocujem v speve cisto, kvalitne, odlisne. Harmony funguje na 100%, ma to nenormalne vela prevela funkcii... Tuto masinku by mal obsluhovat clovek, ktory ma minimalne zaklady hudobnej nauky.
Jedna jedina nevyhoda - LEN pri moznosti harmony je potrebny akykolvek nastroj, ktory urci toninu pre dalsie hlasy - bud akusticka gitara, alebo ja to zapajam do OUTU hlavy, ked hram na elektrike.
Prve dni si na to treba trosku zvyknut... clovek ma pocit, ze spieva fajn, ale tento stroj ho nauci spievat nefalosne. Da sa nastavit doladzovac, odchylka +/- pre napr. funkciu harmony. Bud to bude tak, ze pri akejkolvek lahkej zmene spevaka to uz neladi, alebo naopak.
Co sa tyka zvuku, tak fakt 100%. Jak milion moznosti zvuku, x hlasov na zakladny hlas (take ze Queen uplne bez problemu, myslim, ze aj preset tam je taky... ), kopec "tranzistorovych hlasov", Ping pong delay - kazdy sa da urcit zvlast, atd...atd....atd...atd............