tipek
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 28. September , 2009, 11:42:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 28. September , 2009, 12:32:41 » |
|
mne to netrcalo...len som to chcel urobit...a vo stvrtok som to konecne zacal a aj dokoncil
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
mando_diao
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
Hagström Guitars
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 28. September , 2009, 12:43:56 » |
|
Ja som 9 mesiacov z roka na intraku, ale aj keby som bol doma tak to stoji Podla mna je to uplne normalne, ja vzdy spravim dosku, osadim ju a priletujem potaky, jacky a prepinac. Pripojim to na pokusny zdroj a chvilu sa z toho tesim, ze to ide alebo zistujem preco to nejde. Len dostat to potom do krabice je najvacsi problem. Navyse ak rozostaviam nieco dalsie, tak casto mi chybaju nejake diely, ktore vyberam z tych "skoro" hotovych projektov.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo
Mando Diao rules
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 28. September , 2009, 13:20:42 » |
|
mne to stalo tie nejako 5 meisacov .. vždy mi projekty stoja lebo nemam peniaze na sučiastky a pracujem s tym čo mam doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 28. September , 2009, 13:34:19 » |
|
Ja mam vzdy niekolko faz... Dostanem chut nieco spravit. Vyberiem co. Spravim nabeh do elektra. Dam to dokopy A potom bud placem alebo som rad Tiez som mal par takych co som postavil len zo zaujimavosti a teraz to lezi prachom...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 28. September , 2009, 13:40:54 » |
|
Ja mam vzdy niekolko faz... Dostanem chut nieco spravit. Vyberiem co. Spravim nabeh do elektra. Dam to dokopy A potom bud placem alebo som rad Tiez som mal par takych co som postavil len zo zaujimavosti a teraz to lezi prachom... co take si si postavil v poslednej dobe ze si mal z toho naozaj radost, ze to hralo dobre okrem toho fuzzu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 28. September , 2009, 13:41:34 » |
|
Je tu niekto z vas schopný a ochotný mi vyrobit plošák aj s vrtanim dierok??
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 28. September , 2009, 14:47:38 » |
|
co take si si postavil v poslednej dobe ze si mal z toho naozaj radost, ze to hralo dobre okrem toho fuzzu?
No uz dlhsie sa mi nic nechcelo, ale posledne som mal radost z guvnora, ktory mi robi radost vzdy ked nan hram... A potom som mal obrovsku radost z tubescreamera TS 808 co som postavil...hral ako vino...porovnaval som ho s originalom a bola to supa... ale v tomto pripade som do neho supal dovtedy, kym neprestal fungovat ...chystam sa spravit novy, na ktorom si dam zalezat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 28. September , 2009, 19:24:23 » |
|
inač dnes sme skušali fuzz factory aj na basgitare fender squar a tiež to bola haluz sice to skreslenie sa dalo použit len sa stym muselo dost pohrat a nast tam neičo konkretne... moj basak si ocenil že mu nešumi nesiči ani nebrumi kombo ani nespika tešil sa ako na dobry joint
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 04. Október , 2009, 16:07:45 » |
|
Chcem sa spytať jednu vec Musia tam byť tie germaniove AC188? bo kamoš ich nezohnal, a tak tam hodil GC509,a hovorí že to hrá... sice neviem ako, zatial som to nečul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 04. Október , 2009, 16:56:15 » |
|
ved porovnajte datashet a aj mu to skresluje aj osciluje?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 04. Október , 2009, 18:22:37 » |
|
skreslovať že skresluje, ale oscilovať ee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 04. Október , 2009, 18:22:52 » |
|
GC509 by mal byt fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 04. Október , 2009, 20:00:33 » |
|
tak ked ma byt fajne a neosciluje su zle zapojene trandaky.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 04. Október , 2009, 20:40:17 » |
|
Pokial viem, tak niektori zapajali to GC-cko to Fuzz face a vraveli ze to znie uplne super...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|