pajkovači cinu
mam jeden fatalny problem .........
pri realnom testovani zvexov v terene sme zistil ,že mi hraju efekty uuplne na chuja !! vobec to tak nehra...
(3 zvexi a každy hra inak )
chyba bola v tom ,že doma mam postavane 15w soldano len s cleanom a crunchom(gain preampu mam nizko nastavenu )... a gitaru s podpriemernymi snimačmi bez silneho vystupu.... (doma mi to znelo paradne ) lebo sa zosik ani efekt neprebuzdoval pri tom jeho nizkom nastaveni....
ale ked v skušobni sme to pripojili na hocijaky zosik s cleanom a riadne gitary bolo to na chuja....... strašne to skreslovalo a skreslenie išlo do blata
uplne
hned všetko prebudene...... cele zle
murko potvrdil tieto fakty ...... čiže FAIL jak svina
(ospravedlnujem s ati murko za fatal error)
od poleho som si požičal merač germaniovych tranzistorov kt mera H21e vlastnost tych tranzistorov.....
tento piatok zmerak okolo 30 kusov trandakov tak uvidime kt budu .. a ake budu....
LEN hlavny problem je v tom ,že neviem ako zistit parametre originalne ako v originale.......testovat 2 veličiny v efekte obmienat kombinovat pokus omyl je strašne zdlhave unavne na čas nervy a trpezlivost......
na nete je vela toho pisane ale chuja po anglicky a ja prd po anglicky viem.... po nemecky neni problem......
a asi sa nechce nikomu čitat 30 stran či tam niekto nenapisal niečo o tych vlastnostiach
.....
http://www.freestompboxes.org/viewtopic.php?f=7&t=2ale možna šanca je to ,že tam treba dat take trandaky ako do fuzz face efektu.. a možno nie.......
od poleho mam akurat tieto udaje H21e tranzstorov by malo byt medzi 70 – 130,
a aj keby tuna mi nik nepomože
je to dvoležite info pre dalšich stavačov