duro
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. September , 2009, 13:58:46 » |
|
no iná ako široká
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 28. September , 2009, 14:01:54 » |
|
Ale ved uz nesrandujte. Menzuru to ma rovnaku ako strat. Mne je to v zasade jedno. Si zvyknuty na dvanastky ale kludne si prevykni na deviny. Len sa mi zda ze obaja tu gitaru trochu fetisizujete.
Aby to nevyzeralo ako tlachanie do vetra, mam Stratocaster aj MM Silhoutte, co je tato ista gitara s inymi snimacmi a stojim si za tym, ze konstrukcne je to stale obycajny stratocaster.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 28. September , 2009, 14:09:52 » |
|
imho, 10tky to znesie určite a s prižmúreným okom aj 11stky
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. September , 2009, 14:12:49 » |
|
Ale ved uz nesrandujte. Menzuru to ma rovnaku ako strat. Mne je to v zasade jedno. Si zvyknuty na dvanastky ale kludne si prevykni na deviny. Len sa mi zda ze obaja tu gitaru trochu fetisizujete.
Aby to nevyzeralo ako tlachanie do vetra, mam Stratocaster aj MM Silhoutte, co je tato ista gitara s inymi snimacmi a stojim si za tym, ze konstrukcne je to stale obycajny stratocaster.
clovece neni. aspon luke neni. fakt. fsak to mam doma snad mi uz uplne nesibe. A realne. Zo strakaca vydusim ovela viac zvukou ako z tohoto luke. Ale tento nastroj je veeeelmi univerzalny a na pocit je to uuuzane. Neviem ako Silhoutte. Ale podla clankov na nete je zrejme Silhoutte asi klasickejsi nastroj pretoze vela, vela ludi tvrdi "ak musicman tak Silhoutte"
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. September , 2009, 14:13:34 » |
|
pri 11 kách ti tak nadvihne kobylku
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. September , 2009, 14:14:17 » |
|
A samozrejme ze by to znieslo aj 12. po prestaveni Ale to by ste ju museli drzat v ruke. Ona si pyta 9. Fakt. A to ja som uz roky hrubostunac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 28. September , 2009, 14:15:16 » |
|
pri 11 kách ti tak nadvihne kobylku No ved to. Ale to by sa spravilo. Ku gitke som dostal dalsie dve struny dozadu na paku. Ale mne sa do toho nechce - je tak krasne vyladena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 28. September , 2009, 14:15:41 » |
|
Daj tam 10-9 hybridy, s tými MM funguje no problem...nastaviť daj niektorému gitarárovi ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 28. September , 2009, 14:15:41 » |
|
ja mám tiež LUKE-ho ale OLP, fajn gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 28. September , 2009, 14:15:55 » |
|
pri 11 kách ti tak nadvihne kobylku noa? to je ako závada? šak došteluješ a ideš. jediný problém by som videl v dojebaní krku.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 28. September , 2009, 14:18:48 » |
|
no však to, ja som to skúšal tiež najprv som dal 10 potom11 a potom naspák pekne 9
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2009, 14:19:44 od duro »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 28. September , 2009, 14:24:34 » |
|
noa? to je ako závada? šak došteluješ a ideš. jediný problém by som videl v dojebaní krku.
Zazil alebo videl si uz niekedy, ze by sa krk "dojebal" kvoli hrubsim strunam? Mas predstavu aky krk je na tejto gitare?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 28. September , 2009, 14:30:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 28. September , 2009, 14:43:37 » |
|
Ked si to kupil v Made, daj to kludne nastavit Davidovi alebo aj niekomu inemu. Myslim ze ta gitara pri spravnom zostelovani zvladne aj dvanastky struny, akurat mi ta hrubka pri standardnom ladeni pride uz ako dost velky masaker (hlavne ak chces obcas aj strunu vytiahnut ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
martin1
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 28. September , 2009, 14:46:19 » |
|
Kamoš ma 2 tieto gitari.Jedna hraje super druha nic moc.Zaujimalo by ma jak hraje tvoj LUKE.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|