udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. Október , 2009, 21:08:20 » |
|
No. ale prečo vyzerajú jak buzny?
Možno že sú. Vieš kolko ich je v hudobnom biznise ? Možno by sme zapisali celu stranu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Október , 2009, 21:08:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 12. Október , 2009, 21:09:30 » |
|
a nech... Kiss sa malovali jak jebovia a aj Plant vyzeral vzdy jak obstarnuta vypotrebovana stetka ono je docela mozne, ze tento retrohevik este svoju slavu zazije... mozno ta dalsia generacia chalosov to bude pocuvat ako najvacsie modly, jak dnes mnohi tinedzeri odpadavaju z LZ, DP a pod
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 12. Október , 2009, 21:09:52 » |
|
covjece, uplne si ma predbeohol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 12. Október , 2009, 21:11:22 » |
|
rastik len som hladal vhodnu foto.
|
|
« Posledná zmena: 12. Október , 2009, 21:12:01 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 12. Október , 2009, 21:22:00 » |
|
covjece, uplne si ma predbeohol no ja nevim o tom, že by sa plant maloval, hentí sú zmalovaný všetcia
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 12. Október , 2009, 21:25:02 » |
|
mozno ta dalsia generacia chalosov to bude pocuvat ako najvacsie modly, jak dnes mnohi tinedzeri odpadavaju z LZ, DP a pod Velmi pochybujem. Tito sasovia do hudby nic nove nepriniesli a nestali sa ziadnymi ikonami, tak zapadnu prachom. To, ze akurat maju prasacke texty, im asi moc nepomoze, jedine vdaka tomu mozu aspon trosku uputat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 12. Október , 2009, 21:26:00 » |
|
Velmi pochybujem. Tito sasovia do hudby nic nove nepriniesli a nestali sa ziadnymi ikonami, tak zapadnu prachom. To, ze akurat maju prasacke texty, im asi moc nepomoze, jedine vdaka tomu mozu aspon trosku uputat.
nehovorim o tejto konkretnej kapele, ale o tom type heavy metalu z 80tych...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 12. Október , 2009, 21:26:07 » |
|
Milujem mock-cock rock. Chickz with dickz.... Spinal tap, bad news a teraz steel panther.
Problem je ze ja som hral tieto peachoviny for real ked som bol maly, ajajajaaj. STRASNE by som chcel to robit znova. Ale furt hram nappy chew pop neska.....
musim si kupit album. naj by bolo vynyl....
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 12. Október , 2009, 21:26:42 » |
|
Pozri Progy- je uplne jednoduche napičovat na kapelu lebo hra hair metal,ktory je už "nemoderny". Je uplne jednoduche,robit si srandu z ich "imidžu",lebo šak teraz letia iné masky napr. Slipnkot. Ale treba si uvedomit,že tie kapely vedia hrat
Ja neviem, mne pridu takito smiesnejsi ako vacsina hiphoperov s ich retazami a kurvami dokopy. Akurat ze u tychto je aspon plus, ze si z hairmetalu zrejme robia recesiu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 12. Október , 2009, 21:27:36 » |
|
ale o tom type heavy metalu z 80tych...
Ten nech uz odpociva v pokoji na veky vekov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 12. Október , 2009, 21:32:37 » |
|
no ja nevim o tom, že by sa plant maloval, hentí sú zmalovaný všetcia
lebo vsetci tepli sa maluju. manicky zo 70 rokov vyzerali komplet ako keby mali v riti vibrator ked pod vplyvom lsd a rozladenej gitary prechadzali do novych dimenzii a co teraz. je to proste sucast tej muziky. oni sa mozno pozeraju prave na planta ze co a s kym si lubi dat. ja by som zanho veru tiez ruku do ohna nedal
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 12. Október , 2009, 21:38:17 » |
|
lebo vsetci tepli sa maluju. manicky zo 70 rokov vyzerali komplet ako keby mali v riti vibrator ked pod vplyvom lsd a rozladenej gitary prechadzali do novych dimenzii a co teraz. je to proste sucast tej muziky. oni sa mozno pozeraju prave na planta ze co a s kym si lubi dat. ja by som zanho veru tiez ruku do ohna nedal To je pravda. V 70tych rokoch bolo roznych bisexualnych a zaujimavo stylizovanych zjaveni podstatne viac, najma v glamrocku a aj artrocku ala Roxy Music a pod. Staci si pozriet zabery na kapely ala Sweet, Davida Bowieho atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 12. Október , 2009, 21:39:24 » |
|
udry: co si taky precitlively? vsak je zrejme, ze z ich strany je to recesia a sranda. jedine, ze by to mysleli vazne a to by bolo fakt, ze zle.. ano, ta druha skladba ma cosi do seba, ale povedzme si pravdu bolo to in, tak 20-30 rokov dozadu. ci uz hudbou alebo imidzom. dolezity rozdiel medzi nimi a tebou menovanymi zz top, ac/dc, iron maiden je ten, ze oni s tymto prisli naozaj pred tymi 30mi rokmi a prezili az do teraz a ja vravim vdaka bohu, nie preto, ze by ta hudba bola zla, prave naopak status legendy a nostalgia tomu dava isty smrnc zaujimavosti aj pre sucasnu generaciu. ale prist s tou hudbou teraz, tak ako tito "saskovia", tak verim, ze by ich vacsina brala skor ako recesiu a nie ako serioznu zalezitost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 12. Október , 2009, 21:43:36 » |
|
lebo vsetci tepli sa maluju. manicky zo 70 rokov vyzerali komplet ako keby mali v riti vibrator ked pod vplyvom lsd a rozladenej gitary prechadzali do novych dimenzii a co teraz. je to proste sucast tej muziky. oni sa mozno pozeraju prave na planta ze co a s kym si lubi dat. ja by som zanho veru tiez ruku do ohna nedal Ja som vedel, ze cela ta skandinavska scena su buzeranti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|