Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
18. November , 2024, 04:41:19
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Steel Panther  (Prečítané 18084 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 12. Október , 2009, 21:08:20 »

No. ale prečo vyzerajú jak buzny?
Možno že sú. Vieš kolko ich je v hudobnom biznise ? Možno by sme zapisali celu stranu.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #16 kedy: 12. Október , 2009, 21:08:58 »

Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 12. Október , 2009, 21:09:30 »

a nech... Kiss sa malovali jak jebovia a aj Plant vyzeral vzdy jak obstarnuta vypotrebovana stetka  Bavím sa skvele

ono je docela mozne, ze tento retrohevik este svoju slavu zazije... mozno ta dalsia generacia chalosov to bude pocuvat ako najvacsie modly, jak dnes mnohi tinedzeri odpadavaju z LZ, DP a pod :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 12. Október , 2009, 21:09:52 »

covjece, uplne si ma predbeohol  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #19 kedy: 12. Október , 2009, 21:11:22 »

rastik  Na zdravie! len som hladal vhodnu foto.
« Posledná zmena: 12. Október , 2009, 21:12:01 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #20 kedy: 12. Október , 2009, 21:22:00 »

covjece, uplne si ma predbeohol  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
no ja nevim o tom, že by sa plant maloval, hentí sú zmalovaný všetcia
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 12. Október , 2009, 21:25:02 »

mozno ta dalsia generacia chalosov to bude pocuvat ako najvacsie modly, jak dnes mnohi tinedzeri odpadavaju z LZ, DP a pod :)

Velmi pochybujem. Tito sasovia do hudby nic nove nepriniesli a nestali sa ziadnymi ikonami, tak zapadnu prachom. To, ze akurat maju prasacke texty, im asi moc nepomoze, jedine vdaka tomu mozu aspon trosku uputat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 12. Október , 2009, 21:26:00 »

Velmi pochybujem. Tito sasovia do hudby nic nove nepriniesli a nestali sa ziadnymi ikonami, tak zapadnu prachom. To, ze akurat maju prasacke texty, im asi moc nepomoze, jedine vdaka tomu mozu aspon trosku uputat.

nehovorim o tejto konkretnej kapele, ale o tom type heavy metalu z 80tych...
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #23 kedy: 12. Október , 2009, 21:26:07 »

Milujem mock-cock rock. Chickz with dickz....
 Spinal tap, bad news a teraz steel panther.

Problem je ze ja som hral tieto peachoviny for real ked som bol maly, ajajajaaj.
 STRASNE by som chcel to robit znova. Ale furt hram nappy chew pop neska.....

musim si kupit album.
naj by bolo vynyl....
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 12. Október , 2009, 21:26:42 »

Pozri Progy- je uplne jednoduche napičovat na kapelu lebo hra hair metal,ktory je už "nemoderny". Je uplne jednoduche,robit si srandu z ich "imidžu",lebo šak teraz letia iné masky napr. Slipnkot. Ale treba si uvedomit,že tie kapely vedia hrat

Ja neviem, mne pridu takito smiesnejsi ako vacsina hiphoperov s ich retazami a kurvami dokopy. Akurat ze u tychto je aspon plus, ze si z hairmetalu zrejme robia recesiu.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 12. Október , 2009, 21:27:36 »

ale o tom type heavy metalu z 80tych...

Ten nech uz odpociva v pokoji na veky vekov. Bavím sa skvele
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #26 kedy: 12. Október , 2009, 21:32:37 »

no ja nevim o tom, že by sa plant maloval, hentí sú zmalovaný všetcia

lebo vsetci tepli sa maluju. manicky zo 70 rokov vyzerali komplet ako keby mali v riti vibrator ked pod vplyvom lsd a rozladenej gitary prechadzali do novych dimenzii a co teraz. je to proste sucast tej muziky. oni sa mozno pozeraju prave na planta ze co a s kym si lubi dat. ja by som zanho veru tiez ruku do ohna nedal  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #27 kedy: 12. Október , 2009, 21:38:17 »

lebo vsetci tepli sa maluju. manicky zo 70 rokov vyzerali komplet ako keby mali v riti vibrator ked pod vplyvom lsd a rozladenej gitary prechadzali do novych dimenzii a co teraz. je to proste sucast tej muziky. oni sa mozno pozeraju prave na planta ze co a s kym si lubi dat. ja by som zanho veru tiez ruku do ohna nedal  Bavím sa skvele

To je pravda. V 70tych rokoch bolo roznych bisexualnych a zaujimavo stylizovanych zjaveni podstatne viac, najma v glamrocku a aj artrocku ala Roxy Music a pod. Staci si pozriet zabery na kapely ala Sweet, Davida Bowieho atd.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #28 kedy: 12. Október , 2009, 21:39:24 »

udry: co si taky precitlively? vsak je zrejme, ze z ich strany je to recesia a sranda. jedine, ze by to mysleli vazne a to by bolo fakt, ze zle..  Bavím sa skvele ano, ta druha skladba ma cosi do seba, ale povedzme si pravdu bolo to in, tak 20-30 rokov dozadu. ci uz hudbou alebo imidzom. dolezity rozdiel medzi nimi a tebou menovanymi zz top, ac/dc, iron maiden je ten, ze oni s tymto prisli naozaj pred tymi 30mi  rokmi a prezili az do teraz a ja vravim vdaka bohu, nie preto, ze by ta hudba bola zla, prave naopak status legendy a nostalgia tomu dava isty smrnc zaujimavosti aj pre sucasnu generaciu. ale prist s tou hudbou teraz, tak ako tito "saskovia", tak verim, ze by ich vacsina brala skor ako recesiu a nie ako serioznu zalezitost :)
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #29 kedy: 12. Október , 2009, 21:43:36 »

Ja som vedel, ze cela ta skandinavska scena su buzeranti.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.