olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 26. November , 2009, 22:24:32 » |
|
No a čo tym chceš povedat? Zato,že niekto s niečim prišiel pred 30 rokmi,ma status legendy,nostalgia tomu dava šmrnc,ten ma pravo koncertovat aj teraz a niekto kto chce hrat podobnu hudbu-lebo sa jemu a jeho fanušikom pači je šašo? Teda konkretne hair metal môžu hrat len old kapely? Žiadna nová nema na to narok a hned ju pošleme do ......? Inak mam dojem,že stary hevik and jeho odrody znova ziskava na oblube,teda aspon čo som videl u ff koncertne zaznamy reunionu kapiel Helloween,U.D.O,Motley Crue z nedavneho obdobia a čo občas usledujem v tv.
aj mna to udivuje... Ja praveze zboznujem 70s/80s heavy metal a taky metal ja chcem hrat... ta teraz ma nikto nebude brat vazne ci co?
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 26. November , 2009, 22:27:11 » |
|
aj mna to udivuje... Ja praveze zboznujem 70s/80s heavy metal a taky metal ja chcem hrat... ta teraz ma nikto nebude brat vazne ci co?
nie
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 26. November , 2009, 22:35:09 » |
|
Jasne, ze Ta bude brat kazdy vazne. Hlavne Tvoj zdravotny stav...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 26. November , 2009, 22:45:01 » |
|
pokial budes hrat minimalne ako steel panther so vsetkym co k tomu patri tak mozno ta budu brat vazne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 26. November , 2009, 23:03:11 » |
|
a vlastne vsak slovensky metal neberie vazne asi nikto takze je to jedno uz total ci to budu 80's alebo nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 26. November , 2009, 23:11:29 » |
|
Vypočul som si obidve dosky a naozaj je to dobrá kapela Hole Patrol Feel The Steel
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
vallamps
pravidelný návštevník
Príspevkov: 184
valla sa vratil !!!
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 27. November , 2009, 15:07:20 » |
|
Vypočul som si obidve dosky a naozaj je to dobrá kapela Hole Patrol Feel The Steel je to dobra kapelka,pocuvam ju
|
|
|
Zaznamenané
|
seci za jedneho jebem na seckych :p
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 16. September , 2011, 13:10:08 » |
|
asi toto je dokument ktory linkoval Zakky v 1. prispevku (je tam rozobrate aj to ze oni niesu moderna parodia na glam ) tak a teraz vsetci do mna za nekrobump!
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 16. September , 2011, 13:23:43 » |
|
asi toto je dokument ktory linkoval Zakky v 1. prispevku (je tam rozobrate aj to ze oni niesu moderna parodia na glam ) tak a teraz vsetci do mna za nekrobump! Nahodou celkom dobry necrobump , velmi vtipna kapela s vybornymi textami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 16. September , 2011, 13:29:02 » |
|
jj, vyborne hraju a maju funny texty... ma im vyjst novy album Balls Out
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 16. September , 2011, 13:32:32 » |
|
jj, vyborne hraju a maju funny texty... ma im vyjst novy album Balls Out Uz len tie nazvy niektorych songov stoja za to : 01. In The Future 02. Supersonic Sex Machine 03. Just Like Tiger Woods 04. 17 Girls In A Row 05. If You Really, Really Love Me 06. It Won't Suck Itself 07. Tomorrow Night 08. Why Can't You Trust Me 09. That's What Girls Are For 10. Gold-Digging Whore 11. I Like Drugs 12. Critter 13. Let Me Cum In 14. Weenie Ride
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 16. September , 2011, 13:51:40 » |
|
steel panther je iba dokazom nadcasovosti heavymetalu. ten hardrock 60-tych rokov mal tiez svoje tmave obdobie, kedy nan vsetci srali a vsetky tie ultralegendy, z ktorych je tu pol fora mokra skoro upadli do zabudnutia.
a tito typci v podstate robia UPLNE to iste, co kedysi twisted sister, kiss, motley crue a ja neviem kto vsetko, kto to vtedy robil (a mimochodom uspesne robi dodnes): robia si picu a vobec to nezakryvaju. cely tento metal je cista zabava + faker mainstreamu, nic ine. plusom je, ze je to hudobne a zvukovo na normalnej urovni.
to len kadejaki ultraalernativni pseudointelektualni hipsteri potrebuju furt brbotat a pritom tej muzike vobec nic nechyba.
btw: to co presne je za atribut kvality, to "stare"? lebo pocuvam to furt, ale ze by to malo naky racionalny kredit, to som este nezazil. salieri je stary a je napicu. mozart je rovnako stary a je popici.
|
|
« Posledná zmena: 16. September , 2011, 13:52:30 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 16. September , 2011, 14:03:59 » |
|
steel panther je jedna popici kapela ..vsetci spievaju, muzikalni su jak hovado a robia show jak prasa.. 17minutove video uplne sa ujebavam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 16. September , 2011, 14:07:17 » |
|
06. It Won't Suck Itself
...aj na tomto sa pochechtavam uz asi desat minut nedalo mi nedodat
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|
|