Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 12:44:32
Anketa
Otázka: Ktoru gitaru, by ste si kupili z tychto dvoch?
RG3620Z
S5470F

Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez RG 3620Z vs. Ibanez S5470F  (Prečítané 1841 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« kedy: 22. Október , 2009, 16:15:23 »

Rozmyslam nad drahsou Ibanezkou, kedze sa nadomnou zlutovalo vedenie a rozhodlo sa ma financovat, aj napriek setkemu. Zatial som skoncil pry tychto dvoch modeloch, potesia vsetky nazory a postrehy, preco prave tu a preco nie. Tiez kludne dajte tipy na podobne gitary, ktore by ste brali vy na mojom mieste. Dakujem
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #1 kedy: 22. Október , 2009, 16:16:47 »

Prikladam obrazky oboch gitar :)

* 1167275_800.jpg (32.61 KB, 188x600 - prehliadnuté 259 krát.)

* RG_3620Z-HBK.jpg (169.38 KB, 350x1056 - prehliadnuté 345 krát.)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2 kedy: 22. Október , 2009, 16:22:28 »

ani jednu, bez tremola, pevnu kobylu, daco so stredne hrubym krkom s C-ckovym profilom

asi ti to prd pomohlo, ale pytal si sa, co by som si vybral napr ja na tvojom mieste  :)

vsak hadam mas svoj vkus, svoju hlavu, svoje ruky a vies, co sa ti do paprce hodi a co nie  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 22. Október , 2009, 16:25:11 »

pockaj hned ti psolem ze ktoru.. hen http://www.thomann.de/de/ibanez_rgt6exfx_bk.htm kebyze kupujem ibadnes tak sto pro tento.. sto pro! ale hlas som dal tej druhej.. ale len kvoli looku
« Posledná zmena: 22. Október , 2009, 16:27:17 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 22. Október , 2009, 16:28:54 »

ta S je celkom pekna. RG nie - to je taky metlacky post 80tkovy design. to len tu na fore fici, lebo Semish tu ma velky vplyv  Bavím sa skvele
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #5 kedy: 22. Október , 2009, 16:32:14 »

No ono ide o to, ze by to malo mat floyda, lebo chcem mat jednu gitaru s tremolom. Tiez snimace chcem pasivne najlepsie nieco take ako ma ten RG.
Rastis no hej ako vyzorom by som hned bral tu S, je este aj lacnejsia, len ona ma o hrozne menej dreva ako ta RG takze vo zvuku zas ta druha :).
Zaznamenané

I love my VHT!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #6 kedy: 22. Október , 2009, 16:58:54 »

ja by som bral tu cervenu... urcite je pohodlnejsia a je este aj krajsia a hlavne ma v strede singel co je dobra vec  Na zdravie!
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 22. Október , 2009, 17:09:45 »

No zatial je kazdy koho som sa pytal za tu S kovu, este by som ale pockal na semisha, kedze on je fanatik do Ibanez.
« Posledná zmena: 22. Október , 2009, 17:12:19 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 22. Október , 2009, 17:20:24 »

No ono ide o to, ze by to malo mat floyda, lebo chcem mat jednu gitaru s tremolom. Tiez snimace chcem pasivne najlepsie nieco take ako ma ten RG.
Rastis no hej ako vyzorom by som hned bral tu S, je este aj lacnejsia, len ona ma o hrozne menej dreva ako ta RG takze vo zvuku zas ta druha :).
vsak si vyskusaj obe... pablo_woozy ma S-kovu radu, tusim model 470 a hra to v pohode.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 22. Október , 2009, 17:24:42 »

vsak si vyskusaj obe... pablo_woozy ma S-kovu radu, tusim model 470 a hra to v pohode.
Na tom som hral vela krat, celkom solidna gitara, rozmyslam ze zbehnem do viedne, len dufam ze budu mat na shope.
Zaznamenané

I love my VHT!
zakky
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 22. Október , 2009, 17:43:11 »

Ja by som zobral tu RG predsalen je tam viacej dreva a je to na tej gitare aj citit. urcite si to niekde vyskusaj lebo tieto nove RG uz maj EdgeZero tremolo a moc chvaly som na to necital, aj ked akurat vcera som jednu taku skusal a hrala vyborne.

Skus aj RG1820X ta ma vo floyde aj piezo snimace, sice ta bude hrat asi trochu lepsie ked vymenis snimace ale zas je tusim aj lacnejsia

popripade pozri aj e-bay nejaky novy ibanez pre americky trh tam maju aj take viac gej gitary  Bavím sa skvele
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 22. Október , 2009, 17:53:41 »

Pozeral som v music produktive ich maju obe in stock, takze poskusam.
Zaznamenané

I love my VHT!
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 25 otázok.