lacrosse
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 22. November , 2009, 00:41:29 » |
|
fakt popici super podarena akcia ...fantasticky zvuk svetla vsetko...velmi som sa bavil a dufam ze takychto akcii bude co najviac...diky hlavne vadimovi ze som si mohol aj zahrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 22. November , 2009, 01:21:44 » |
|
Vyborna akcia , tesim sa na dalsiu podobneho typu A Adamovi - Lacrossovi to hralo ozaj vyborne
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 01:25:38 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 22. November , 2009, 09:04:40 » |
|
Napriek tomu že som odišiel predčasne-skvelá akcia.Vela známých tvári,radost tých čo vyhrali ceny-najma chalan ktorý vyhral gitaru bol naozaj štastný,vyborná organizacia,Výborní žiaci a hlavne jedinečný Vadim.Skvelé aj napriek môjmu stavu.Len tak dalej.Vadim je jednotka u mna a je skvelé že niečo také robí.Klobuk dole. Adam s Lacrossom tiež predviedli že ich stvorila jednotka gitarovej hry Vadim a predviedli skvelu hru.
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 09:07:30 od Radomír »
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 22. November , 2009, 12:40:19 » |
|
budem dnes pozitivne naladeny a poviem co sa mi pacilo, negativa si odpustim
- mne sa pacila Fedova hra na Chapman Stick, Adamova hra, svetla a slecna v strednom pravom rohu miestnosti, organizacia na jednotku, fakt ako na lukach som asi lepsi zvuk nepocul
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 13:02:33 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 22. November , 2009, 13:16:36 » |
|
Mimo fenomenalnej Vadimovej hry bolo skvele ako dokázal"polopasticky"vysvetliť niektoré veci z teorie ktoré mladým iste velmi pomôžu lebo to vysvetloval spôsobom že aj neandrtálec by pochopil.Aj mne sa pri tom kopa vecí z teorie znova vynorila v gebuli a pripomenul som si ich.Škoda že som na tom tak ako som-inak iste ostanem do konca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 22. November , 2009, 13:18:12 » |
|
to znamena ze ja a par mojich kamaratov co na gitaru hrajeme, ze sme neandrtalci dik rado cenim si to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 22. November , 2009, 13:56:02 » |
|
jaj tak ..pardon. ano brat teraz dosiel ze ci nejdem s nim ze poslednych 40 uz len ostalo.. tak snad sa rozhybem
sa radsej nehyb, lebo prides v ten vecer o queen revival.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 22. November , 2009, 14:02:21 » |
|
sa radsej nehyb, lebo prides v ten vecer o queen revival. pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 22. November , 2009, 14:29:34 » |
|
fajn zvuk, kopu ľudí som toto, spoznal. niektoré veci mohli byť samozrejme lepšie, ale nedá sa všetkým vyhovieť menej piva som mohol vypiť, ale inak fajn inak, dík za odvoz karol
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 22. November , 2009, 14:35:34 » |
|
to znamena ze ja a par mojich kamaratov co na gitaru hrajeme, ze sme neandrtalci dik rado cenim si to Dobre vieš že mám na mysli tých menej zdatných ktorých tam bolo dost a ktorým robí problém pochopit to-napríklad sposob akým to na konzerve podaju tak v tom ma vačšina len hokej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 22. November , 2009, 20:38:43 » |
|
A navyse, vyhral som v tombole komboicko Fender A kto ti ho vylosoval? Celkom mila akcia, akurat som ocakavala trosku ine zameranie, pretoze tuto teoriu, co vysvetloval, ovladam. Asi to potom Vadimovi tak doslo, ze sa nudim a musel to spomenut 2x a vytiahnut ma losovat tombolu. No co uz.
|
|
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 20:40:47 od Zuzka »
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
ravenarium
náhodný pocestný
Príspevkov: 114
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 23. November , 2009, 02:50:56 » |
|
Vydarena akcia, fajn atmosfera, som rad ze som tam bol, a samozrejme som rad a dakujem zainteresovanym ze som sa mohol prezentovat. Male zostrihane video z fotaku co som hral som zavesil uz na tube, odkaz je v mojom topicu: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,53949.15.html
|
|
|
Zaznamenané
|
Chapman Stick, touch guitar technic, extrem drumming, sofisticated inteligent brutality
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 23. November , 2009, 14:53:46 » |
|
A kto ti ho vylosoval? Celkom mila akcia, akurat som ocakavala trosku ine zameranie, pretoze tuto teoriu, co vysvetloval, ovladam. Asi to potom Vadimovi tak doslo, ze sa nudim a musel to spomenut 2x a vytiahnut ma losovat tombolu. No co uz. Zuzanko losovala si s noblesou a vhodnejšia by sa nenašla.Gitara mala číslo o tri večšie ako ja.Vyhrat ju tak tam niekomu urobím radost a darujem nejakému začaitočníkovi .Lebo doma by som ju musel polámať niekomu o hlavu bohužial.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 23. November , 2009, 22:02:09 » |
|
A Adamovi - Lacrossovi to hralo ozaj vyborne diky ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 30. November , 2009, 14:47:14 » |